2010 Şubat Anneleri

kızlar ben hiç süt içmiyorum yoğurtta haftada 2 kere 1 kase ancak yiyebiliyorum yumurtada yiyemiyorum peynirde günde ince 1 dilim ancak .bunları dr ile paylaşan varmı benim halen bulantılarım var napıcam bilmiyorumda ama bebekte kemik ve özellikle diş sağlığı için çok önemli.
benimde dişlerim çok promlemli ve hep annemi suçlardım hamilyeken iyi beslenseydin ben çekmezdim bu kadar diye valla önüme çıktı hakkını yemişim annemin yenmiyo işte yapsın.

canım bebeği düşünme o bunların hepsini senden alıyor biz bunları kendimiz için yiyoruz bende senın gibiydim dr. bulantılar geçene kadar zorlama kendini dedi merak etme bulantılar geçince iştahın kendiliğinden geliyor zaten bebeği düşünme kendin için yemelısın

burcu ben fazla kilo almamak bebeği de sağlıklı tutmak için diyetisyene devam ediyorum. kendi listemden yardım edersem: sabah 30 gr peynir, ara öğünde bir bardak süt, öğle ve akşam bir kase yoğurtveya ayran, gece yatarken de ayran veya süt içiyorum. ayrıca haftada 3 4 gün mutlaka yumurta tüketmem gerektiğini söyledi. Yoğurdu direk tüketemiceğim zaman ayran içiyorum. Yumurtayı da yağsız peynirli omlet yapıyorum. malesef süt gruplarının yerine geçebilecek bir besin maddesi yok.. o yüzden yemeye devam arkadaşım.. sevebileceğin şekillerde tüketmeye çalış..

valla ben kendimi geçtim bebek için birşeyler yiyeyim istiyorum ebru ilk 3 ay evet bizden besleniyor ama sonrası yediklerimiz onada yarıyor.meyve harici faydalı birşey yemiyorum desem yeridir allahtan ramazan ayındayız da akşamları sadece pide zeytin yiyorum birde 1 tas çorba bitti.zaten ben hiç kilo almamısım daha.dr iyi kilo almaman diyo ama bilmiyorki aççç geziyorum resmen.

SELAM 2010 UN EN GÜZEL ANNELERı. NE ZAMANDIR YAZAMIYORUM. GÜZEL HEBRLERıNıZı OKUYUNCA MEST OLDUM RESMEN. UTANGAÇ MıNıKLER DE CıNSıYETLERıNı GÖSTEREYE BAŞLAMIŞLAR.

TÜM CıNSıYET ÖĞRENENLERıN VE 3LÜ TEST SONUCU ıYı ÇIKANLARIN GÖZÜ AYDIN.
opuyorumnanaktan

ben halen mutfağa girmiyenlerdenim canım sağolsun annem et falan nasıl seversen öyle yapayım kızım diyor ne istersen söyle alalım yapalım diyor ama yapmaklada ilgili değilki göresim bile yok süt ilk zamanlar kokusuz diye diyet diye değilde light içiyordum şimdi paketi elime alıyorum geri bırakıyorum.dondurma yemeye çalışıyorum.yiyebilen bol bol süt yoğurt yesin ben 11 yaşımdan beri dişimle ilgili sorun yaşıyorum annem 9 ay serum yemiş benim zor geçiyormuş hamilelikleri.geçen sene tüm dişlerimi yaptırdım kanal tedavisi falan hamilelikte çekmiyeyim diye ama hep annemi suçlardım.
anneler boşuna demiyor valla anne olunca anlarsın diye ben şimdiden başladım.

hoşgeldin canım
darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah testlerde temiz çıkarda içimiz ferahlar

Allegra__ ve Fatoş 2 li test sonuçlarınız normal çıktıysa hiç kafanıza takmayın. çünkü o daha yakın olasılık veriyo. boşuna kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin. hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda alın ve rahatlayın inş.

Allah kolaylık versin canım. bulantılar daha da azalınca insanın iştahı açılıyor üzülme yakın zamanda sen de yiyebilecek kıvama gelirsin. ben light yerine günlük süt tüketiyorum bir de arada sütlaç yiyorum değişiklik oluyor

hoşgeldin canım
darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah testlerde temiz çıkarda içimiz ferahlar

hoşbuldum güzelim. bu testler yüzünden sters abidesi olduk valla. hayırlısıyla herkes iyi sonuçları alır inş. senin minik de kız mıydı?

Canım bu kadar takma kafanı. Benim doktorum "sen tuzlu kraker, peynir ekmek de yesen bebek senin depolarından beslenir merak etme" demişti.

Hem kilo almak bebeğin iyi olduğunu göstermez ki. Ben 2 kilo aldım hamileliğin başından beri. ilk aylarda da 1 kilo vermiştim. Acaba bebek besleniyor mu diye korkuyordum. Detaylı ultrasounda bebiş çok iyi çıktı. Hatta 6,7 gün de önden gidiyormuş akranlarına göre. 260 gr olmuş normalde 190 ile 200 arası olması gerekiyormuş.

Sen hiç üzülme. Hem biliyorsun bebişler bizimle aynı hormonları paylaşıyor. Sen ne kadar rahat ve huzurlu olursan o da o kadar iyi olur. Üzüldüğünü hissediyorlar. Yazık üzme bebişini.

hoşbuldum güzelim. bu testler yüzünden sters abidesi olduk valla. hayırlısıyla herkes iyi sonuçları alır inş. senin minik de kız mıydı?

düşünmemeye çalışıyorum şu testleri stres yapmalım boşuna germeyelim bebişleri
inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
benim ki %70 kız dedi dr amca ama kesin bişeyde demiyorum dedi kafamçokkarıştı bakalım ne çıkıcak civciv mi kuş mu hihoyyyt
senin belli mi cinsiyet canım

canım benim ikilim riskli çıktı.3lümün ii çıkması lazım
ALİEGRA ÜZÜLME CANIM İNŞALLAH BİŞİ OLMAZ.
VOLES SEN SONUÇLARINI DOKTORA BUGÜN MÜ GÖSTERCEN CANIM.

rahat ol tabi yaaa. 2li testin normal çıktıysa hele, hiç korkma. çünkü o daha doğru sonuç veriyo. yani her ikisi de olasılık ama 2li test daha doğruya yakın. (deli gibi araştırmıştım da)

benim de kızım olacak canım. geçen ay kesin bişey söyleyemem, kıza benziyor demişti. bu ay kesin kız dedi. seninki de kız bence. allah gönlüne göre versin inş.

melisa sadece bunlarmı şu listeni bi tam yazsan şekerim zahmet olmazsa.

canım benim ikilim riskli çıktı.3lümün ii çıkması lazım
ALİEGRA ÜZÜLME CANIM İNŞALLAH BİŞİ OLMAZ.
VOLES SEN SONUÇLARINI DOKTORA BUGÜN MÜ GÖSTERCEN CANIM.

bu testler sadece olasılık veriyo güzelim. herşeyin yolunda olduğunu öğrendiğinde kendine kızacaksın: niye bu kadar stres yaptım diye. iyi haberler alacaksın merak etme.

teşekkür ederim sağol bende 15 eylülde gittiğimde bi kilo boy öylese rahatlıycam.

Burcu'cum sen vitamin kullanıyor musun??

kullanıyorum güya hamileler ilaç kullanmaz zaten bu işi anlamışta değilim ya.elevit -kan ilacı + bana birde dr et hiç tüketemiyorm diyince sırf B12 olan bi hap var onu verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…