2010 Şubat Anneleri

egzersizlere başlamak için doktora sormamız gerekiyomu ? bilginiz varmı?

çok sağol hulenopuyorumnanaktan bende biraz araştırdım aynı kanıya vardım.moral bozmaya gerek yokmuş ikili riskli çıkarsa amniyosentes öneriyolar o normaldi çok şükür.hepimiz şubatta bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır burada fotoğraflarını paylaşırız inşallah.

evet canım şimdi çıkmaya hazırlanıyorum dua edin güzel haberlerle geliyim...öpüyorum hepinizi... Iyi hafta sonları herkese...

inşallah canım yerğenimize slm söle.yav ben sizi hafta sonu özlüyorum.doğum yapınca görüşemiycezmi evde bilgisayarı olmayanlarla.

kullanıyorum güya hamileler ilaç kullanmaz zaten bu işi anlamışta değilim ya.elevit -kan ilacı + bana birde dr et hiç tüketemiyorm diyince sırf B12 olan bi hap var onu verdi.

Canım bu yazdığın hapların hepsini biliyorum. Hepsi de eğer aç karınla içersen iştah kapatıyor. Ben de elevit içiyorum. Ferrosanol'e de yeni başlıyorum. Doktor bana yemekten önce ya da sonra fark etmez demişti eleviti. Ama eczacı sakın yemekten önce alma diye ikaz etti. Kahvaltıdan hemen sonra elevit içiyorum 1 saat sonra da Ferrosanol. Sen nasıl içiyorsun bilmiyorum ama farklı ise istersen bir de öyle dene ilaçları kullanmayı.

yo canım ben sizsiz yapamam bi şekil yapıp girerim merak etme... kurtulamazsınız bendennnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 çıktım ben öpüldünüz kocamannnnnnnnn Şeniz

yo canım ben sizsiz yapamam bi şekil yapıp girerim merak etme... Kurtulamazsınız bendennnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 çıktım ben öpüldünüz kocamannnnnnnnn şeniz

vallaha bilmiyom yani evde neti olmayanlar doğuma kadar bi çare bulsun valla içime dert oluyo.

Fatoş'cum sen 2li riskli çıktı diyorsun ya doktorun risk oranı telaffuz etti mi yoksa düşük risk mi dedi. Doktorlara göre düşük risk demek est sonucu gayet iyi demekmiş de. Ondan sordum. Bir de burun kemiği ve ense kalınlığıda çok önemli onlar nasıldı??

temiz çıktı çok şükür 2lim
inş. buda öyle çıkıcak Allah'ın izniyle
bizim topiğin çoğu kız valla ohhh erkek nesli kuricak diyolardı doğru çıkıcak valla delikafadulden
bakalım bidahakine belli olur artık inş. bizim ufaklıkta

yok canım yüksek riskli çıktı ense kalınlığımız 1,5 burun ise3.4 mm bunlara ii dedi.

anacım dertler bitmiyor ki: test sonuçları bitecek isim derdi başlayacak. bi doğsalardı sağ sağlim. ne zormuş yaaaa. :kedi:

isim düşündün mü hiç???

anacım dertler bitmiyor ki: test sonuçları bitecek isim derdi başlayacak. bi doğsalardı sağ sağlim. ne zormuş yaaaa. :kedi:

isim düşündün mü hiç???

asıl doğdular mı başlıcak ya dertler sırnaşık şey
isimler hazır gibi canım kızsa ecrin erkekse poyraz diyoruz bakalım

yok canım yüksek riskli çıktı ense kalınlığımız 1,5 burun ise3.4 mm bunlara ii dedi.

down sendromu riski açısından biliyorsun bunlar da en az 2li test kadar önemli. İnşallah 3'lü de iyi çıkar canım da rahat bir nefes alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…