2010 Şubat Anneleri

günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün? bi haftayı daha bitirdik hayırlısıyla...

ben dr uma sordum 5. ayda yapılıyor dedi.. senin sağlık ocağına gitmene gerek yok, devletin bir programı varmış gebiz diye yanlış hatırlamıyorsam, oraya gebelerin adres tel vs bilgilerini girmek zorundaymış her hastane, oradan sana ulaşacaklar aşı zamanı geldiğinde merak etme dedi

Evet canım sen gitmezsen onlar arıyor zaten. Ama ben özel doktorumun istediği kan ve idrar tahlillerini doktorum muayenehanede olduğu için orada yapılmıyor aile hekimime(sağlık ocağındaki) yaptırıyorum o yüzden sağlık ocağından bana bir takvim verdiler. Her ay rutin gebelik kontrolüne ve aşı için çağırıyorlar. Gitmezsem arıyorlar zaten. Telefonla bile bilgi versem oluyor.

Evet canım sen gitmezsen onlar arıyor zaten. Ama ben özel doktorumun istediği kan ve idrar tahlillerini doktorum muayenehanede olduğu için orada yapılmıyor aile hekimime(sağlık ocağındaki) yaptırıyorum o yüzden sağlık ocağından bana bir takvim verdiler. Her ay rutin gebelik kontrolüne ve aşı için çağırıyorlar. Gitmezsem arıyorlar zaten. Telefonla bile bilgi versem oluyor.

bizim burdaki sağlık ocağı o kadar kalabalık oluyor ki , onlar çağırana kadar gitmek istemiyorum bu yüzden... sürünüyorsun resmen

kolay gelsin canım
bende yarın yapıcam temizlik hem arife günü hem doğum günüm

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım şimdiden. Yarın ve sonrasında ben burda olmayacağım. Gerçi belli olmaz yarın güya interneti bağlamaya gelecekler ama açma işlemi herhalde ertesi güne kalacak. O zaman da bayram oluyor bilemiyorum yani. Şimdiden hem herekese de iyi bayramlar görüşemezsek.

sağol tatlım

aa aynı burçtayız senlee bakalım kocişler hatırlıcaklarmı benimki geçen sene unuttu ramazana denk gelmişti gene

benimki bugün bişeyler ima ediyodu bayram hangi güne geliyor diye ben çaktırmadım hiç bakalım ne süpriz yapacak geçen sene çok güzel bir süpriz hazırlamıştı eve bir gittim annemler evde bütün ev balonla süslenmiş annemle ortak çalışmışlar çok hoş bir elbise almıştı bakalım bu sene ne olacak

Back
X