2010 Şubat Anneleri

Aryacım göğüsler için olan bi krem duydum. daha doğrusu ırem bebedeki görevli gösterdi. Uçlarına da sürüyomuşsun ama bebek için bi sakıncası yokmuş.Hem dezenfektan hem de tahrişi önleyici etkisi varmış. Chichoo nun kremi. Almadım ben de daha erken diye

cnm o çok önemli biliomusun benim bir arkadaşım kullanmamış göğüsleri doğumdan sonra bir kanadı bir ağrıdıki.kimse uyarmamış onu.almamız şart.zararı olmaması iyiymiş .chicho alırım herhalde bende.

ama ben şimdi ağlıycam :sinifsinif:bugün bu iş bir bitmedi muhabbetten geri kaldım ben kimileri gitmiş kimileri gelmiş başımı kaşıyacak vaktim olmadı hiç kafamçokkarıştı

Canım iki gündür benim de öyle oluyo. Ah neler kaynatıyolardır şimdi diyorum hep kendi kendime .Akşamları giriyom ben de evde. Ama çoğu kişi de gitmiş oluyo

evet ya bana dinlettiler ama bizim kız bi yerinde durmadı ki
kaçtı durdu yerin onları o minik kalplerini
aryaacım sağol canım

merhaba kızlarr..
geçmişi okudum geldim güya bugün yazmıştım amma da birikmiş gözlerim yandı okumaya çalışırken.. :)
ben bugün çok mutlyuyum bugün hareketlerini çok net duymaya başladım içimi kıpır kıpır yapıyo bu kız benim yaa.. Annesi yesin onu.. Sağ sağlim kucaklarımıza gelsinler de başka bişey düşünemiyorum o hareket ettikçe opuyorumnanaktan
fatolina, sende çizelge yapsana canımcım, sen kaç haftalık oldun seni göremiyom fisfisfis
bu arada aşı olanlara geçmiş olsun bende doktoruma sorcam bakalım ben ne zaman olcam

canım biz 21+4 olduk bugün
ben çizelge yapmayı bilmiyorum valla uğraşmadımda açıkcası önemli değil yani
canım sağlık ocakları yapıyor aşıyı 21 hafta olmak gerekiyormuş bende bugün gördüm netten
koştura koştura gittim oldum

ben bugün hiç muhabbete katılamadım artık çıkmam lazım mesai bitti inş. yarın işim biraz az olur da fırsat bulurum kendinize ve bebişlere iyi bakın tatlı anneler hepinizi öptk bebişimde öpüyor opuyorumnanaktan oda yoruldu bugün kıyamam bebişime ya

masallah kızlar ammada kaynatmıssınız oku oku bıtmedı bu arada herkese iyi aksamlar

Bilgencim dinlenemiyorum ki.Bütün gün dersteyim. Bi de çocuklara ders anlatmaya çalışıyom bu halde ( Ama hafta sonu geldi yatacağım iki gün. Sen nasılsın

Bilgencim dinlenemiyorum ki.Bütün gün dersteyim. Bi de çocuklara ders anlatmaya çalışıyom bu halde ( Ama hafta sonu geldi yatacağım iki gün. Sen nasılsın

ohh valla dınlen ıkı gun ııyıce bende napım canım mınıgımı beklıyom hıssedım dıyo ama tık yok malesef onun sıkıntısının dısında hersey yolunda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…