kızlar bebek bezi aldınızmı erkenmi daha almak için
hasta olanlara gecmis olsun. sumifer aklımda sen kaldın valla su donem nasıl kollıycaz kendimizi bilmiyorum. peki grip olan arkadaslar dra gittiyseniz domuz gribi fln dedimi test yaptı mı??
cucus buarada masallah ogluna. herseyin hayırlısı cok kafana takma..
sabahtan beri görünmezim sanmıştım da.. sorun yok o zaman...
haklısın canım ama sabahtan beri yazdığım yazılar havada kaldı bırak yazdıklarımı yorum yaptıklarım bile cvp verme gereği duymadı... bazen sadece yorum yapılması için dr.dan gelmek yada kötü bişey olması gerekiyo galiba diye düşünüyorum... onun dışında seninle konuşulacak bişey yok...
kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:
bu arada sizler bezlerinizide alıosunuz ne güzel ben ne alınacak desem daha erken denio ALLAH tan annem kızımın giyeceği herşey aldı o yaptı herşeyini bizim evde birhastane çıkışı var bir parkyatak.ne desem daha erken diolar hava soğuyunca nasıl çıkıcam düşünen yok.çokkkkk gerildim yaaaaaa.
canım ben ultra prima yenibebek 2 numara 98 adet aldım 21.90 kipadan.bebişler günde 5 6 adet kullanıyormuş başlarda. bimde 70 adet yenibebek 17.00 bi pakette ondan almayı düşünüyorum 98 adet yetmezki bize :teselli:
ahh canım sağol.yattım bugün hep terledim bir arada üstümü değiştirdim saçlarımı kuruttum.kayınvalidem geldi.yemek getirdi çorba yaptı koca bi kase çorba içtim şimdide meyve yiyorum.bu hastalıktan kurtulmak çok zor be canım.drumla görüştüm soğuk algınlığı seninki dedi hastaneye gitmem içinde bişey söylemedi.antibiyotik adı verdi ama ben kullanmıyorum.
canım nıye kafamı sıssın kı tabı kı anlatacaksın kım ne yaptı bılmıyorum ama bunu yapan kım olursa olsun bebegınden daha kıymetlı degıldır onuda kendını de uzme bosver gıtsın bu gunlerının tadını cıkar
bende cok ozledım annemı ama uzakta gıdemıyorum kardesımde askere gıdıyor onuda goremıyorum ama napalım bebegımzı dogunca elbet gıderız yada onlar yanımıza gelır
form ıstanbulda real market acıldı ya canım orda prıma 178 tane mı ne var ıcınde 30 tl kusurdur galıba ama kalmamıstı dalın 3 paketı 7 tl ıdı bırde bır ara carfeourda huggıesın ıslak mendılı cok uygundu gıdınce bakayım eger uygunsa hala yakın olanlara haber verırım gıder alırlarlar
hoşgeldin canım nasılsınnn ne var ne yok bayağıdır görüşemedik sanırımm
seçilcim kızının güzel haberlerini bekliyoruz gerilme canım hepimiz aynıyız ama insan kulak ardı ediyo benim için önemli olan şuan bebeğim boşverr arkadaşımmm takmaaaa
bu arada papatya nerde kızlar konuşan oldumu aranızda özelden falan ?
aryacım boşver moralini bozma kimse kızından kıymetli değil canın sıkıldığında kızına masal anlat konuş şarkı söyle çok iyi geliyor moral bozukluğuna bu akşam drdanda güzel haberler getir bize kızından
ben daha bez almadım ve aslında almadıgım bisuru sey var.
kısmetse 5 aralıkta odasının siparisini vericez ondan sonraki haftada eminonune gidip tum eksiklerini tamamlayayım diyorum sonra cok kıs olacak diye cıkmam.. malum gripp ozamanlar daha tavan yapmıs olur diye..
form ıstanbulda real market acıldı ya canım orda prıma 178 tane mı ne var ıcınde 30 tl kusurdur galıba ama kalmamıstı dalın 3 paketı 7 tl ıdı bırde bır ara carfeourda huggıesın ıslak mendılı cok uygundu gıdınce bakayım eger uygunsa hala yakın olanlara haber verırım gıder alırlarlar
bu arada sizler bezlerinizide alıosunuz ne güzel ben ne alınacak desem daha erken denio ALLAH tan annem kızımın giyeceği herşey aldı o yaptı herşeyini bizim evde birhastane çıkışı var bir parkyatak.ne desem daha erken diolar hava soğuyunca nasıl çıkıcam düşünen yok.çokkkkk gerildim yaaaaaa.
