Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu arada mutlaka badem ceviz ve fındık yiyin. Bebişlerimizin beyni için çok yararlıymış.
Ben mümkün oldukça yemeye çalışıyorum.
Hamileliğin başından beri 4 kilo aldım. Sizin nasıl gidiyor kilo durumları??
nurcan önel hoşgeldin aramıza.
esracım haftasonu eşimin kuzenleri eşleri hep bir aradaydık at çiflkiğine gittik güzel geçti yani
yarencim söledimmi bilmeme ama tekerara diyim gözün aydın canım ayrıntılın güzel geçmiş.
akarahan süper bi foto arkadaşım maşallah.
aynen canım ben de ilk 1 haftadan korkuyorum. benim yeğenlerim var, onlarla baya ilgileniyorum, kıyafetlerini değiştiriyorum, yemeklerini yediriyorum. onlarla oynuyorum. ama o kadar küçük bebişlere nasıl bakıcaz ben de merak ediyorum. alt değiştirmedim ben de, bir de banyo yaptırmadım hiç.. geceleri falan ne yapıcaz çok merak ediyorum :)
boş bir odamız vardı, ben kiler niyetine kullanıyordum. bu haftasonu normal kilerimi düzenleyip yer açtım, odadakileri kilere alıp, artık yavaş yavaş oğlumun odasını hazırlıycam. Artık zaman daralıyor. Bunları düşününce çok heyecanlı. rabbim hepimize bu mutluluğu tamamlatır inş.
ben son ay demir kullanmaya başlayınca aldım kiloyu vallahi. Çok kio almaktan korkuyorumdoğrusu. Gerçi ayda 1 kilo ortalama normalmiş. şimdilik.
20. haftadan snra her hafta yarım kilo ortalama ile gidersek de fena saylmazmış. Bir kitapda öyle okumuştum.
ben yaş cevizi çok severim, şimdi de tam zamanı ya. izinde bunu bilen herkes eve yaş ceviz getiriyordu :) o kadar çok yedim ki ceviz, artık diyodum bizim oğlan safi beyin olarak doğacak heralde :) badem ve fındıkla aram pek iyi değil. en son 3 kilo almıştım ama şimdi beni de 4 olmuştur canım.
sağolasın şekercim. sen ne zaman gideceksin dr'a. pazartesi değilmiydi?
ben son ay demir kullanmaya başlayınca aldım kiloyu vallahi. Çok kio almaktan korkuyorumdoğrusu. Gerçi ayda 1 kilo ortalama normalmiş. şimdilik.
20. haftadan snra her hafta yarım kilo ortalama ile gidersek de fena saylmazmış. Bir kitapda öyle okumuştum.
Kızlar size bi sorum var,
ben hiççç balık yiyemedim hamile kaldığımdan beri. çok üzülüyorum aslında her hafta yemem lazım. Siz yiyebiliyomusunuz yada hap kullanıyomusunuz? varmı yan etki falan bişey?
Balık hapı alıcam bugün. Doktorum bi isim verdi, Ocean yazıyo başında ikinci kelimesini okuyamadım.
Onu kullancam, balık yiyemiyorum diye çok huzursuzum.. çünkü balık hamilelikte temel gıdalardan biri..
Kızlar size bi sorum var,
ben hiççç balık yiyemedim hamile kaldığımdan beri. çok üzülüyorum aslında her hafta yemem lazım. Siz yiyebiliyomusunuz yada hap kullanıyomusunuz? varmı yan etki falan bişey?
Balık hapı alıcam bugün. Doktorum bi isim verdi, Ocean yazıyo başında ikinci kelimesini okuyamadım.
Onu kullancam, balık yiyemiyorum diye çok huzursuzum.. çünkü balık hamilelikte temel gıdalardan biri..
kızlar selamm,
nasılsınız iyisinizdir insallah. Ben hasta oldumbogazım sisti,burnum akıyor.. Atesim de hafif var gibi..
Dru aradım. C vitamini al,gunde 3 kere minoset alabilirsin,bogaz icin de pastil,burun tıkanması icin okyanus suyu yapabilirsin dedi. Eger ates 38ın uzerine cıkarsa antibiyotik icin ara dedi. Ates olcer alayım da olceyim bari. Off is bitse de eve gitsem yatsam uyusam((