2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

sibelce0
zeynepb
sumifer
zeh
bitanesi
maviyeshill
07papatya
selmakerem
havvaesen
sevilirem
tuğba64
yaren_h
hulen
beris
bersu_791
fatolina
essemayit
meleksen
arkeos
eliferdi
aykızz

havvacım sen çek canım ben malum sıze bıle aralarda zorla bakıyorum bugun...
3 ten sonra bakarım topıge tekrar kım kıme cıkmıs :)

yaa kızlar ben de ben de görmemişim melekşen söylemese haberim yoktu beni de alıııın

sibelce0
zeynepb
sumifer
zeh
bitanesi
maviyeshill
07papatya
selmakerem
havvaesen
sevilirem
tuğba64
yaren_h
hulen
beris
bersu_791
fatolina
essemayit
meleksen
arkeos
eliferdi
aykızz
srpp

kızlar bi fikrin var..
madem reyhanda katıloy bence çekilişi zeynebin çekilişi gibi yapmayalım ikili olsun yani bana mesela serap çıktıya bende seraba gönderiyim.böylece reyhana çıkan hem hediyesini beklemiş olur hemde hemde hediyisini gönderir.böylece birbirlerini beklemiş olurlar ne dersinjz..
bide..
çocuklarımız artık dogdu.kime çıkacaksak boylarını kilolarını verip öyle hediye alınsın lütfen .çünkü alınana giyseler bebeklerimiz daha iyi olur.kısa gelebilir uzunolabilir.anne hangi boyda istiyorsa o boyutta giysi alınsın.eger alınmasını istemedigimz varsaonuda belirtelim bence
mesela ben etek ve elbise türlerini istemiyorum.çünkü ben bir yaşından önce etek elbise kullandırmıyorum rahat edemiyo gibi geliyo çocuk.çokmu dedimm:((

kızlar bi fikrin var..
madem reyhanda katıloy bence çekilişi zeynebin çekilişi gibi yapmayalım ikili olsun yani bana mesela serap çıktıya bende seraba gönderiyim.böylece reyhana çıkan hem hediyesini beklemiş olur hemde hemde hediyisini gönderir.böylece birbirlerini beklemiş olurlar ne dersinjz..
bide..
çocuklarımız artık dogdu.kime çıkacaksak boylarını kilolarını verip öyle hediye alınsın lütfen .çünkü alınana giyseler bebeklerimiz daha iyi olur.kısa gelebilir uzunolabilir.anne hangi boyda istiyorsa o boyutta giysi alınsın.eger alınmasını istemedigimz varsaonuda belirtelim bence
mesela ben etek ve elbise türlerini istemiyorum.çünkü ben bir yaşından önce etek elbise kullandırmıyorum rahat edemiyo gibi geliyo çocuk.çokmu dedimm:((

mantıklı olumunekankayizsmile

vala kizlar bendece en iyi kime cikiyo yosa ikisi hediyelesin nasil pinarla hulenle yapmistik iste boy veya nasil bisi olsun konusuna karsi taraf ne alirsa gonlunden ne gelirse isterim sahsen oyle su bu olsun demiyorum kendi adima

Back
X