2010 Şubat Anneleri

ya kızlar bi arkadasta baktim eminonun den ne cok sey almis chicho depo satistan neler almamislar eminonunden de ucuz baya seyler almislar uucuzmus cok bi bakin sizde ben gebzedeyim ama yakinda bende gidicem vakit olunca bisiler bakmaya

selam kızlar salı günü gittik doktora ama cinsiyetini tam öğrenemedik
%70 kız dedi doktor göstermedi ufaklık
bakalım bidahaki gidişimizde kesin öğreniriz inşallah böyle muallakta ıkalmakta ne zor ya

SALI GÜNÜ GİTMİŞİN NİYE YAMIYON BAKIMklava:
ŞAKA Bİ YANA HAYIRLISI OLSUN BENİMKİDE GÖSTERMEDİ BU GÜN GİTTİM 3 LÜ TESATTİDE YAPTIRDIM PAZARTESİ ALCAM.DUA ET CANIM BUNUN İİ ÇIKMASI LAZIM.

Kızlar 2009 mayıs bebeklerıne baktım Öle tatlılar.allahım dedım arkadaŞlarımla banada nasıp et kuzucuĞumun resmını koymayı.

fatos cnm insallah allah kısmet ederde hepimiz pes pese bebislerin resimlerini koyariz buraya bizimki avrupali olcak londrada dogcak insallah o yuzden resmimizi hemen cikarcaz tr gelirken

canım yeni geldim kayınvalideme
kesin bi cevap alamadım zaten
bende yaptırdım dün 3 test inşallah hayırlı haberler alırız ttalım dua ediyorum tabi
inşallah hiç bi sorun çıkmaz

evet tatlım bebis orda dogurcam da iyi diye aylemde orda zaten oyle dusunuyoz yeni bisiler koydum resimlere baka bilirsiniz

fatoşçum canım ya yinemi öğrenemedin cinsiyetini kıyamam sana ya bizimkiler inatçı ya dönüyolar popolarını göstermiolar ne merakla gidios görelim die bize naz yapıo bunlar bak gör ikimizde kızı olcakk

sorma canım bencede kızımız olacak.canım benim 2 li testim riskli çıkmıştı o yüzden 3 lümün ii çıkması lazım sağlıklı olsun hiç fark etmez.pazartesi alacam sonucunu. Sen nere gidiyon doktora.

ay kızlar uzulmeyin bende siizin gruptanim ben ogrenemedim doktor bakmadi diye da erken deyip beni ati basindan adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…