2010 Şubat Anneleri

zeh kalkmıyalım kız bugun yemegı adamlara yaptıralım dıcem ama benımkı bılmem kacıncı ruyasını goruyor su an hala uyuyor :roflol:

:roflol:
bılgencım hehe guldurdun benı kıs hadı gıt yat utu kacmıyo ya sonra yaparsın dınlen bugun kendıne ayır :1rolleyes:

zeh kalkmıyalım kız bugun yemegı adamlara yaptıralım dıcem ama benımkı bılmem kacıncı ruyasını goruyor su an hala uyuyor :roflol:

güzel olurdu inanki ama kalkıp yemek hazırlamıcam kahvaltı türü şeler yeriz hiç yapamam. belim çok ağrıdı gece bugünde böle denicem.kaydirigubbakcemile5

ben yapıyorum canım siliyorumd ayerleri ama
hergün hergün değil zaten şuan 2 kişik bir aileyiz kirlenmiyorda.
yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.
sen dikkat et canım kendine.

sağol canım bizde 2 kişilik bir aileyiz ama yinede insanın içine sinmiyor
birde kendi ailem eskişehirde yaşadıkları için yardım edende yok
mecburen eşime söylüyorum ama onada kıyamıyorum 1gün izininde iş yaptırmaya

ya bu işyerinin taşınma işi beni bitirdi yarında geliyoruz:kızgın: daral geldi sabahtan beri sekreterde yok izinli dosyaları topla telefona bak çay yap bardak yıka oraya koş buraya koş ben evde bile bu kadar iş yapmıyorum :oklava: bebişimde yoruldu imdaaaaaaaaaaat biri beni kurtarsın zaten internette kopuyor girip çıkıyorum habire :bbo:

kıslar uyudunuz mu bakim 2 gündür bir muhabbetin tadını çıkaramadım şurda :sinifsinif:

Arkadaşlar süt sağma makinesi almayı düşünen var mı aranız da. Yeni doğum yapan arkadaşım Ameda'yı önerdi. Çok rahat dedi. Ne önerirsiniz siz

Arkadaşlar süt sağma makinesi almayı düşünen var mı aranız da. Yeni doğum yapan arkadaşım Ameda'yı önerdi. Çok rahat dedi. Ne önerirsiniz siz

canım ona gerek var mı bilemiyorum yani:sm_confused: ne biliyim ben çalışanların günde 1.5 saat emzirme hakkı var çalışan istediği saatte kullanabilir diye onun için hiç düşünmemiştim :kedi:

Back
X