Kızlaaar...
Yazamadım dünden beri doktor amca çok sağlıklı çok iyi dedi ama 1 hafta önce doğacak galiba dedi bebişim 9+0 olması gerekirken yine 1 hafta ile büyük çıktı veee 10+1 miş.. aman nazar degmesin!!ben de hemen sayacı değiştirdimzemuszemus Ondan mı acaba karnım sürekli şişiyooo ve öne doğru bir pinokyo misalii uzuyor..kaydirigubbakcemile3ay bilmiyourm bizim testlerimize de bu sayede 2 hafta kalmış oldu... ama ben de hipotiroid oldugundan bu seferki doktor bu konu onemli dedi.. zeka testini yapıcaaz dedi.. inşallah herşey yolunda gider... doktor iyiydi çok sevdikvereliniortak ama hastane konusu kafamı karıştırmaya devam ediyorkafamçokkarıştı.. Hmm bu arada gecen gittigim doktorda yarın kontrole cagirdi o ikiz gibi yada ayaginin ucunda bişii var falan demişti merak etmiştim ondan ona da gitcem!! neyse doktor fikrimizi tam kesinleştirince iyice rahat etcez... Sizi çoookkk öpüyorum biz de büyük bi zeytin
tanesi boyutuna ulaştık ! :))
hepinizi öptüm!!!kaydirigubbakcemile5
çok güzel haberlerle gelmişsin ne güzel hipotiroid ne bilmiorum ama zeka testi için normal die biliyorum. hepimizin ölçtürmesi gerekio aslında. herşey normal gibi görünüp doğumda ne olup olmıycağı belli olmuyor. o yüzden doğuma kadar bi garantimiz yok haberlerin çok güzel gözün aydınnn 1 ay mı önden gidio orasını anlamadım ama