kızlar ben hiç süt içmiyorum yoğurtta haftada 2 kere 1 kase ancak yiyebiliyorum yumurtada yiyemiyorum peynirde günde ince 1 dilim ancak .bunları dr ile paylaşan varmı benim halen bulantılarım var napıcam bilmiyorumda ama bebekte kemik ve özellikle diş sağlığı için çok önemli.
benimde dişlerim çok promlemli ve hep annemi suçlardım hamilyeken iyi beslenseydin ben çekmezdim bu kadar diye valla önüme çıktı hakkını yemişim annemin yenmiyo işte yapsın.
kızlar ben hiç süt içmiyorum yoğurtta haftada 2 kere 1 kase ancak yiyebiliyorum yumurtada yiyemiyorum peynirde günde ince 1 dilim ancak .bunları dr ile paylaşan varmı benim halen bulantılarım var napıcam bilmiyorumda ama bebekte kemik ve özellikle diş sağlığı için çok önemli.
benimde dişlerim çok promlemli ve hep annemi suçlardım hamilyeken iyi beslenseydin ben çekmezdim bu kadar diye valla önüme çıktı hakkını yemişim annemin yenmiyo işte yapsın.
canım bebeği düşünme o bunların hepsini senden alıyor biz bunları kendimiz için yiyoruz bende senın gibiydim dr. bulantılar geçene kadar zorlama kendini dedi merak etme bulantılar geçince iştahın kendiliğinden geliyor zaten bebeği düşünme kendin için yemelısın
burcu ben fazla kilo almamak bebeği de sağlıklı tutmak için diyetisyene devam ediyorum. kendi listemden yardım edersem: sabah 30 gr peynir, ara öğünde bir bardak süt, öğle ve akşam bir kase yoğurtveya ayran, gece yatarken de ayran veya süt içiyorum. ayrıca haftada 3 4 gün mutlaka yumurta tüketmem gerektiğini söyledi. Yoğurdu direk tüketemiceğim zaman ayran içiyorum. Yumurtayı da yağsız peynirli omlet yapıyorum. malesef süt gruplarının yerine geçebilecek bir besin maddesi yok.. o yüzden yemeye devam arkadaşım.. sevebileceğin şekillerde tüketmeye çalış..
SELAM 2010 UN EN GÜZEL ANNELERİ. NE ZAMANDIR YAZAMIYORUM. GÜZEL HEBRLERİNİZİ OKUYUNCA MEST OLDUM RESMEN. UTANGAÇ MİNİKLER DE CİNSİYETLERİNİ GÖSTEREYE BAŞLAMIŞLAR.
TÜM CİNSİYET ÖĞRENENLERİN VE 3LÜ TEST SONUCU İYİ ÇIKANLARIN GÖZÜ AYDIN. opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah testlerde temiz çıkarda içimiz ferahlar
valla ben kendimi geçtim bebek için birşeyler yiyeyim istiyorum ebru ilk 3 ay evet bizden besleniyor ama sonrası yediklerimiz onada yarıyor.meyve harici faydalı birşey yemiyorum desem yeridir allahtan ramazan ayındayız da akşamları sadece pide zeytin yiyorum birde 1 tas çorba bitti.zaten ben hiç kilo almamısım daha.dr iyi kilo almaman diyo ama bilmiyorki aççç geziyorum resmen.
hoşbuldum güzelim. bu testler yüzünden sters abidesi olduk valla. hayırlısıyla herkes iyi sonuçları alır inş. senin minik de kız mıydı?
Allegra__ ve Fatoş 2 li test sonuçlarınız normal çıktıysa hiç kafanıza takmayın. çünkü o daha yakın olasılık veriyo. boşuna kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin. hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda alın ve rahatlayın inş.
düşünmemeye çalışıyorum şu testleri stres yapmalım boşuna germeyelim bebişleri
inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
benim ki %70 kız dedi dr amca ama kesin bişeyde demiyorum dedi kafamçokkarıştı bakalım ne çıkıcak civciv mi kuş mu hihoyyyt
senin belli mi cinsiyet canım
burcu ben fazla kilo almamak bebeği de sağlıklı tutmak için diyetisyene devam ediyorum. Kendi listemden yardım edersem: Sabah 30 gr peynir, ara öğünde bir bardak süt, öğle ve akşam bir kase yoğurtveya ayran, gece yatarken de ayran veya süt içiyorum. Ayrıca haftada 3 4 gün mutlaka yumurta tüketmem gerektiğini söyledi. Yoğurdu direk tüketemiceğim zaman ayran içiyorum. Yumurtayı da yağsız peynirli omlet yapıyorum. Malesef süt gruplarının yerine geçebilecek bir besin maddesi yok.. O yüzden yemeye devam arkadaşım.. Sevebileceğin şekillerde tüketmeye çalış..
canım benim ikilim riskli çıktı.3lümün ii çıkması lazım
ALİEGRA ÜZÜLME CANIM İNŞALLAH BİŞİ OLMAZ.
VOLES SEN SONUÇLARINI DOKTORA BUGÜN MÜ GÖSTERCEN CANIM.
Canım bu kadar takma kafanı. Benim doktorum "sen tuzlu kraker, peynir ekmek de yesen bebek senin depolarından beslenir merak etme" demişti.
Hem kilo almak bebeğin iyi olduğunu göstermez ki. Ben 2 kilo aldım hamileliğin başından beri. ilk aylarda da 1 kilo vermiştim. Acaba bebek besleniyor mu diye korkuyordum. Detaylı ultrasounda bebiş çok iyi çıktı. Hatta 6,7 gün de önden gidiyormuş akranlarına göre. 260 gr olmuş normalde 190 ile 200 arası olması gerekiyormuş.
Sen hiç üzülme. Hem biliyorsun bebişler bizimle aynı hormonları paylaşıyor. Sen ne kadar rahat ve huzurlu olursan o da o kadar iyi olur. Üzüldüğünü hissediyorlar. Yazık üzme bebişini.
Burcu'cum sen vitamin kullanıyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?