2010 Şubat Anneleri

SHıNE maşallah süphanallah bizimkilerde böyle şekillenmiştir dimi artık :)
yaa biride benim çizelgeme el atsa beceremiyorum:(

Hayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla, sorunsuz sekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Kızlar biz de bebek alışverişi yapmadık daha. Biri erkek bebeğimin, ama diğerlerini bilmiyoruz. Öğrenince alışverişlerini de yapacağız inşallah.Size birşey sormak istiyorum. Kafama takılan en hassas konu biberon konusu. bu konuda dr ile görüşen var mı acaba? Ben cam alıcam ama emzik kısmı damakla özdeşleşen, tamamen doğal zararsız olanları varmış sanırım. Ama hangisi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ??

bebeklerin ikizmi canım.saglıkla dogsunlar.ben kızımda biberon ucunu bombeli almıştım.damakla uyuşsun diye.evet cam biberon kullandım.ama kızım bübünce camı bıraktık çünkü kendileri tutup içmek istiyorlar oda agır oluyo zor oluyodu.birde düşürme tehlikeliri var.ama sürekli kaynatırdım.tabi bide makineye koyardım mis gibi çıkıyorlar zaten.ama ucunu bombeli tavsiye ederim..

fatoşş evet canım tedavi ile. 3. yılımızda çok şükürr. Aşılama, tüp bebek derken şimdi Allaha çok şükür birlikteyiz. Ama tabiki etkileri de 3 kat fazla oluyor. Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı

allah bağışlasın canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah..

fatoşş evet canım tedavi ile. 3. Yılımızda çok şükürr. Aşılama, tüp bebek derken şimdi allaha çok şükür birlikteyiz. Ama tabiki etkileri de 3 kat fazla oluyor. Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı

amin canmım allah bağışlasın

selam kızlar,hayırlı cumalar..

ben de bugun dr'larla uğraştım. Bayram dönüşü aşı ile birlikte kan ve idrar tahlili de yaptırdım, kendi dr'um istemedi ama sağlık ocağındaki dr yapmamız gerekiyo demişti,iyi yaptırayım bari dedim.
dün sonuçlarını almak için dr'u aradım, kanında enfeksiyon var dedi. bugün gittim, boğamıza,kulağıma baktı. bişey bulamadı, vücudunda enfeksiyon var dedi, bebeği etkiler mi dedim, etkiler tabi dedi, sonra da bana antibiyotik verdi:oklava:
sonra bu doktora güvenmeyip, sonuçları alıp kendi dr'uma gittim. baktı bu sonuçlar gayet iyi dedi. endişelenecek bişey yok dedi. enfeksiyon olabilir ama bebeği etkilemez dedi. antibiyotiği de kullanma dedi:uhm:
işte böyle yani kızlar,ikisi de doktor ama dedikleri tutmuyor.ben kendi dr'umun dediklerine inandım tabiki..
canım ben daha ilk ayda tahlil yaptırınca idrarda iltihap çıkmıştı doktorum bol suyla atarsın dedi herşeye ilaç vermiyelim dedi riskli deil dedi sağlık ocağındaki doktorlar pretisyen oldğu için bilmemiştir uzman hekim her zaman daha ii

selam arkadaşlar..
ben şimdi eve geldim, ayrıntılı usg vardı sabah bahsetmiştim.
çok şükür herşey yolunda. kızım çok tatlıydı, bakmaya doyamadım. kalbi beyni kemikleri, parmakları, içorganları heryeri tek tek incelendi.herşeyi normal çıktı çok şükür. tam 390 gram olmuş bebeğim. maaşallah çok güzel gelişmiş.cd kaydı aldık, 5-6 tane 4 boyutlu çıktı aldık. elleri yüzündeydi genellikle ama yine de babasına daha çok benzediği farkediliyordu. babamız da çok mutlu oldu tabii. defalarca izledik cdyi. keşke yüklemeyi bilsem de sizler de görseniz.çok güzeldi yaaa. hala etkisindeyim. bir ara gözlerim doldu yine ama kendimi topladım hemen. sizler de inşallah yaptırdığınızda göreceksiniz tam anlamıyla bir bebek olmuşlar. anne olduğumu hissettim iliklerime kadar. içim titredi resmen. neyse inşallah hepimiz hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin.hepinize sevgiler...
gözün aydın canım doya doya izlersin cd yi ne güzel

fatoşş evet canım tedavi ile. 3. yılımızda çok şükürr. Aşılama, tüp bebek derken şimdi Allaha çok şükür birlikteyiz. Ama tabiki etkileri de 3 kat fazla oluyor. Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı

maşallah 3 çüzlerine :nazar: Allah kolaylık versin canım

papatya bebekler üçüz canım. Sterilezatör alcam inşallah ama. ışte biberonun plastiği ile ilgili sanırım doğal falan bişeyler duymuştum ama, sağlık yönünden hatırlayamıyorum işte ne olduğunu

evett ya degerlendiriyoruz bakalım.sen nasılsın.senin muayene ne zaman..

gözünaydın canım.maşallah oglunada.

kızlar artık bende günlük artık hissediyorum.sabah ögle gece.artık tekmeleri yemeye başladıkkaydirigubbakcemile3

Sağol canm.
Hareketli müzik dinlediğimde benimki zıp zıp zıplıyor :emir_bebek:
shİne gÖzÜn aydın canım oĞlun da pek tatlı maŞallah allahın emrİne kurban olayım tÜm hatları bellİ.resmen mÜcİze ya.
yarencİm hoŞ geldİn canım.

