2010 Şubat Anneleri

merhaba herkese,
üçlü test sonuçlarımız temiz çıktı allaha şükür.
darısı bekleyenlerin başına...
fatoş senin kızın olacak bence, cinisyeti geç belli olanlar genelde kız oluyor ama yine de biraz daha bekle bakalım canım.

işte bir güzel sonuç daha gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel sonuçlar alıcaz hepimiz

Canım gözün aydın.Hep böyle haberler alalım inşallah:Saruboceq:

teşekkürler arkadaşlar, biraz daha rahatladık bakalım sırada ayrıntılı ultrason var 20-22. hafta arası yapılacak. stres bitmiyor gerçekten...
allah hepimize sağlıkla doğdukları günleri göstersin inşallah...

canım gözün aydın.3 lü testim temiz çıksın hiç farketmez.

AKARAHAN kız çorluda güzel şeyler varmı hem bebeğe hem bana
alışverişe gelsem değermi....

mrb bayanlar nasılsınz?nasıl gidiyor aramızda oruç tutanlar var sanırım nasıl dayanabiliyorsunuz valla ben hiç tutamadım tutturmazda eşim çok sık acıkıyor hemen elim ayağım titremeye bbaşlıyo açlıktan zorlanıyorsanız tutmayın kıymayın meleklerimize....

Valla arkadaşlar bebeğin suyu her iki saatte bir yenileniyormuş. Bu sıcaklarda oruç tutunca bebeklerimize temiz su sağlamak mümkü değil bence. Allahım günah yazmasın ama bence de tutmayın kızlar.

Bu arada kızlar bizim oğlan biraz tontiş olacak galiba 18 hafta 0 günlükken 21 cm boy (baştan ayağa ama) ve 260 gr olmuştu. Bayağı büyümüş sıpacık :))

AKARAHAN kız çorluda güzel şeyler varmı hem bebeğe hem bana
alışverişe gelsem değermi....

çok güzel şeyler var özellikle serel bebe diye bir yer var gerçi ben daha bakamadım oraya bir bebeğin bütün ihtiyaçları var orda ayrı ebru hamile giyimin şubesi yani aynı yerde hem bebek hem anne için şeyler var internette gördüm gidip bakıcam bakalım bu salı inşallah bi aksilik çıkmazsa

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar sizlere bebeişlere iyi bakın öpüyorum.yarında çalışıyorum zaten nefret ediyoruuuumm cumartesi çalışmaktan görüşürüz

nerelerde bu yerler ve fiyatlar nasıl??
benı bilgilendirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…