2010 Şubat Anneleri

Evet canım bu oğlumun dünkü resmi. Sadece gözlerinin ve burnunun önüne birşeyler geldiği için tam net gözükmüyor. Ama çok iyiymiş tontişim teyzesi:))

valla bu bebeğe kız desen inanmazdım zaten sert bakışlı bi erkek olacağı kesin.Sağlıkla gelsin inşallah.

canım ben hiç böle hissetmesdim ama öküzün biri geldi yanımdan geçrken hızla çarptı çantasıda sert bi şekilde karnıma çarptı adama yavaş ya napıyosunuz dedim özür dilemeyi boşver kafasını bile çevirmedi

ee sende haklısın normali az sayıda artık insanlarımızın.

cici şubat annişleri selam hepinize opuyorumnanaktan
anam bu gecmıs bıtmez beee naıslsınız hersey yolundamı okuyamadım kı hepsını herkes ıyımı sıhhattemı bebısler nasıl?
:nazar:

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

canım ilk doz 4. ayda yapılmıyor 20. haftada hatta 21. hafta gibi düşünelim yapılıyor...5 ayda gibi... 24. haftada 2. doz sonrakiler dediğin gibi 6 ay sonra 3. doz 1 yıl sonra 4. doz sonraki yılda 5. doz...

anam bu gecmıs bıtmez beee naıslsınız hersey yolundamı okuyamadım kı hepsını herkes ıyımı sıhhattemı bebısler nasıl?

Sagol canım tesekkur ederız bızler ıyyız cok sukur gecmısı okumaya kalkarsan yarına anca katılırsın yenı muhabbetlere :) sen nasılsın bebıs nasıl :emir_bebek:

hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın? keyifler nasıl bugün...

geçmiş olsun canım.havalar bi iyi bi kötü.bende olacak gibiydim ama şükür havalar tekrar ısınınca atlattım.dinlen yat..

SAĞOL CANIM VALLA SORMA BİR SICAK BİR SOĞUK BOZDUK KENDİMİZİ İYİCE DÜN EVDEYDİM YATTIM BUGÜN İŞE GELDİM YİNE,ELALEM ANLAMAZKİ DERDİMİZDEN mafoldumben

slm kızlar..
bende kendimden haberleri vereyim size ne zamandır giremedim.
sağlık ocağına kayıt oldum, bir sürü soru sordu ebe hemşire.
kiloma kadar tarttı ve bebişimin kalp atışlarını dinletti.. :nazar:
resmen atlı koşturuyor gibiydi :) çok hızlıydı, çok komik.. dıkıdık dıkıdık :)) maaşallah kızıma dedim:) Allahım korusun bebişlerimizi..
bu arada aşım 28 inde olucakmış.

slm kızlar..
resmen atlı koşturuyor gibiydi :) çok hızlıydı, çok komik.. dıkıdık dıkıdık :)) maaşallah kızıma dedim:) Allahım korusun bebişlerimizi..

maşallah canım rabbim nazarlardan korusun.... :nazar:

slm kızlar..
oo maşallah kuzucuğa.:nazar::nazar:
kızlar bende bişeyler atıştırıp geliyim... öptüm hepinizi... Şeniz

afiyet olsun canım yarasın.

iyiyim kızlar bugun arkadasla esı gelcek aksam ıftardan sonra dısarı cıkalım dıyoruz cok bunalıyorum ewde o yuzden mutluyum bugun gezcemmmm :teytey:
yarın da 2 de uclu test sonucumu alıp doktora gostercem gece kotu kotu ruyalar gordum stresten dogru duzgun de uyuyamadım Çok üzgünüm çoook
ya bu asılar hakkında bana doktorum hıcbısey demedı neden bısey demedı kı bendemı saglık ocagına gıtsem anlamadım baksanıza orda daha cok ılgılenıyorlar resmen :utangac:

slm kızlar..

