2010 Şubat Anneleri

vallaha bilmiyom yani evde neti olmayanlar doğuma kadar bi çare bulsun valla içime dert oluyo.

fatoş evde internet var ama akşama kadar işte o kadar nefret geliyor ki mecbur kalmadığım sürece evdekini açmıyorum ama eğer akşam güzel haber verecekler var ise açıp misafir olarak okuyup kapatıyorum.işte bak bak gözlerim ağrıyor.ama doğum öncesi sonrası 2'şey ay bool boll yazısırız.

sevindim canım.

Alıntı:
fatolina kullanıcısından alıntı
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-a...u-resimli.html (istanbuLLu 2009 ekim anneleri buLuştu (resimli))
kızlar 2009 ekim annelerini gördünüz mü hasta oldum ya göbişlere bakın bi çok şekerler

ayyy çok güzel ama düşünün 1 sonra doğum yapacaklar he heyecan vardır şimdi onlarda.Allah hepsini bi avazda kurtarsın sağlıcaklar kucaklarına alsınlar bebeişleri.

bu kadar hamıle bıraraya nasıl geldı acaba dıye bakmıştır mıllet tuhaf tuhaf
cok tatlılar ya

kıslaar bizde o hale gelcezmi şimdiden bu halime moralim bozuluyo anaam kafamçokkarıştı
hemde ne gelcez valla bizim şubat annelerinin çoğu kilolu hamiş kaldı zaten vay halimize zemuszemus
valla ne güzel 1ayları kaldı inş. sağsağlim alırlar kucaklarına dediğin gibi darsı bizlere inşallah
bu kadar hamıle bıraraya nasıl geldı acaba dıye bakmıştır mıllet tuhaf tuhaf
cok tatlılar ya
görenler gülmüşler zaten hatta biri gelip bu kadar hamile nasıl toplandınız diyede sormuş çok tatlılar ya

Bebişlerimizi saydım az önce 24 kızımız 27 oğlumuz varmış şimdilik belli olup da listeye eklenen.

aynen ya bende kılolu olarak hamıle kaldım.ilk kızımdan kalan kılolarımdan kurtulamadan hamıle kaldım.vay benım halıme
ya kızlar aranızda hamılelıkle beraber dıyetısyenede gıden varmı
ben gıtmeyı dusunuyorum.ılk kızımda 23 kılo aldım.yıne aynı şeyı yasamak ıstemıyorum da

Bebişlerimizi saydım az önce 24 kızımız 27 oğlumuz varmış şimdilik belli olup da listeye eklenen.

ben lıstedemıyım acaba nerde kız lıste bı bakayım
eger benıde ekledılerse 28 ogluş oluyorkaydirigubbakcemile3:sm_cool::teytey:

ama ordada eksikler var mydarling in bebeği kız olacak yazmıyor orda.belli olup ta eksik olanlarda var.

aa ıyı bende varım lıstede.ya masallah 115 tane hamıle var subatta doğuracak.allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın

kız cucus senle sat larımızda yakınmış.aslında doktor banada 2 subat dedı aama bence 6 subatta olur gıbıme gelıyo.o yuzden 6 subat yazdım.2 subatta denılebılır

ve lıstedekı erkek bebeklerın 2. ismi coğununkı efe
ya maşşallah efelerle dolcak burası:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kız cucus senle sat larımızda yakınmış.aslında doktor banada 2 subat dedı aama bence 6 subatta olur gıbıme gelıyo.o yuzden 6 subat yazdım.2 subatta denılebılır

Valla canım hem adları aynı hem de doğumgünleri aynı olurasa oğullarımızı bence ne yapıp edip bir tanıştırmak şart olur ozaman :))
Son adet ne zaman senin 28 nisan mı? Benim öyle de 2.2.2010 çıkıyor doğum tarihi.

gözün aydın canım kızın hayırlı olsun inş...

Gözünaydın hayırlı olsun kızın, sağlıkla kucağınada alırsın inş.canım

dün gece seni çok bekledim gözün aydın canım allah bağışlasın kuzunu.

ayy canım, hadi hayırlı olsun kızın. rabbim tamamına erdirsin inş..

gözün aydın canım çok sevindim

hayırlı olsun canım kızçennn...veeee bir bayan hakimiyeti olan ev daha:)))))

herkese çok teşekkür ederim kızlar.. a.s.
inanın çok çok mutlu oldum.. bir de şu 3 lü testin sonucunu hayırlısıyla alsam benden mutlusu olmayacak herhalde.. Allah hepimizi güzel haberlerle karşılaştırsın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…