teyzoşlaaaaaaaarrrrr
KIZIM GELİYOOOOOOORRRRR!!! :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden sositososito :dance: :teytey: :hooray:
Bugün doktora gittik. haftasıyla uyumlu bebişim. 150 gr kaydirigubbakcemile3
ayrıntılı utrasona da girdik. tek tek heryerini inceledi doktor amcamız. beyni kalbi midesi kemikleri omiriliği parmakları herşeyi mükemmel.. çok şükür Allahıma!!!
hareketlerini hissetmediğimi söyledim "ilk gebeliğiniz kötü geçtiğinden psikolojiktir" dedi. kıpır kıpır fıstığımız. heryerini gösterdi kaydirigubbakcemile3
burun kemiğine de baktık fındık gibi burnumuz var teyzeleriiiii :dance:
slm kızlar nasılsınz
slm kızlar nasılsınz
canım pek ii degılim taktım bu bebesımı nıye hıc hıssedemıyom ben yaa
ya ne bılım ama bızden ılerde olanlar bıle tekmelerı hıssedıyo kı bılmıyom ya gece gunduz kendımı dınlıyom malesef tık yok
birde volsein yöntemini kullan çikolata ye özellikle metro sonra uzanıp kendini dinle bakalım olcakmı
canım takma kafana ya bende 18+5 ım daha sımdı bellı oluyor hıc canını sıkma bır haftaya kadar hıssedersın sırtustu yatınca karnında toplanıyo onları hıssetmeye baslarsın gaz varmıs gıbı kayıyo karnında hıc uzulmeopuyorumnanaktan
birde volsein yöntemini kullan çikolata ye özellikle metro sonra uzanıp kendini dinle bakalım olcakmı
valla canım ya sende bu haftada mı hıssettın o zaman bekleyım baakalım hayırlısıyla bende tadarım umrım o duyguyu
sorma canım cıkolata hastası ben yıyorum ama tık yok
hayırlı olsun canım.gözün aydın
sağolun teyzeleri..hayırlı olsun canım gözün aydın
ya ne bılım ama bızden ılerde olanlar bıle tekmelerı hıssedıyo kı bılmıyom ya gece gunduz kendımı dınlıyom malesef tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?