Günaydın kızlar gününüz güzel olsun
fatos benimki de konuşuyor göbeğimle ama daha ben alışamadım göbeğe konuşmaya
gözün aydın canım çok sevindim
fatoscum icini ferah tut sen, üçlü ne zamandı test geçmişi fazla okuyamadım? riskli çıkan faktör neydi ense kalınlığı mı?
doremi hayırlşı olsun canım
Fatoş seninde temiz çıkacak inşallah az kaldı bak Pazartesi rahata kovuşursun umarım.
kızlar size babamızın yeni repliğini açıklıyorum.."Bu çocuktan futbolcu olmaz, hiç tekme atmayı bilmiyoo.." :bbo:
inşallah canım.amniosentezden korkuyom inşallah gerek kalmaz.Allahın izniyle temiz çıkıcak canım.. hem olmadı amniyosentez yaparlar tıp o kadar ilerledi ki.. Eskiden annelerimizin zamanında böyle şeyler hiç yoktu Allaha emanet doğuyorduk.. Ayrıca bunlar tarama testi kesin sonuç da vermiyor aslında.. test değerleri iyi çıkmayıp doğurmakta direten, doğurunca da normal ve sağlıklı bebekler dünyaya getiren anneleri okuyorum hep netten.. sen hiiiçç takma kafana herşey güzel olucak
kızlar size babamızın yeni repliğini açıklıyorum.."Bu çocuktan futbolcu olmaz, hiç tekme atmayı bilmiyoo.." :bbo:
selam kızlar
hoş geldin canım nasılsın bebiş nasıl
yaaaa kızlar ben duydum galiba bebeğimi yaa çok heyecanlıyım biraz önce sütle meyva yedim sonra karnımda vurmalar oldu 5 6 kere.. aynı şiddette değildi o yüzden kramptan ya da bağırsak ağrısından ayırabildim. ağladım ağladım çok fenayım o vurdukça ben konuştum sanki hissetmiş gibi bir iki kere daha vurdu..
evet tekirdağa geldiğimizde biraz dolaştık ama bulamadık bişey tekirada var bir yer bücürük galiba orda bişeyler vardı ama ordada yeni doğan için tok galiba gel canım serel bebe güzel şeyler var beğeneceğin şeyler mutlaka vardır
kızlar bebisime anne annesile londradan aldim cicilerini profilimimdeki album bolumune koydum bakmak isterseniz bakin nasil cicilerimiz var
selam kızlar salı günü gittik doktora ama cinsiyetini tam öğrenemedik
%70 kız dedi doktor göstermedi ufaklık
bakalım bidahaki gidişimizde kesin öğreniriz inşallah böyle muallakta ıkalmakta ne zor ya
kızlar cinsiyetimizi öğrendik..
doktorum büyük bir ihtimalle kızınız olucak dedi :)))))))))))))))))
hoşbulduk canım ikimizde iyiyiz çok şükür
siz nasılsınız nasıl gidiyo
ya böyle muallakta kalmak kötüymüş baya %70 kıza benziyo dedi doktor
iki arada kaldık hadi hayırlısı bakalım
canım ben bücürükten bi sürü şey aldım hem şu an çok uygun fiyatları yakınlarda varsa bakın derim mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?