2010 Şubat Anneleri

fatoscum icini ferah tut sen, üçlü ne zamandı test geçmişi fazla okuyamadım? riskli çıkan faktör neydi ense kalınlığı mı?

yok canım ense kalınlığı normal kan değerlerinden biri riskli çıktı.3 lüde dün yapıldı pazartesi 1 de alıcam.

kızlar size babamızın yeni repliğini açıklıyorum.."Bu çocuktan futbolcu olmaz, hiç tekme atmayı bilmiyoo.." :bbo:

Allahın izniyle temiz çıkıcak canım.. hem olmadı amniyosentez yaparlar tıp o kadar ilerledi ki.. Eskiden annelerimizin zamanında böyle şeyler hiç yoktu Allaha emanet doğuyorduk.. Ayrıca bunlar tarama testi kesin sonuç da vermiyor aslında.. test değerleri iyi çıkmayıp doğurmakta direten, doğurunca da normal ve sağlıklı bebekler dünyaya getiren anneleri okuyorum hep netten.. sen hiiiçç takma kafana herşey güzel olucak

inşallah canım.amniosentezden korkuyom inşallah gerek kalmaz.
kızlar size babamızın yeni repliğini açıklıyorum.."Bu çocuktan futbolcu olmaz, hiç tekme atmayı bilmiyoo.." :bbo:

yaren allah ililğinizi versin eşinde komikmiş yani daha küçük.ne tekmeler atacak dur.

yaaaa kızlar ben duydum galiba bebeğimi yaa çok heyecanlıyım biraz önce sütle meyva yedim sonra karnımda vurmalar oldu 5 6 kere.. aynı şiddette değildi o yüzden kramptan ya da bağırsak ağrısından ayırabildim. ağladım ağladım çok fenayım o vurdukça ben konuştum sanki hissetmiş gibi bir iki kere daha vurdu..

canım gerçekten söylerledi ancak yaşamak gerekiyomuş
müthiş bişey bende geçen gün hissettim mükemmel bi duygu gerçektende
artık ufak ufak başladı kıpırdanmaya bende çok mutlu oluyorum

günaydın canlarımmmmm iyi hafta sonları herkese... Şeniz

canım ben bücürükten bi sürü şey aldım hem şu an çok uygun fiyatları yakınlarda varsa bakın derim mutlaka...

kızlar bebisime anne annesile londradan aldim cicilerini profilimimdeki album bolumune koydum bakmak isterseniz bakin nasil cicilerimiz var

iyi günlerde giysin canım çok zevkli çok cici şeyler almışsın....

canım inşallah bi sonraki görüşmeye kesinleştirirsiniz ama %70 de küçümsenicek bi rakam değil... gönlünüzden geçeni versin Rabbim...

kızlar cinsiyetimizi öğrendik..
doktorum büyük bir ihtimalle kızınız olucak dedi :)))))))))))))))))

hayırlı olsun canım kızçennn...veeee bir bayan hakimiyeti olan ev daha:)))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen onu 1 ay sonra gör de bence:))

hoşbulduk canım ikimizde iyiyiz çok şükür
siz nasılsınız nasıl gidiyo
ya böyle muallakta kalmak kötüymüş baya %70 kıza benziyo dedi doktor
iki arada kaldık hadi hayırlısı bakalım

bizde iyiz bebişimle gerçekten muallakta kalmak zor gerçi kesin dedikleri zaman bile 1 ay sonra farklı bişey çıkabiliyor bana erkek dediler ama ben bile acaba kız çıkarmı 1 ay sonra düşünüyorum

canım ben bücürükten bi sürü şey aldım hem şu an çok uygun fiyatları yakınlarda varsa bakın derim mutlaka..

ben geçen ay baktım bücürüğe güzel şeyler vardı ama cinsiyetini bilmiyordum o zaman çok gezmedim onun için tekrar gitmeyi düşünüyorum

Kızlar ne güzel başlamışsınız alış veerişe.Ben bir set hastane çıkışı aldım o kadar.
ınşallah bu vakitsizlikte tamamlayabilirim her şeyi

günaydın kızlar herkese çokkkkkkkkkkk güzel hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktan
doremi canım gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…