Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatoş ruyan hayır olsun canım
kızlar ben biraz uyudum işyerinde :) of sersem gibiyim
fatoş ruyan hayır olsun canım
kızlar ben biraz uyudum işyerinde :) of sersem gibiyim
günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün? bi haftayı daha bitirdik hayırlısıyla...
ben dr uma sordum 5. ayda yapılıyor dedi.. senin sağlık ocağına gitmene gerek yok, devletin bir programı varmış gebiz diye yanlış hatırlamıyorsam, oraya gebelerin adres tel vs bilgilerini girmek zorundaymış her hastane, oradan sana ulaşacaklar aşı zamanı geldiğinde merak etme dedi
Evet canım sen gitmezsen onlar arıyor zaten. Ama ben özel doktorumun istediği kan ve idrar tahlillerini doktorum muayenehanede olduğu için orada yapılmıyor aile hekimime(sağlık ocağındaki) yaptırıyorum o yüzden sağlık ocağından bana bir takvim verdiler. Her ay rutin gebelik kontrolüne ve aşı için çağırıyorlar. Gitmezsem arıyorlar zaten. Telefonla bile bilgi versem oluyor.
İş yerinde mi uyudun?! Benim de uykum var![]()
ben bayram temizliğine başlayım ... bana kolay gelsin... size iyi günler kaydirigubbakcemile2
kolay gelsin canım
bende yarın yapıcam temizlik hem arife günü hem doğum günüm
kolay gelsin canım
sağol tatlımAA şimdiden nice mutlu yıllara Esma a.s.
doğum günü kutlu olsun canım pazarda benim doğum günüm yani hem bayramı kutlayacağım hem doğum günümü
Günaydın Esra iyiyiz sen nasılsın
kolay gelsin canım
günaydın canım nasıl keyifler...
doğum günü kutlu olsun canım pazarda benim doğum günüm yani hem bayramı kutlayacağım hem doğum günümü
sağol tatlım
aa aynı burçtayız senlee bakalım kocişler hatırlıcaklarmı benimki geçen sene unuttu ramazana denk gelmişti gene