2010 Şubat Anneleri

.

Allah yardımcınız olsun canım vella bende heran tetikte bekler gibiyim eşim çok güzensiz çalışıyor heran çıktım diyecek diye korkuyorum. piyasa malum.umarım daha iyi bi işe girer herşeyde bi hayır vardır sıkma canının eşin senden daha üzgündür bari sen ona destek ver bebek olacak işsizim diye eşin eminim daha çok üzülüyordur.
:

inş. canım daha iyi bir iş bulur vasıfsız deil çünkü

bende senin gibi hergün korkarak bekliyodum sonunda bugün çıkacak işten hayırlısı artık

kızlar acaip morelim bozuk
eşime aradı işten çıkarıyolarmış daha 2 ay olmuştu iş bulalı

canım allah yardımcınız olsun... bende bunu anlamıyorum ya insanların hayatıyla çocuk oyuncağı gibi oynuyolar... 2 ayda alınan eleman mı çıkartılırmış... belli değilmi senin iş yerinin durumu... yetişemiyosan niye adam alıyosun... 2 ay da ne değişti... inşallah daha iyisini bulur en kısa zamanda canım... tam bebek gelirken zaten masrafları artıyo insanın... inşallah kat kat iyisini bulsun...

selam canım bende çok özledim topiğimizi arkadaşlarımızı ailem gibi
maşallah kızına ismine çok güzel değiştirmeyin bidaha

Saol teyzesi beğenmene sevindim.insan hiçbir ismi yakıştıramıyor kızına ne zormuş isim bulmak.herhalde değişmeyiz.zaten evlenmeden önce de kızım olursa ya Asya ya Derin koyucam adını diyordum Asyayı eşim istemedi.DERİN i o da beğendi.alıştık bu isme.

gözün aydın canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşallah.Şubat ayı kız ayı yine öne geçti kızlar galiba.

güzel isim canım Derin ismini beğenirim ben ismiyle yaşasın.Ben halen bebeğimi hissetmiyorum ne zaman hissetmeye başlıycam yaa:çok üzgünüm:

saol cnm sizlerin fikirleride önemli benim için.yerimseniben cnm 20.haftadan sonra hissedermiş kimi anne.herkeste farklıymış yavaş yavaş hissetmeye başlarsın sende.

Slm kızlar özledim sizleri:1hug: Fatoscum ne güzel şeyler yazmışsın öyle meleğine.herkes iyidir inşallah esmacım boşver sinir olma.benimde eşimin babannesi bayramda gelmiş kulağıma ben isim buldum betül diokaydirigubbakcemile3 eşimin kuzeninin adıda betül dedimki birtane betül yeter.biz kızımıza isim bulduk buarada kızlar büyük ihtimalle Allahım nasip ederse.DERİN olucak.soyadımızda Yıldız.yani DERİN YILDIZ.nasıl teyzeleri güzelmi sizce.bayramda anket yaptım en çok bu beğenildikaydirigubbakcemile3 bu arada herkes ismini ben koyucam diyip durdu ama ben aldırış etmedim ismi hazır dedim.böyle durumlar da biraz dobrayım galiba.Kayınvaldem bu konuda anlayışlı açıkçası anneye düşer kimse karışmasın dedi.benden yana oldu saolsun.Maşallah güzel bir bayram geçirdik hernekadar ailemi görmeye gidemesemde.umarım herkesin bayramı tatlı tatlı geçmiştir.biz bu arada çok çikolata yedik diemi bilmiyorum kıpır kıpırız:nazar: gece bile uyutmuo kızım beni çok gülüyorum gıdıklanıyorumkaydirigubbakcemile3

aryacım kızlarımız edaş olucak desene bizde ELİF DERİN istiyoruz en başından beri hoşuma gitmiştir.adıyla büyüsün inşallahhh

Herkeze günaydin sekerler nasilsiniz
Ben çok iyiyim dün ayrintili ultrasona girdim bebegimi gördüm
Bi KIZIMIZ olucak hihoyyyt

Doktor hersey yolunda çok saglikli büyüyo dedi rahatladim valla
çok güzeldi inanirmisiniz minicik elleri ayaklari bide parmagini emiyodu doktor o sekil fotorafini çekti yerim ben onu
doktordan çikar çikmaz ciciler aldik kizima
çok mutluyum çok teyzeleri:emir_bebek:

Gözün aydın canım öğrenmişsin. Darısı öğrenemeyenlerin başına.

kızlar acaip morelim bozuk
eşime aradı işten çıkarıyolarmış daha 2 ay olmuştu iş bulalı

Canım moralini bozma bebeğin de hisseder. Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar bebeğinin kısmeti de çıkar sıkmayın kendinizi.