Sağol canm evet gercekten bize verilen en büyük mucize.

Hayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla, sorunsuz sekilde kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Kızlar biz de bebek alışverişi yapmadık daha. Biri erkek bebeğimin, ama diğerlerini bilmiyoruz. Öğrenince alışverişlerini de yapacağız inşallah.Size birşey sormak istiyorum. Kafama takılan en hassas konu biberon konusu. bu konuda dr ile görüşen var mı acaba? Ben cam alıcam ama emzik kısmı damakla özdeşleşen, tamamen doğal zararsız olanları varmış sanırım. Ama hangisi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ??
Canım seninkiler üçüzmü maşallah allahım saglıklı sekilde dogurmak nasip etsin allah sana 3 tane vermiş ne güsel .Biberon için erken değilmi daha ozamana kadar neler neler cıkar canm .

denizkızıl maşallah canım. Doya doya izlemişsin..

videoyu bilgisayarına atmışsan,yazı yazarken(gelişmişde) ataş gibi bir simge var, ona tıklayıp ekleyebilrsin. hadi ekle de biz de izleyeyim miniği :)

canım teşekkürler, denedim ama servere yüklenemedi nedense başka yolu varsa deneyeyim.

canım ya ne güçel dimi.kızınında iyi olduguna sevindim.allah kucagınada almayı nasip etsin....

amin canım hepimize inşallah. ilgine teşekkür ederim.

Canım hayırlı olsun kızın maşşalah herşeyide güzel.İnsan cok duygulanıyor yaa bebeğin senin bebeğin oldugunu bilmesi bile yetiyor insana :)
Benim sıpamda 400 gram agırlıgındaydı.Sen kac haftalıksın ben 21 olucam 1 gün sonra :)

teşekkürler canım senin oğluşun da pek yakışıklı maaşallah. bunlar hep mi babalarına benzerler canım. taşıyan doğuran biziz sıpalar babalarına benziyorlar bozuluyorum valla.ben 20+2 yim bugün. 390 grammış kızım.

gözün aydın canım ne güzel allah sağlıkla kucağın aldığın günleride nasip etsin.

sağol fatoşcum amin hepimize inşallah.

papatya bebekler üçüz canım. Sterilezatör alcam inşallah ama. İşte biberonun plastiği ile ilgili sanırım doğal falan bişeyler duymuştum ama, sağlık yönünden hatırlayamıyorum işte ne olduğunu

canım allah yardımcın olsun.. senin durumun bizimkilere göre daha zor galiba.. kızkardeşimin ikiz kızları var oradan biliyorum rabbim sağlık sıhhat versin inşallah..
3 bir arada ne güzel..

shine erken aslında ama ben çok dışarı çıkarımıyorum. Vücut da giderek ağırlaşıyor. O yüzden bir defa alışverişe çıkıp, ihtiyaçları bir defada almak istiyorum. Bir günüm diğerini tutmuyor. Bir de erken doğum riski de var. O yüzden 5. ayda hayırlısıyla alışverişi yapmayı düşünüyoruz.

shine erken aslında ama ben çok dışarı çıkarımıyorum. Vücut da giderek ağırlaşıyor. O yüzden bir defa alışverişe çıkıp, ihtiyaçları bir defada almak istiyorum. Bir günüm diğerini tutmuyor. Bir de erken doğum riski de var. O yüzden 5. ayda hayırlısıyla alışverişi yapmayı düşünüyoruz.

canım ben ilk başta cam biberon kullanıcam bebeğim çok hareketlendiimi normal biberon kullanıcam kırar eder die cam sağlıktır bence hem mama hazırlar çantama koyarım biyere gidince sıcak suyun içine bırakırım ısınır camda.

slm kızlar sizleri hep takip ediyorum ama yazamıyordum hepiniz iyisiniz inşallah
biz ve ogluşum iyiiyiz şükür bugün tarama testi için gidecektim ama bi kaçgündür uykudan başımı kaldıramıyorum randevuyu erteeledım umarım zamamnını kaçırmam
yenı gelen arklarda hoşgelmişlermirmirmirmir

aman ben işin içinde kayboldum bittim :bbo:burası ne kadar güzel haberlerle dolmuş hepinizin gözü aydın kızlar hep böyle güzel haberlerle sağlıklı bebişler ve anneleriyle dolsun :nazar:ay içim açıldı konuştuklarınızı okuyunca:dance:

Back
X