2010 Şubat Anneleri

benım takvımde gorunmuyor sıteden kaynaklı heralde...
meleksen gule gule gıydır cıcılerını ekım sonuna dogru bende baslıcam yawastan alısverıse ocak subata bırakmıyım dıyorum :dance:

ay ya kızlar mazlarda oyle bebek cicileri var ay bugun esimle cicilere baktık bisiler aldik ya bir tulumlar var tavsan li arkada kuyrugu var esimle gulduk haftaya doktor yine baksin tam kız derse artık cici seyler almaya baslicaz ince bataniyeler patigile sapkasila ne guzeler kızlar ya kız icin olanlar once arastırın ogle alin kızlar bir magzada 20 tl olan baska yerde 14 tl oluyo once bakin sonra alin fiyatlar cok oyunuyo

Allah en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bebisine:nazar:

ıyıyım canım hatta cok coookk ıyıyım 3lu taramam cok ıyı cıktı ben ıyı olmıyımda kımler olsunnn :sm_cool:

Ben kismetse sali cinsiyet ögrenirsek direk alisverise gidicem bebisime
Cicileri görünce içim gidiyo

sağolun kızlarrr şu tepıklerıde bı hıssetmeye baslasak yawastan alısverıs yapsak cıksak carsı pazar gezsek zaman daha cabuk gecermı dersınız :lepi:

sağolun kızlarrr şu tepıklerıde bı hıssetmeye baslasak yawastan alısverıs yapsak cıksak carsı pazar gezsek zaman daha cabuk gecermı dersınız :lepi:

canım ne kadarlıksın sen ben 19. haftama gırıyom ama sadece gıdıklama gıbı bişey var ne zaman tepıklıycek hakkaten ya

iste bir kac bisi aliyoz kızlar yavas yavas birikiyo iste bebisler dogana kadar cok olur bisilerimizin cicileri hem mevlut te cok elbise getiriyolar ya insan gidirmiyo sonra hediye veriyo insan

zayıf olanlar daha cabuk hıssedermıs ben de hamıle kalmadan oncede gobus vardı ondan herhalde hıssetmıyom anlamadım valla

bana doktorun bisiler hisediyomusun dedi evet dedi az kipit kipir oluyo bazen tepik hisediyom dedim bir kac hafta sonra da iyi hisediceksin bebisi dedi

Back
X