Hadı hayırlısı olsun maşallah kızına allah nazarlardan saklasın bebısınıde senıde canım güzel seyler duymak ınsana cok ıyı gelıyor yaa bizde bır gıtsekde kontrole rahatlasak artık zaman gecse bır an once...

canım ilk doz 4. ayda yapılmıyor 20. haftada hatta 21. hafta gibi düşünelim yapılıyor...5 ayda gibi... 24. haftada 2. doz sonrakiler dediğin gibi 6 ay sonra 3. doz 1 yıl sonra 4. doz sonraki yılda 5. doz...

bende internetten buldum o şekilde yazıyor bende anlamadım bu aşı işini bana 26. hafta dediler o zaman yaptırıcam

slm kızlar..

maşallah miniğe :nazar:

saolun kızlar..
kalp sesini duymak süper bişeymiş.
darısı size inşaallah :)

SAĞOL CANIM VALLA SORMA BİR SICAK BİR SOĞUK BOZDUK KENDİMİZİ İYİCE DÜN EVDEYDİM YATTIM BUGÜN İŞE GELDİM YİNE,ELALEM ANLAMAZKİ DERDİMİZDEN mafoldumben

kıyamam cnm ya anlamazlar walla.bol bol su iç at hastalığı.

ay sorma cnm walla bende 1 saat çıktım bir baktım roman olmuş.

canım ben hiç böle hissetmesdim ama öküzün biri geldi yanımdan geçrken hızla çarptı çantasıda sert bi şekilde karnıma çarptı adama yavaş ya napıyosunuz dedim özür dilemeyi boşver kafasını bile çevirmedi

way odun wayyy.dışarıda ben çocuklar top oynuyorlar ya ondan çok korkuyorum karnıma gelicek die.birde eşimin yiğeninin vurma huyu var ondan korkuyorum.sürekli elim karnımda.

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

cnm amma çokmuşkafamçokkarıştı

günaydın canlarım yaklaşık 50 sayfa kadar geçmiş okuyup nihayet yetiştim sizlere... şükür kavuşturana...

canım aynen öyle maşallah bi birikmişki... bu arada paylaşım için sağol bi an 21. haftaları unuttun sanmıştım ama sonradan geldi:)) çok teşekkürler çok güzel bi yazıydı...

rica ederim cnm unuturmuyum hiçyerimseniben

kızlar ben geldim hastaneden
bebeğim 17+6 çıktı maşallah doktor her seferinde büyük çıkıyo doğum tarhini şimdilik belitmiyorum dedi
3lü test yapıldı kan sonucunu yarın alıcam elimdeki kağıtta
BPD:42 mm ( sanırım bu kafa ölçüsü )
HC:143 mm
AC:124 mm
FL:23 mm
yazıyor analmalrını biliyormusunuz
doktor maşallah sonuçlar iyi dedi ama
bu arada topuklarım çok ağrıyodu vede uyuşuyodu kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş kalsiyum ilacı verdi bide başım çok ağrıyo arada dedim minoset verdi çok dayanamayacağın hal halınca iç dedi
bu sefer cinsiyetini göremedik başı aşağıda ayakları yukarda uyuyodu ölçümler için iyi oldu ama :))

cnm gözünaydın alkisalkisalkis demek uyuyordu uykucu.değişik bir uyuma sitilikaydirigubbakcemile3 sanırım kalsiyum ilacı benimde almam lazım benim dr balık yağı hapı verdi.daha almadım kokuo diolar nasıl içicemki onu:bbo:

Kızlar gÜnaydın nasılsınız geÇmİŞe Çok bakamadım ama herkes İyİ sanırım ben bugÜn daha İyİyİm,bİr arkadaŞım var sabah akarŞı doĞum yaptı oraya gİttİm Çok zorlanmıŞ Öle dİyo

cnm Hayırlısı olsun arkadaşın kurtarmış.normal doğum yaptı galiba?eeee zordur herhalde.Allahım bizlerinde yardımcısı olsun.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar :)) Cadılık dersi mi veriliyor? Beni de yazın sınıfa:))

cnm pofidik verio.kaydirigubbakcemile3

Back
X