2010 Şubat Anneleri

ay ewet ya bızım kac puanımız war nası alısverıs yapcaz bende o pastalardan ıstıyom ama yaaaaa cokacimcoook
bugun karnımın ıcınde gobek delıgımın altında bısey oldu o pıt lardan degıl boyle gaz gıbı bısey varmıs gıbı bende anlamadım kıskandım sızı bende hıssetmek ıstıyorum :CüvCüv:

munurol şase dıye bı toz mu canım?

Merhaba canım ben manisa merkezde oturuyorum ama kırkağaçta öğretmenim her gün gidip geliyorum. Yorucu oluyor ama aralığa kadar çalışacam nasılsa Allah kolaylığını verir.
Sen Manisanın neresindensin canım?
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi benim oğlumda çok tekmeledi bugün büyüyorlar artık..
hadı gozun aydın zehracım oglus gelıyor demek

Sağol canım benim. seninde ipek kızının ismi pek güzelmiş maşallah..a.s.

kızlar yoneticilerden birine danisalim anliyalim ben sordum bitane arkadasa oda bana bu liki verdi ama bunlari nasil aliyoz gercekmi sanal mi veya puanlarimiz tam var ama niye bolunmus hamde ben anlamadim kafam basmadi

bunu bizim biyerden ogrenmemiz lazim yoksa ben anlamadim bende anlamadimla kaliriz kızlar puanınızı gormek istiyorsaniz tartıya tıklayın kendi profilinizdeki

akpak tatlım naber bende bugun girdim sabah seni gormedim netimiz yoktu hasta olduk sorma vala senden ne haber
geçmiş olsun tatlım. ben de sana verdim puan bebişine patik al :roflol:

kızlar yoneticilerden birine danisalim anliyalim ben sordum bitane arkadasa oda bana bu liki verdi ama bunlari nasil aliyoz gercekmi sanal mi veya puanlarimiz tam var ama niye bolunmus hamde ben anlamadim kafam basmadi

evet kızlar yaa...nasıl oluyo bu alış veriş olayı. Sanal mı?

kızlar benim aldığım şeylerden birinin üzerine tıklayın sonra puanınızın yettiği birşeye satın al diyor orayı tıklayın. bazen bu ürün tükendi diyor başka ürün deneyin.
ha bir de bunlar sanal gerçek değil a.s

kaynım gelecek şuan yolda mutfağa gireyim yemek yapacam :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…