hoşgeldin selmacım. neler yapıyorsun nasıl gidiyor? selden etkilenmediniz değil mi, etkilenen yakın falan var mı?Allah korusun.
4.30 da gidicem canım.
fatoşcum 21. haftaya nerden baksan, 1 ay var be güzelim. bence şimdi başka bir dr'a falan gidip öğrensen olma mı?
Merhaba bayanlar bende aranıza yenş katıldım ve 17 haftalık hamileyim bir oğluşumuz olacak allah kısmet ederse şubat annesi olcagım bizide aranıza alırmısınız:ecrin_bebek:
hoşgeldin selmacım. neler yapıyorsun nasıl gidiyor? selden etkilenmediniz değil mi, etkilenen yakın falan var mı?Allah korusun.
4.30 da gidicem canım.
Esracığım o hafta bilgileri küçük insandan alıntı mıydı??? Orada birbirimizi bulma şansımız yok mu??
ya ben ona neden üye olamıyorum yazıyorum herşeyi ama olmuyo neden kine?
Ben Kocaeli İzmit merkezde oturuyorum :)
kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?
kızlar ben kızıma patik ördüm dün akşam ama süslemedim ayakkabı gibi duruyo modeli. bide süslesem süper olucak
canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
PRENSESİM geliyo teyzoşlarrr
20cm boyunda 272 gr ağırlığın çok sağlıklı bi kızım varmış...
herşeyi normal kaburga kemiklerine kadar saydı doktor amcası
3lümüzde yapıldı kan+idrar verdik haftaya sonuç alcaz...
Ben Kocaeli İzmit merkezde oturuyorum :)
galiba en son cinsiyeti ben öğrencem.hareketinide hissetmiyom of ofmafoldumben
kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?
canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
PRENSESİM geliyo teyzoşlarrr
20cm boyunda 272 gr ağırlığın çok sağlıklı bi kızım varmış...
herşeyi normal kaburga kemiklerine kadar saydı doktor amcası
3lümüzde yapıldı kan+idrar verdik haftaya sonuç alcaz...
fatoş selam..............daha oğrenemedın mı cınsıyetını ama meraklanma ınş oğrenıersn saglıkla gelsınler de onemlı olan bu.........bazen ayrıntılıda oğrenenlerde oluyo..........hareketlerını bu ıkı hafta ıçınde duyarsın ınş.......ben ıkı üç gun cok hafıf hıssedıyorum..........ınş yırmıden sonra netleşır..............herkes ıyı ols ınş ben her nekadar subatta dogum taruıhım olsada cıogul old ıcın net bısey dıyemıyorum kızlar
Merhaba bayanlar bende aranıza yenş katıldım ve 17 haftalık hamileyim bir oğluşumuz olacak allah kısmet ederse şubat annesi olcagım bizide aranıza alırmısınız:ecrin_bebek:
Esracığım o hafta bilgileri küçük insandan alıntı mıydı??? Orada birbirimizi bulma şansımız yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?