2010 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım gözün aydın

ya ne bılım ama bızden ılerde olanlar bıle tekmelerı hıssedıyo kı bılmıyom ya gece gunduz kendımı dınlıyom malesef tık yok

canım pek ii degılim taktım bu bebesımı nıye hıc hıssedemıyom ben yaa

canım takma kafana ya bende 18+5 ım daha sımdı bellı oluyor hıc canını sıkma bır haftaya kadar hıssedersın sırtustu yatınca karnında toplanıyo onları hıssetmeye baslarsın gaz varmıs gıbı kayıyo karnında hıc uzulmeopuyorumnanaktan

birde volsein yöntemini kullan çikolata ye özellikle metro sonra uzanıp kendini dinle bakalım olcakmı

ha bıde sey var bunuda ben yapıyorum hıc hareketını hıssetmezsem oksuruyorum kaydirigubbakcemile3 o zaman kımıldanıyo bıde hapsırıca oluyor dınlıyorum sonra kendımıopuyorumnanaktan

valla canım ya sende bu haftada mı hıssettın o zaman bekleyım baakalım hayırlısıyla bende tadarım umrım o duyguyu

valla canım ya sende bu haftada mı hıssettın o zaman bekleyım baakalım hayırlısıyla bende tadarım umrım o duyguyu

he canım ya ben daha once hıssetmıstım ama daha belırgın hareketlerı bu haftada sen oksur kendını dınle karnın oynasın ama bunu yap bıdefa,kıprasır o zaman ufaklıka.s.

bilge sırt ustu yat sertlıgı hısetmıymusun karnında toplanıyo bazen bı yerde bak uzulme bır hafta ya en gec hıssedersın bunları avuc ıcı kadar bı kabarıklık oluyor :ecrin_bebek:

kizlar merhabalar ben 19 haftalik hamileyim bende bu hafta daha iyi hissetmeye basladim
çalistigim için gündüz kosusturmaktan pek hisssetmesemde aksamlari uzaninca biraz karnimi oksayinca basliyo kipirdamaya doktorum bi haftaya kadar tekmeleri daha iyi hissedersin dedi :)
:ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım.gözün aydın

hayırlı olsun canım gözün aydın
sağolun teyzeleri..

ya ne bılım ama bızden ılerde olanlar bıle tekmelerı hıssedıyo kı bılmıyom ya gece gunduz kendımı dınlıyom malesef tık yok

canım ilk gebeliğinde olanlar 20. haftadan önce hissedemezler. o hissedenler ikinci gebeliği olanlar. ama her bebek farklı oluyor. benim de 2. gebeliğim ama hala hissetmiyorum. doktora sordum çünkü çok merak ettim, normal dedi. hiç korkma. bir kımıldayınca da hiç durmayacaklar, gece uyutmayacaklar haberin olsun. şimdi rahat rahat uyu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…