ya kızlar gecen kontrolde doktor yeni multi vitamin ve demir +folik +asit+vitamin b12 verdi birde sordu kasiklarda agri veya cise gidince yanma varmi diye bende kasikta bazen agri var ama yanma yok dedim sik mi idrar yapiyosun dedi bazen dedim bitane toz verdi tek icimlik fiyati 15 tl idrar yolarini aciyo intap varsa temizliyo falan mis ondan ictim simdi sik sik tolete gider oldum acaba bebek mi baski yapmaya basladi
Slm kızlar herkeze iyi günler
Nasılsınız bakim bebişler nasıl ? Benim sıpa bugün pek bi hareketli tekmeleyip duruyor.Artık tekmelerimizin şiddeti arttı daha bir sert tekmeliyor sıpa :)Bazen iğne saplar gibi sızlıyor tekmelediği yer.
Sizlerde ne var ne yok kızlar ? Herkezin keyfi yerindemi ?
Zehra_s Canım Manisanın hangi ilçesi bende manisalıyım da:)
Bu arada oglusunda hayırlı olsun allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah.
hadı gozun aydın zehracım oglus gelıyor demek
monurol sase evet cnm
geçmiş olsun tatlım. ben de sana verdim puan bebişine patik al :roflol:akpak tatlım naber bende bugun girdim sabah seni gormedim netimiz yoktu hasta olduk sorma vala senden ne haber
kızlar yoneticilerden birine danisalim anliyalim ben sordum bitane arkadasa oda bana bu liki verdi ama bunlari nasil aliyoz gercekmi sanal mi veya puanlarimiz tam var ama niye bolunmus hamde ben anlamadim kafam basmadi
evet kızlar yaa...nasıl oluyo bu alış veriş olayı. Sanal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?