2010 Şubat Anneleri

saol tatlım ay bebise bisiler almak cok zevkli kızlar ya birde oyle guzel seyler ki icim gidiyo esim bile bugun gorseniz ici giderek suna bak buna dedi hep bayram hedisesi alican ha bebisine sumifer cnm

selam sumifer
ben cok fena grip olmusum kizlar bas agrisi oksuruk hamilelikte daha zormus oksurdukce karnim kasiliyor resmen dikkat edin kendinize

gecmis olsun tatlım allah sifa versin kendine iyi bak cok zor hamilelikte hastaliklar hıc cekilmiyo

oyle gercekten bunye zayifmi dusuyor noluyorsa hemen kapiyoruz hastaliklari tam bulantilar gecti rahat edicem derken grip basladi buseferde Allah beterinden korusun cok sukur kizimiz saglikli ya yeter

evet tatlım allah bebisini seni korusun dilerim hepimizi korusun bebislerimiz saglikli sihatlı olsun dilerim

Turkuaz canım geçmiş olsun.hay allah bu durumda da ne kadar zordur.aman dinlenmeye çalış.kendine ve bebişimize iyi bak annesi.

meleksen valla 2010 şubat annelerinin bebişlerine aldıkları cicileri gördümde içim gitti.gerçi biz yakın zamanda alışverişe çıkmıştık.normalde eşim sıkılır alışverişte ama o 5 katlı mağazada ayy bu süperr, baksana minicik bunuda alalım diye acayip heyecan içindeydi çok hoşuma gitti.o halini bir daha görmek için alışverişe götürücem bi aksilik olmazsa yarın kocişimi :kedi:

amin insallah
ben cikiyorum canim uzanayim biraz basim zonkluyor sende kendine prensesine ii bak gorusuruz

2009 şubat anneleri yazacaktım canım yanlış oldu.
''bebeklerimizin ilk bayramlıkları'' yazıyor orada resimlendirmişler anneler bebişlerinin cicilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…