2010 Şubat Anneleri

bilmiodum canım ya üzülme 3 lü testin ii çıkıcak hayırlısıyla önemli olan sağlıklı olsunlarda başka bişey istemeyiz benim abim central hospitalde muhasebe çalışıodu gerçi hala oraya bağlı olarak çalışıo batı anadolu tıp merkezinde şuanda canım orda testler pahalıdır ya.ben alsancakta dr kahraman kolday a gidiorum çokda memnunum bizim bütün sülalenin dru diebilirim

zaten tatlım o doktorum dildi gitim ozel doktorum kadin tatildeki bende ona gitim ama pismanim gitmem bida kendi doktorum gelmistir artık cnm ona gidicem az bir kac hafta gecsin

inşallah ii çıkacak canım.2 liyi yaptırdım orda 75 ytl 3lüyü tepecikte yaptırdım bedavaya başak para vermedim.

inşallah ii çıkacak canım.2 liyi yaptırdım orda 75 ytl 3lüyü tepecikte yaptırdım bedavaya başak para vermedim.

abim söylemişti bana sakın burda yaptırma pahalı diye bende özel labaratuara yaptırmıştım 60 liraya 3lü test içinde anlaştım 40 liraa yapçaklar

kızlar ben çıkıorum biraz uzancam bugün başım çok ağrıor öğüyorum hepinizi

sabah tam esimle uyuyoduk bebis bi basladi tip tip lamaya ay ay demeye basladim esimde hemen ultrason gecer gibi bebeyi aramaya basladi cok komiktik vala

uslular cnm simdilik dogunca insallah aglayip sinirli bebis olup bizi uzmezler dilerim

fatoscum ne kadar kemikleri guclenirse o kadar guclu hisedermisin bebeyin hareketlerini vala inan her gece bir kase yogurt yiyom yatarken koca bardak sut vitamin folic plus hep guclu kemikleri olsun diye

Canlar ben kaÇar bu gÜn doktora gıtÇem dıye erken kalktım uykum var ÖptÜm sızı.

kızlar cinsiyetimizi öğrendik..
doktorum büyük bir ihtimalle kızınız olucak dedi :)))))))))))))))))

ay ne guzel cnm ya allah kızını sana esine bir omur korusun saglikli etsin dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…