bilge sırt ustu yat sertlıgı hısetmıymusun karnında toplanıyo bazen bı yerde bak uzulme bır hafta ya en gec hıssedersın bunları avuc ıcı kadar bı kabarıklık oluyor :ecrin_bebek:
canım pek ii degılim taktım bu bebesımı nıye hıc hıssedemıyom ben yaa
bana bayagı erken demek hissetmek içinkizlar merhabalar ben 19 haftalik hamileyim bende bu hafta daha iyi hissetmeye basladim
çalistigim için gündüz kosusturmaktan pek hisssetmesemde aksamlari uzaninca biraz karnimi oksayinca basliyo kipirdamaya doktorum bi haftaya kadar tekmeleri daha iyi hissedersin dedi :)
:ecrin_bebek:
canlarım ben cıkıyorum ya valla iiki varsınız hepinizi cok sevıyorum öptüm herkesii gidim doyurum miniğimi belki bi süpriz yapar....
AKPAK gözünaydın canım
sağol teyzesi
çok mutlu oldum bugün ya.. diğer bebeğimizin rahatsız olduğunu bu ayki kontrolde öğrenmiştik. o yüzden çok stresli gittim doktora, stresten midem bulanıyordu. ama bebeğimi öyle kıpır kıpır görünce rahatladım.. :asigim:
sağol teyzesi
çok mutlu oldum bugün ya.. diğer bebeğimizin rahatsız olduğunu bu ayki kontrolde öğrenmiştik. o yüzden çok stresli gittim doktora, stresten midem bulanıyordu. ama bebeğimi öyle kıpır kıpır görünce rahatladım.. :asigim:
teyzoşlaaaaaaaarrrrr
KIZIM GELİYOOOOOOORRRRR!!! :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden sositososito :dance: :teytey: :hooray:
Bugün doktora gittik. haftasıyla uyumlu bebişim. 150 gr kaydirigubbakcemile3
ayrıntılı utrasona da girdik. tek tek heryerini inceledi doktor amcamız. beyni kalbi midesi kemikleri omiriliği parmakları herşeyi mükemmel.. çok şükür Allahıma!!!
hareketlerini hissetmediğimi söyledim "ilk gebeliğiniz kötü geçtiğinden psikolojiktir" dedi. kıpır kıpır fıstığımız. heryerini gösterdi kaydirigubbakcemile3
burun kemiğine de baktık fındık gibi burnumuz var teyzeleriiiii :dance:
melisa sadece bunlarmı şu listeni bi tam yazsan şekerim zahmet olmazsa.
teyzoşlaaaaaaaarrrrr
KIZIM GELİYOOOOOOORRRRR!!! :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden sositososito :dance: :teytey: :hooray:
Bugün doktora gittik. haftasıyla uyumlu bebişim. 150 gr kaydirigubbakcemile3
ayrıntılı utrasona da girdik. tek tek heryerini inceledi doktor amcamız. beyni kalbi midesi kemikleri omiriliği parmakları herşeyi mükemmel.. çok şükür Allahıma!!!
hareketlerini hissetmediğimi söyledim "ilk gebeliğiniz kötü geçtiğinden psikolojiktir" dedi. kıpır kıpır fıstığımız. heryerini gösterdi kaydirigubbakcemile3
burun kemiğine de baktık fındık gibi burnumuz var teyzeleriiiii :dance:
Günaydın kızlar pazar olugu için topicte kimsecikler yok
Herkes mışıl mışıl uyuyor sanırım.Biz yine bebişimle çalışmaya devam.Şimdiden alışıtırıyorum bebişimi çalışmaya .Büyüyünce haylaz olmasın cok calıskan bi cocuk olsun dimi :) :)
Herkese günaydın arkadaşlar.İyi pazarlar
iyi pazarlar hepinize
Günaydın canm hoşgeldin.Çok çalışkan olacak bizim cocuklar pazarları bile çalışacaklar kaydirigubbakcemile3günaydın canım bizde bebişimle çalışıyoruz pazar günleri onlarda daha şimdiden alıştılar iş hayatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?