fatoşcum biraz önce göbişini gördüm
maşallah canım
çok güzel olmuş göbişin.
anladım canım negüzel
güvendiğin insanlar bakacak.
şanslısın bu konuda
hadi hayırlısı canım.
evet canım olmuş güle güle kullan yazıyı neden öle yazdın ki kaç haftalık olduğunu yazsan daha ii olurdu.sen ne öğretmenisin canım.
evet canım şanslıyım gerçekten.Ama anne gibi olamıyor.Ne kadar tecrübeli de olsalar gözüm hep arkada kalacak :gitme:
Onu beceremedim fatoşcum ya.Ben Türkçe Öğretmeniyim.Özelde çalışıyorum.
satını ver düzeltewyim böle anlaşılmıyo
http://www.mytickerz.com/tickers/39of67545813mpde.png ne demek canım 2 dakkalık iş.doğrumu oldu 17+1SATım 8 mayıs canım.Valla benden yana çok sevaba girdin Fatoşcum az uğraşmadın yaa...opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm...
Şimdi çok daha güzel oldu canım ellerine sağlık
sağol eyzsi içinde minicik pıtırcık var o yüzden güzel.
haklısın canım 3 ay idare edecen artık sonra bebeişinle berabersin inş.evet canım şanslıyım gerçekten.Ama anne gibi olamıyor.Ne kadar tecrübeli de olsalar gözüm hep arkada kalacak :gitme:
Onu beceremedim fatoşcum ya.Ben Türkçe Öğretmeniyim.Özelde çalışıyorum.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm...
teyzoşlaaaaaaaarrrrr
KIZIM GELİYOOOOOOORRRRR!!! :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden sositososito :dance: :teytey: :hooray:
Bugün doktora gittik. haftasıyla uyumlu bebişim. 150 gr kaydirigubbakcemile3
ayrıntılı utrasona da girdik. tek tek heryerini inceledi doktor amcamız. beyni kalbi midesi kemikleri omiriliği parmakları herşeyi mükemmel.. çok şükür Allahıma!!!
hareketlerini hissetmediğimi söyledim "ilk gebeliğiniz kötü geçtiğinden psikolojiktir" dedi. kıpır kıpır fıstığımız. heryerini gösterdi kaydirigubbakcemile3
burun kemiğine de baktık fındık gibi burnumuz var teyzeleriiiii :dance:
teyzoşlaaaaaaaarrrrr
KIZIM GELİYOOOOOOORRRRR!!! :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden sositososito :dance: :teytey: :hooray:
ayrıntılı utrasona da girdik. tek tek heryerini inceledi doktor amcamız. beyni kalbi midesi kemikleri omiriliği parmakları herşeyi mükemmel.. çok şükür Allahıma!!!
hareketlerini hissetmediğimi söyledim "ilk gebeliğiniz kötü geçtiğinden psikolojiktir" dedi. kıpır kıpır fıstığımız. heryerini gösterdi kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım
kızın olacak yani
hayırlı uğurlu olsunnn
Canım benim gözün aydın.Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah
teyzoşlaaaaaaaarrrrr
Kızlar be çıkıyorum. İftar saati geldi.Kocişi bekletmeyeyyim oruç oruç.Öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?