Saol cnm benim inşallah kızımı iyi haberlerini alırımda moralim düzelir biraz.evet uzun zamandır konuşamadık hiç.dedim ya morallerim bozuk cnm hiç bişey yapmak istemio.hem hamilelik hem dış etkenler.bazen girdim ondada site bozuldu.herkes iyidir inşallah.
esmacım ben de prima 1 (3-6 kg) ufak paket aldım. bu 1 numara fazla kullanılmadan 2 numaraya geçiliyormuş, hele ki sende kilolu doğum söz konusu, ona göre hesapla :) bir de kızlar bu bezleri ilk zaman fazla stok yapmamak gerekiyormuş, çünkü alerji durumuna göre değiştirme durumumuz olabilir. primada alerji hiç duymadım ama diğerlerinde duymuştum, bilginiz olsun. bittikçe babaları alır artık..
ben özelden yazmıştım ama cevap dönmedi
ahh seçilcim sıkma canını. neden içine atıyorsun böyle, seni sıkan kim ise konuş canım, herkes haddini bilsin lütfen! şu anda senden ve bebeğinden daha önemli bişey yok..anneni özlediğin için de böyle düşünüyor olabilirsin canım, Allah sağlıkta kavuştursun inş tez zmaanda. bayramda falan gitme ya da gelme durumu yok mu? alışverişi takma kafana, para olduktan sonra hepsi 1 günlük iş..inş akşam prensesin sana moral verir annesi.. senin güler yüzüne yakışmıyo böyle can sıkıcı şeyler..
19.30 iyi Esma bende o fiyatlarda almıştım.
bu arada yakınında Kim Market yada Metro Grosmarket olan var ise Dalin ıslak mendiller 3 lü paket içinde 64 tane var 7.80 e inmiş normalde tanesi 7... kürür.birde poposuna hagies -can bebe kullansanda olur ama eli yüzü için nivea - jansons yada dalin kullan diyorlar.ama zaten Dalin in bu fiyatı can bebeden ucuza geliyor.
bende 1 paket molfix yenidoğan almayı düşünüyorum etrafta herkes onu kullanıyor ve tavsiye ettiler doğduktan sonra kilosuna göre alıcam
kızlar merhaba sitede hep sorun hep sorun iyice uzak kaldım sizlerden.hepinizi özledim geçmişide uzun zamandır okuyamadım.bazen açılıo site bazen hata verio.bu aralar çok gerginim herşey üstüme gelio sanki beni kimse anlamıo nete dahi girmek istemio cnmbu site bozuk olunca.herkes kendini düşünüyor etrafımda.halbuki bu son aylarımız daha çok ilgiye ve morale ihtiyacımız var buna rağmen başkaları poh pohlanmak istiyor.ben annemi özledim onu istiyorum:gitme: bu akşam kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere ama kızımda gerildi benimle kıyamıyorum ona hiç elimde değil napayım.:1no2: insanlara hep bir şans daha veriyorum beni safmı sanıyorlar anlamıyorum böyle yaptığımda hemen beklentilere kullanmalara başlıolar.hep fedakar olan taraf olmaktan bıktım kızlar ya bazen bende kötü biri olmak istiyorum bencil olmak istiyorum ama yapamıyorum.ah şu vicdan yokmu.ama Artık Yeter.Allahım bana sabır ver:Saruboceq: uzun zamandır dertleşemedim ya birikmiş kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim:çok üzgünüm:
hayır hayatım bazen hepimize oluyo insanın gücüne gidiyo oysaki ben sana cevap yazdım sende görmedin sanırım yada sistemdeki sorun hala devam ediyor yoksa isteyerek kimsenin yapmadığını biliyorum ama insan merak ediyo haklısınn
canım nıye kafamı sıssın kı tabı kı anlatacaksın kım ne yaptı bılmıyorum ama bunu yapan kım olursa olsun bebegınden daha kıymetlı degıldır onuda kendını de uzme bosver gıtsın bu gunlerının tadını cıkar
bende cok ozledım annemı ama uzakta gıdemıyorum kardesımde askere gıdıyor onuda goremıyorum ama napalım bebegımzı dogunca elbet gıderız yada onlar yanımıza gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?