kız bende gece isticek bişiy bulamadım bulsamda arabamız yok gitsin arasın
gece yattık uykuya dalıcak eşim aşkım benim canım makarna istedi yaa kalkıp yaparmısın dedim tmm dedi kalktı yaptıı :hooray:
biz geldik kızlar olduk aşımızı yaptırmayan varsa mutlaka olsun ebe hanım anllattı uzun uzun
aşılı anne sağlıklı bebek diye ihmal etmeyin
volescim benim canım yandı birazcık valla
bu arada kalp atışlarınıda dinledik pıtır pıtır
ebe cihazı koyu bizimki kaçıyo çok fettan olucak bu kız diyo :ecrin_bebek:
Kızlar Merhaba nasılsınız.
Lierac kullanan var mı? Ben bugün eczaneden 4 tl'ye aldım. Normalde 75 liraya satılıyor. Bir de gitti gidiyor da liraya satılıyor.
linki de bu:))
48 tl olacaktı.
Kızlar Merhaba nasılsınız.
Lierac kullanan var mı? Ben bugün eczaneden 4 tl'ye aldım. Normalde 75 liraya satılıyor. Bir de gitti gidiyor da liraya satılıyor.
HAMİLELİK CATLAKLIĞINA SON LIERAC PARIS PHYTLSTL, #20874672 Gittigidiyor.com
linki de bu:))
geçmiş olsun canım walla bende bi gariplik var demek canım walla anlamadım canımda çok tatlıdır üstelik... hemşirenin eli çok hafifti diycem ama sonrasındada ağrı falan olmadı bende... bu kız beni çok değiştirdi ağrı eşiğim yükseldi sanırım... umarım doğumdada aynı gücü bulurum kendimde... Çok üzgünüm çoook
cnm cok iyi almıssın ben 54 liraya almıstım boynerden indirim vardı kullanıyorum bakalım insallah etki eder.. ben gunde 1 kere kullanıyorum sen nasıl kullanıyosun ?
kızlar kremi sürerken göğüs uçlarınıza geliyo mu bi mahsuru var mı acaba... ben allah ne verdiyse haldır huldur sürüyorum dikkat etmiyorum hiç.. ama şimdi aklıma geldi acaba uçlardan içeri krem kaçar mı... saçma bi sorumu oldu ya... gerçi benim göğüs uçlarımda beyaz beyaz kremimsi bişey olmaya başladı sanırım koruyucu ... ama süt gelmedi...
Kızlar merhaba bır sorum olacak benım blog kullananlar varsa aranızda bana yardımcı olabılırmı ben blok olusturdum fakat oglusumun takvım cızelgesını eklemek ıstıyorum nasl yapabılırım bılen varmı acaba
bu krem konusu açılmışken ben de bebe yağı ile başlamıştım, banyodan sonra kullanıyordum. sonra baktım kullandığım yerler pul pul olmuş, deri döker gibi..şimdi vazelin aldım.bakalım o ne yapacak. sanırım günlük kullanmak gerekiyor ki, hiç bana göre bişey değil..
ve benim göbeğim o kadar çok kaşınıyor ki kızlar, bazen farkında olmadan kaşıyorum. sanırım ben çatlak çatlak olacağım doğumdan sonrahayırlısı bakalım.
bu yüzden eşimi şimdiden hazırladım, bunları sürdüğümüz halde, heryerimiz çatlak çatlak olacak, çok çirkin olacağım falan diye:) o da olsun önemli değil dedi :) kötüye alışsın, iyiye sevinsin hesabı :)
bende bebk yagı kullanıyorum ama düzensiz vücut hemen emmiyor krem gibi
oyüzden kullanmak biraz sabır istiyo zemuszemus
Doğru söylüyorsun canım. Doktorum bana da 5. haftada sadece badem yağı kullan ilaca falan gerek yok dedi. Duş aldıktan sonra temiz vücudu vıcık vıcık yağlamak hiç eğlenceli değil tabi:umursamaz:
YARENCİM BURDAYIM CANIM 1 SAAT UYUMUŞUM AÇIKKEN KAPALI DURUMA GEÇMİŞ CANIM.BEN BIRAKIRMIYIM HİÇ BURAYI.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?