2010 Şubat Anneleri

bilge sırt ustu yat sertlıgı hısetmıymusun karnında toplanıyo bazen bı yerde bak uzulme bır hafta ya en gec hıssedersın bunları avuc ıcı kadar bı kabarıklık oluyor :ecrin_bebek:

canım benım inş. dedıgın gıbı olur

canım ilk gebeliğinde olanlar 20. haftadan önce hissedemezler. o hissedenler ikinci gebeliği olanlar. ama her bebek farklı oluyor. benim de 2. gebeliğim ama hala hissetmiyorum. doktora sordum çünkü çok merak ettim, normal dedi. hiç korkma. bir kımıldayınca da hiç durmayacaklar, gece uyutmayacaklar haberin olsun. şimdi rahat rahat uyu kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

haklısın canım aslında bu kadar takmaya gerek yok demıı hakkımızda hayırlısı olsun beklıyelım bakalım ne zaman hıssettırecekler kendılerını mınıklerımz

canlarım ben cıkıyorum ya valla iiki varsınız hepinizi cok sevıyorum öptüm herkesii gidim doyurum miniğimi belki bi süpriz yapar....

canım pek ii degılim taktım bu bebesımı nıye hıc hıssedemıyom ben yaa

erken değilmi canım daha.

bana bayagı erken demek hissetmek için

canlarım ben cıkıyorum ya valla iiki varsınız hepinizi cok sevıyorum öptüm herkesii gidim doyurum miniğimi belki bi süpriz yapar....

görüşürüzzzz

AKPAK gözünaydın canım

sağol teyzesi
çok mutlu oldum bugün ya.. diğer bebeğimizin rahatsız olduğunu bu ayki kontrolde öğrenmiştik. o yüzden çok stresli gittim doktora, stresten midem bulanıyordu. ama bebeğimi öyle kıpır kıpır görünce rahatladım.. :asigim:

kötü günler geride kalmış şimdi mutlu olma zamanı iyi şeyler düşün kızını düşün ve hep gülümsezemuszemus:dance:

diğer bebeğinin nesi vardı canım.

Hayırlısı olsun gözünaydın canım

çok sevindim canım gözün aydın Allah daha daha sağlık sıhhat versin bebişine

Günaydın kızlar pazar olugu için topicte kimsecikler yok
Herkes mışıl mışıl uyuyor sanırım.Biz yine bebişimle çalışmaya devam.Şimdiden alışıtırıyorum bebişimi çalışmaya .Büyüyünce haylaz olmasın cok calıskan bi cocuk olsun dimi :) :)

Fatoscum fikir versin diye yazıyorum lütfen kimse birebir uygulamaya kalkmasın
öncelikle bazı uyarılarım olucak:
açlık şekerim biraz yüksek olduğu için diyette beyaz ekmek pirinç pilavı veya makarna yok
reçel bal yok hamurişi yok
şimdilik bunlar aklıma gelenler..

Kahvaltı 08:00-09:00 arası
2 ince dilim ekmek (50gr) - 30 gr yarım yağlı beyaz peynir veya yarım yağlı light kaşar veya 1 yemek kaşığı labne
3 4 adet zeytin - 1 tatlı kaşığı pekmez - domates salatalık maydanoz - açık çay veya ıhlamur veya yeşil çay - haftada 3 4 gün haşlanmış yumurta

1. ara 10:00-11:00 arası
1 porsiyon meyva - 1 bardak süt veya 1 kase yarım yağlı yoğurt - 4 adet diyet bisküvi veya yarım çay bardağı leblebi

Öğle 13:00-13.30 arası
6 yemek kaşığı z.yağlı suyu süzülmüş sebze yemeği veya yeşil salata
120 gr (yaklaşık 4 köfte kadar) ızgara veya haşlama veya fırında tavuk (haftada bir kez) veya balık (haftada 2 kez) veya kırmızı et ( haftada 1-2) veya 8 yk. kurubaklagil
1 çay bardağı kadar kaymaksız yarım yağlı yoğurt veya bir kase cacık veya 1 bardak ayran
2 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba+1 dilim ekmek veya 4 yk bulgur pilavı veya 4 adet etli dolma

2. ara 15:00
2 porsiyon meyva
2 adet ceviz veya 6 adet fındık veya 5 adet badem

16:30-17:00
1 dilim ekmek+ 1 porsiyon peynir veya yarım çay bardağı leblebi veya 4 adet light bisküvi
veya tüm ikindi yerine
1 kase sütlü tatlı veya 3 top dondurma veya 2 orta boy patatesten bol yeşillikli + 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ile salata

akşam 19:00
6 yk sebze yemeği
bir kase yoğurt veya cacık veya ayran
bol yeşil salata
2 dilim ekmek

22:00
1 porsiyon meyva
bir bardak süt veya yoğurt/ ayran

günaydın canım bizde bebişimle çalışıyoruz pazar günleri onlarda daha şimdiden alıştılar iş hayatına

Herkese günaydın arkadaşlar.İyi pazarlar

Günaydın canm hoşgeldin sanada iyi pazarlar

iyi pazarlar hepinize

Günaydın canm hoşgeldin sanada iyi pazarlar. Diyet listen gayet güsel inceledimde bunların hepsine uyabiliyormusun gercekten.

günaydın canım bizde bebişimle çalışıyoruz pazar günleri onlarda daha şimdiden alıştılar iş hayatına
Günaydın canm hoşgeldin.Çok çalışkan olacak bizim cocuklar pazarları bile çalışacaklar kaydirigubbakcemile3

Çalışan annelere kolaylıklar diliyorum.Gerçekten çok zor.Ben de çalışıyorum ama şimdilik sadece hafta içi.Kızlar kendinizi fazla yormayın, strese girmeyin.Erken doğumu tetikliyorrmuş bunlar

shine ilk 3 ay % 100 uyuyordum şu anda ramazan iftar işin içine girdiği için öğle ile akşam menüsünü yer değiştirdim. canım çok turşu çekiyor az da olsa az turşu yedim, pide yedim ama genel olarak başka hiçbişi yemediğimi düşünürsek % 90 uyuyorum diyelim.. bir de balığa artık tahammülüm kalmadı balık yağına geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…