Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün benim doktor bi şey demedi doğuma gidecek diye de soramadım. Bir dahaki ay sonunda çağırdı. o zaman ben 23 haftayı geçmiş oluyom. Ne yapsam ki kafam karıştı şimdi
evlendıkten sonra iice anne delısı oldum valla ben normalde hergun gıdıyorum hem yuruyus oluyo hemde ıkımızde yanlız kalmamıs oluyoz bugun de bacagım agrıdgndan dolayı anacım cıkmıs gelmış allah analarımıza babalarımıza uzun omur versın
amin canım:Saruboceq: hala ağrıyor mu bacağın valla bende işyerinde rahat edemedim sırtım ağrıdı otur otur geziyorum habire
ya kızlar karnım da bı guruldama anlamadım acaba bu bebısımn hareketlerı olabılır mı
Guruldama olur mu bilmem canım da. sanki bağırsaklarım yer değiştiriyo gibi oluyo benim.
kızlar selam nasılsınız.
ben bayramdan beri internete giremiyordum.
bayram ertesi hemen evdeki eşyaları toplamaya başladık.sağolsun annem ve kayınvalidem çok yardımcı oldular.veee cuma günü taşındık bu halde o kadar zor olduki anlatamam akannehir.çok strese girdim allahım bu ev 1 aya anca toplanır dedim.ama birlikten kuvvet doğar lafını boşa söylememişler bugün yeni evimiz iyice yerleşti diyebilirim.hatta baksanıza buraya girmeye bile fırsat bulabildim.sizleri giremediğim süre zarfında çok özledim henüz geçmişe bakma fırsatım olmadı nasıl herşey yolundamı.
bizim ufaklık biraz ev taşıma telaşı yüzünden strese girdi ama şu an gayet iyiyiz teyzeleri.oğlum uğurlu geldi bize sayesinde ev aldık.darısı olmayan arkadaşlarımın başına.
Bilgencim nasılsın canım görüşmeyeli