aryaa, AYKIZZ, bilgen82, burcuberru, camdankalp38, doremi, essemayit, HavvaEsen, mydarling, pofidi, srpp, tugba64 kızlar hepiciğinize günaydınnnnnnnn

inş. canım daha iyi bir iş bulur vasıfsız deil çünkü

bende senin gibi hergün korkarak bekliyodum sonunda bugün çıkacak işten hayırlısı artık

canım üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda daha iyisini bulur sana bişey demiştim onu yaptınmı

kızlar ya bizim şirkette mart gibi anadolu yakasına taşıncakmış... şu an çok yakındım işe o yüzden evi burda tutmuştuk... annemde yakın izinden sonra süt için gün içinde arada kaçarım diyodum... şimdi karşıya gidilirse napıcam nasıl gidip gelirim yada bebeğimi nasıl emzirrim bilmiyorum... belki banada sen git bebeğine bak diyebilirler... Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için...

evet canım sağol .ok dua ettim hayırlı bir iş ver RAbbim die memnun deildi burdan ama iş yok daha öncede 4,5 ay işsiz kaldı ona canım sıkılıyo işte
mutlaka herişte bir hayır vardır

Aynen öyle cnm Allah sınarmış böyle durumlarda.sabredip bekle elbet bebeğinin nasibi gelicektir.eşininde desteğe ihtiyacı vardır muhakkak sen güçlü ol ki o 2 kat üzülmesin malum baba olucak sorumluluğu artıo.erkekleriçin zor bir durum.Allahım yardımcınız olsun.

kızlar günaydın herkesin geçmiş bayramını kutluyorum hepinizi çok özledim keyifler nasıl iyimisiniz,

hoşgeldin cnm.sen nasıl oldun??

artist adı gibi olmuş kız kaydirigubbakcemile3
güzel isim a.s

beğendinmi pofidi teyzesi kaydirigubbakcemile3 belki artist olur kızımkaydirigubbakcemile3

günaydın canım güzel bir gün olsun inşalahhh kızın nasıl bakalım

sağol teyzesi kızım çok iyi herkese selamı var ellerinizden öpüyomuş... bu bayram gerçekte ellerinden öpemedim ama seneye öperim artık diyo kaydirigubbakcemile3 pofidininde dediği gibi tatlıyı biraz fazla kaçırdık galiba benim kızda kıpır kıpırdı bayramda hiç durmadı kızım uyumuyomusun hiç diyorum artık...

canım allah yardımcınız olsun... bende bunu anlamıyorum ya insanların hayatıyla çocuk oyuncağı gibi oynuyolar... 2 ayda alınan eleman mı çıkartılırmış... belli değilmi senin iş yerinin durumu... yetişemiyosan niye adam alıyosun... 2 ay da ne değişti... inşallah daha iyisini bulur en kısa zamanda canım... tam bebek gelirken zaten masrafları artıyo insanın... inşallah kat kat iyisini bulsun...

amin inş. canım sorma bu işverenler böle işte aç gözlü ler adam bide imam lık okumuş 150 milyarlık jiple geziyo yazlıı bilmem nesi var ama sigortasız çalışıtıyo buna rağmen mecbur olduğu için çalıştı eşim vasıfsız işçide deil ama hamallık bile yaptrdı ama sadece bizim için ses etmedi şimdide senden memnun kalmadık cuma ya kadar deniycez olmassa çıkarıca demişler eşimde benim gururumu kırdılarcumayı beklemicem cıkıcam dedi bende tamam dedim hele şu maaşını alsın sigortaya şikayet edicem avukatın yanındayım zaten görüsnler bakalım kimle uğraşıyolar

Aynen öyle cnm Allah sınarmış böyle durumlarda.sabredip bekle elbet bebeğinin nasibi gelicektir.eşininde desteğe ihtiyacı vardır muhakkak sen güçlü ol ki o 2 kat üzülmesin malum baba olucak sorumluluğu artıo.erkekleriçin zor bir durum.Allahım yardımcınız olsun.

beğendinmi pofidi teyzesi kaydirigubbakcemile3 belki artist olur kızımkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım çok şükür düzeldim bayramıda yorgun atlattık şimdi iyiyiz sende iyisin demi

aryacım kızlarımız edaş olucak desene bizde ELİF DERİN istiyoruz en başından beri hoşuma gitmiştir.adıyla büyüsün inşallahhh

hihoyyyt aaa süper cnm kızımın adaşıda oldu.kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıkla adlarıyla büyürler:Saruboceq:

beğendim tabi derin yıldız yeşilçam artisti ismi gibi aynı
ilerde artist olursa öyle takma iseme falan gerek yok direk kendi adını kullanırsırnaşık şey

Back
X