Aryacım göğüsler için olan bi krem duydum. daha doğrusu İrem bebedeki görevli gösterdi. Uçlarına da sürüyomuşsun ama bebek için bi sakıncası yokmuş.Hem dezenfektan hem de tahrişi önleyici etkisi varmış. Chichoo nun kremi. Almadım ben de daha erken diye
evet canım aynen. 1 ay zonra 2. doz yapılacakmış. hatta kan ve idrar tahlili de yapacaklarmış. kuzumun kalp atışlarını da dinlettiler: ayyy ne mutlu oldum. yolda eve gelirken kendi kendime gülerken buldum kendimi :kedi: allah bozmasın inşallah. hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alsak.
merhaba kızlarr..
geçmişi okudum geldim güya bugün yazmıştım amma da birikmiş gözlerim yandı okumaya çalışırken.. :)
ben bugün çok mutlyuyum bugün hareketlerini çok net duymaya başladım içimi kıpır kıpır yapıyo bu kız benim yaa.. Annesi yesin onu.. Sağ sağlim kucaklarımıza gelsinler de başka bişey düşünemiyorum o hareket ettikçe opuyorumnanaktan
fatolina, sende çizelge yapsana canımcım, sen kaç haftalık oldun seni göremiyom fisfisfis
bu arada aşı olanlara geçmiş olsun bende doktoruma sorcam bakalım ben ne zaman olcam
iyi akşamlar Bilgencim
Ah be canım sesim gitti.Kuru öksürük var. Öksürdükçe kasıklarım sancıyo artık.
Bilgencim dinlenemiyorum ki.Bütün gün dersteyim. Bi de çocuklara ders anlatmaya çalışıyom bu halde( Ama hafta sonu geldi yatacağım iki gün. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?