2010 Şubat Anneleri

aslında birden sayılır ilk 3 ay hiç kilo almadım 2 ayda aldım bu gidişle dahada alacam
iştahımı kontrol edemiyorum ben tatlıyı çok yiyorum ondan sanırım geçen ay doktorum böle giderse diyetisyene yönlendirecem demişti bakalım bu kontrolde ne diyecek cokacimcoook

anladım canım
senin bebiş hep tatlı yemek istiyor demekki.
yapabilsen yürüyüş falan dengelerdi belki yediklerini.

bende yuruyuslere baslıcam bu hafta ıcı baska turlu basedemıcem bu kılolarla cunku... butun gun elımde su sısesıyle gezıyorum belkı aclıgı bastırır dıye ama banamısın demıyor :sinifsinif:

bende yuruyuslere baslıcam bu hafta ıcı baska turlu basedemıcem bu kılolarla cunku... butun gun elımde su sısesıyle gezıyorum belkı aclıgı bastırır dıye ama banamısın demıyor :sinifsinif:

bende yürüyüşlere güveniyorum.
az az kendimizi yormadan yürümek lazım.

anladım canım
senin bebiş hep tatlı yemek istiyor demekki.
yapabilsen yürüyüş falan dengelerdi belki yediklerini.

evet canım aslında çok hareketsizim sürekli evdeyim pek aktif biri degilim
yiyip içip yatıyorum buda bana kılo olarak dönuyor birkaçgündür evde yapabilecegım egzersizleri araştırıyorum bakalım başlıyabilirsem sen yürüyorsun sanırım öle hatırlıyorum
yürüyüş çok önemli keşke bende yapabilsem ama bulundugum semt pek müsait dgl bunun için maalesef

bende hamileliğimin başından beri 7 kilo almışım nasıl aldığımıda bilmiyorum o kadar çok yemekte yiyemediğim halde gerçi doktorum kilom konusunda bişey söylemiyor normal heralde ....

hadi gözün aydın canım

Canım çok teşekkür ederim...

merhabalar kızlar nasılsınız, havvacım gözünaydın canım maşallah kızına.
Sağol Selmacım.Hoş geldin. Canım Kezban Hanım bana ayrıntılı falan demedi. Bi dahaki aya şekere bakacağız aç gel dedi. Doğuma yetişecekti soramadım ayrıntılıyı. Bu arada GOP hastanesinde norma doğum 600, sezeryan 1.500 liraymış. SSKlı fiyatlar mı diye sormayı unuttum tatlım. Ah bu unutkanlık artık not defteriyle gezeceğim fisfisfis

evet canım aslında çok hareketsizim sürekli evdeyim pek aktif biri degilim
yiyip içip yatıyorum buda bana kılo olarak dönuyor birkaçgündür evde yapabilecegım egzersizleri araştırıyorum bakalım başlıyabilirsem sen yürüyorsun sanırım öle hatırlıyorum
yürüyüş çok önemli keşke bende yapabilsem ama bulundugum semt pek müsait dgl bunun için maalesef

evet canım ben az azyürümeye çalışıyorum.
inş. devamıda gelir.
insan hareket etmeyede korkuyor ya.
yani ben öyleyim ay birşey olurmu diye zararı olurmu diye.
inş. olmazda.

selmakerem senin 2.hamileliğinmi.

Sağol Selmacım.Hoş geldin. Canım Kezban Hanım bana ayrıntılı falan demedi. Bi dahaki aya şekere bakacağız aç gel dedi. Doğuma yetişecekti soramadım ayrıntılıyı. Bu arada GOP hastanesinde norma doğum 600, sezeryan 1.500 liraymış. SSKlı fiyatlar mı diye sormayı unuttum tatlım. Ah bu unutkanlık artık not defteriyle gezeceğim fisfisfis

havva cım bence bu fiyatlar sağlık güvencesi olmayanlar içindir.
yani ben burda özel bir hastaneye gidiyorum ssk dan ayrı fark 150 tl ymiş.

ama bilmiyorum belki gop farklıdır.

ssklı fiyatlardır canım onlar, iyi uygunmuş fiyatları hayırlısıyla şu 9 ayı bir tamamlasak , bak şimdi kafama takıldı senden istememiş ayrıntılıyı banada herşey yolunda ama istersen yaptır gibi bişeye getirdi kafam karıştı şimdi ama

evet canım ben az azyürümeye çalışıyorum.
inş. devamıda gelir.
insan hareket etmeyede korkuyor ya.
yani ben öyleyim ay birşey olurmu diye zararı olurmu diye.
inş. olmazda.

selmakerem senin 2.hamileliğinmi.

cnm yürüyüşün sanmıyorum zaraı olsun aksine faydası olur hareketsizlikten vücut hamlıyor hareket etmen zorlaşıyor bence bırakma yürüyüşü yapabildigin sürece gönlünüde ferah tut:emir_bebek:

Ay kızlar yürüyüş ya da egzersiz nolur yapın bi şeyler. Hareketsiz kalınca kaslar hamlıyomuş ve doğum zorlaşıyormuş mazallah. Ebeden duymuştum

Ay kızlar yürüyüş ya da egzersiz nolur yapın bi şeyler. Hareketsiz kalınca kaslar hamlıyomuş ve doğum zorlaşıyormuş mazallah. Ebeden duymuştum

evet normal dogum ısteyenler ıcın hareket ve yuruyus sart... hem hareket berekettır derler boyle cok hamlıyoruz... kendımızı yormadan yurumeye baslamalı... yoksa dogum zorlasır kı ben zorunlu olmadıkca kendı ıstegımle sezeryan ıstemıyorum kesınlıkle... normal dogum ıstıyorum o yuzden hareket lazımmm :asigim:

size okuyup duruyorum.bugün bi tembellik var bende.canım bişey istemiyo...

papatya canım walla o tembellık bende de var gozlerım kapanıyor mirmirmirmir
havvacım Allah gonlumuze gore verır ınsallah... Allah bılıyo ya sezeryandan ve narkozdan,kesılıp bıcılmekten cıddı anlamda cok korkuyorum... normal olsunda her turlu sancısını cekmeye hazırım... tabı once bebısın saglıgı o hangısıne ızın verıcek bakalım :icecream:

Back
X