Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm kızlarrr herkezee hayırlıı akşamlarr.hepinizin bayramı mübarekk olsunn :))eski topikime uğrayımm dedimm.Allaha emanet ol bebişlerinizleeeopuyorumnanaktan
Selamm kızlarrr herkezee hayırlıı akşamlarr.hepinizin bayramı mübarekk olsunn :))eski topikime uğrayımm dedimm.Allaha emanet ol bebişlerinizleeeopuyorumnanaktan
selam kızlar..ayy elektrikler yoktu,yarım saattir.ee zeynebin işine geldi iyici yordu bizi bi eşek yaptı bi araba basınıkaydirigubbakcemile3siz ne yapıyorsunuz bir kaç dakikada olsa giriyorum işte
Papatyacım hoşgeldin nasılsın
yerimseniben çocuk işte maskaralıklar yapıyor evin neşesi desene.bizde iyiyiz uzanıyoz tv izliyoz bi yandan.kocam içerde maç izliyoklava: neyse sesim çıkmıyo bana bırakıyo pc'yi.
selam kızlar..ayy elektrikler yoktu,yarım saattir.ee zeynebin işine geldi iyici yordu bizi bi eşek yaptı bi araba basınıkaydirigubbakcemile3siz ne yapıyorsunuz bir kaç dakikada olsa giriyorum işte
valla iki kızla nasıl baş etcem onu düşünüyorum.bi yandan hoşuma gidiyo ne güzel kalabalık olacagız diye.bi yandanda korkuyorum iki çocuga nasıl yetişecegim diye...kaydirigubbakcemile5
iyim canım.dün temizlik yaptıgım iyi olmuş hava kötü.hemde dinlenme fırsatı buldum.sizler nasılsınız...
Güle güle kirlet canım :))
hoş geldin canım napalım bizde kızlarla takılmaya çalışıyoruz .
Allah yardımcın olsun canım. Zor valla.
valla iki kızla nasıl baş etcem onu düşünüyorum.bi yandan hoşuma gidiyo ne güzel kalabalık olacagız diye.bi yandanda korkuyorum iki çocuga nasıl yetişecegim diye...kaydirigubbakcemile5
evet canım bende aynı senin gibi dün yaptım bugün dinlendim iftardan sonrada evde buulunsun diye bi tatlı yaptım. öle işte.
zeynep'in ablalık yapacağına eminim.negüzel işte beraber büyüyecekler.ilerde sanada yardımcı olacaklar.