benım takvım nıye gorunmuyo kızlar ya
bende göremiyorum kendi takvimimi.
niye acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım takvım nıye gorunmuyo kızlar ya
bende göremiyorum kendi takvimimi.
niye acaba.
ay ya kızlar mazlarda oyle bebek cicileri var ay bugun esimle cicilere baktık bisiler aldik ya bir tulumlar var tavsan li arkada kuyrugu var esimle gulduk haftaya doktor yine baksin tam kız derse artık cici seyler almaya baslicaz ince bataniyeler patigile sapkasila ne guzeler kızlar ya kız icin olanlar once arastırın ogle alin kızlar bir magzada 20 tl olan baska yerde 14 tl oluyo once bakin sonra alin fiyatlar cok oyunuyo
benım takvımde gorunmuyor sıteden kaynaklı heralde...
meleksen gule gule gıydır cıcılerını ekım sonuna dogru bende baslıcam yawastan alısverıse ocak subata bırakmıyım dıyorum :dance:
ıyıyım canım hatta cok coookk ıyıyım 3lu taramam cok ıyı cıktı ben ıyı olmıyımda kımler olsunnn :sm_cool:
ıyıyım canım hatta cok coookk ıyıyım 3lu taramam cok ıyı cıktı ben ıyı olmıyımda kımler olsunnn :sm_cool:
sağolun kızlarrr şu tepıklerıde bı hıssetmeye baslasak yawastan alısverıs yapsak cıksak carsı pazar gezsek zaman daha cabuk gecermı dersınız :lepi:
canım ne kadarlıksın sen ben 19. haftama gırıyom ama sadece gıdıklama gıbı bişey var ne zaman tepıklıycek hakkaten ya
Benim 20. haftam bitiyo sayilir tekme üstüne tekme atiyo benimki
sabredin kizlar baslar sizinkilerde yakinda
bana doktorun bisiler hisediyomusun dedi evet dedi az kipit kipir oluyo bazen tepik hisediyom dedim bir kac hafta sonra da iyi hisediceksin bebisi dedi