VOLES SEN SONUÇLARINI DOKTORA BUGÜN MÜ GÖSTERCEN CANIM.
Allegra__ ve Fatoş 2 li test sonuçlarınız normal çıktıysa hiç kafanıza takmayın. çünkü o daha yakın olasılık veriyo. boşuna kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin. hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda alın ve rahatlayın inş.
evet canım şimdi çıkmaya hazırlanıyorum dua edin güzel haberlerle geliyim...öpüyorum hepinizi... iyi hafta sonları herkese...
evet canım şimdi çıkmaya hazırlanıyorum dua edin güzel haberlerle geliyim...öpüyorum hepinizi... Iyi hafta sonları herkese...
kullanıyorum güya hamileler ilaç kullanmaz zaten bu işi anlamışta değilim ya.elevit -kan ilacı + bana birde dr et hiç tüketemiyorm diyince sırf B12 olan bi hap var onu verdi.
evet canım şimdi çıkmaya hazırlanıyorum dua edin güzel haberlerle geliyim...öpüyorum hepinizi... iyi hafta sonları herkese...
yo canım ben sizsiz yapamam bi şekil yapıp girerim merak etme... Kurtulamazsınız bendennnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 çıktım ben öpüldünüz kocamannnnnnnnn şeniz
rahat ol tabi yaaa. 2li testin normal çıktıysa hele, hiç korkma. çünkü o daha doğru sonuç veriyo. yani her ikisi de olasılık ama 2li test daha doğruya yakın. (deli gibi araştırmıştım da)
benim de kızım olacak canım. geçen ay kesin bişey söyleyemem, kıza benziyor demişti. bu ay kesin kız dedi. seninki de kız bence. allah gönlüne göre versin inş.
fatoş'cum sen 2li riskli çıktı diyorsun ya doktorun risk oranı telaffuz etti mi yoksa düşük risk mi dedi. Doktorlara göre düşük risk demek est sonucu gayet iyi demekmiş de. Ondan sordum. Bir de burun kemiği ve ense kalınlığıda çok önemli onlar nasıldı??
temiz çıktı çok şükür 2lim
inş. buda öyle çıkıcak Allah'ın izniyle
bizim topiğin çoğu kız valla ohhh erkek nesli kuricak diyolardı doğru çıkıcak valla delikafadulden
bakalım bidahakine belli olur artık inş. bizim ufaklıkta
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bullu-2009-ekim-anneleri-bulustu-resimli.html
kızlar 2009 ekim annelerini gördünüz mü hasta oldum ya göbişlere bakın bi çok şekerler
anacım dertler bitmiyor ki: test sonuçları bitecek isim derdi başlayacak. bi doğsalardı sağ sağlim. ne zormuş yaaaa. :kedi:
isim düşündün mü hiç???
yok canım yüksek riskli çıktı ense kalınlığımız 1,5 burun ise3.4 mm bunlara ii dedi.
asıl doğdular mı başlıcak ya dertler sırnaşık şey
isimler hazır gibi canım kızsa ecrin erkekse poyraz diyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?