Tekrar slm eltim aradı misafirim var yardıma gel dedi.
ayşegülcüm tansiyonum şuan iyi canım
bilgen bozma moralini tatlım
günaydın kızlarr kim kilodan bahsediyo oda neymiş aaa kızlar şöle sıcak ekmek içine tereyağ üstüne evsalçası oh ohhhh şaka bir yana kızlar kilolar aldı başını gidiyo herkes diyo tek göbek var gözlerinizmi gör dicem bigün her yer tam gaz gidiyor valla penguen gibi yürücez 1 ay sonra
günaydın kızlarr kim kilodan bahsediyo oda neymiş aaa kızlar şöle sıcak ekmek içine tereyağ üstüne evsalçası oh ohhhh şaka bir yana kızlar kilolar aldı başını gidiyo herkes diyo tek göbek var gözlerinizmi gör dicem bigün her yer tam gaz gidiyor valla penguen gibi yürücez 1 ay sonra
Of Serap ya ne yaptın bu kadar canı çeken yemek seven insana bu söylenir mi şimdi?
Ama valla kızlar geçen akşam kociş sıcacık ekmek almış daha fırından yeni çıkmış o gelir gelmez yağı sürdü içine yedi zorla bir lokma ye bari canın çeker diyo yemedim:umursamaz: İnat ettim bu ay bakalım görcez.
Tuğbacım biz de sizin gibiyiz kocişin göbeği hala benden 2 ay önde:roflol: Ama bizimki yürüyor bana da iyi oluyor diyo.
canlarım hepınıze tesekkur edıyorum dıkkat etmekten baska yapck bişey yok
valla benim zeynonunda taliplisi çok.bizim çevremizde çok erkek çocuk doguran oldu ipegin bile hazır şimdiden.6 aylık bi oglumuz var talip oldular ipege...
bizim babamız kızlarımı vermem diyo.zeynonun kocası iç güveysi olursa veririm diyo degilse vermem ayrılamam kızımdan diyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar gunaydın geldım doktordan ama hıc ıı degılım 20 gunde 4 kılo almısım doktor cıldırdı ne laflar soledı ayyy cok bozuldu moralım ac gezecksın dıyo bu kıloyla normalde olamzsın dedı yarın bırgun gebelik zehirlenmes bıle olabılır dedı cok uzuldum ac gezecem yanıı offf neysekı oğlum iimiş 520 gr 24cm olms yarın tekarar ayrıntılıya gıdecm uff cnm cok sıkıldı
benimki hep uyuduğu için yüzünü kapatıo ultrasyonda malum biz bayanlar elimiz yüzümüz şiş göstermeyi kendimizi öle uykudan sonra.hazırlıksız yakalıyoruz galiba bizim kızı.bundan sonra evde çıkmadan tembihleyeceğim kızım rütuşlarını yap dicemkaydirigubbakcemile3 bu arada babamız bugün iş seyyahatine çıktıkaydirigubbakcemile:gitme: kızımıza giderken kızım gdiiyorum ama gelicem dedi sabahbizim ki nasıl tekmeledi anlatamam sanki duyuyor babasını.şaşırdım.annanemiz geliyor yanımıza kalmaya 4-5 gün arada sizi okuyup çıkabilirim giremeyebilirim annemin bir arkadaşıda gelicek.beniözleyin iyimi:kedi:
"9 çocuğum var bu ölürse ölsün" - Mynet Haber habere bakın ya
yorumsuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?