2010 Şubat Anneleri

fatoşcum 21. haftaya nerden baksan, 1 ay var be güzelim. bence şimdi başka bir dr'a falan gidip öğrensen olma mı?

Merhaba bayanlar bende aranıza yenş katıldım ve 17 haftalık hamileyim bir oğluşumuz olacak allah kısmet ederse şubat annesi olcagım bizide aranıza alırmısınız:ecrin_bebek:

hoşgeldin aramıza hihoyyyt bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.

Esracığım o hafta bilgileri küçük insandan alıntı mıydı??? Orada birbirimizi bulma şansımız yok mu??

hoşgeldin selmacım. neler yapıyorsun nasıl gidiyor? selden etkilenmediniz değil mi, etkilenen yakın falan var mı?Allah korusun.

4.30 da gidicem canım.

Sağol yarencim iyiyiz çok şükür, ama tv izledimde Allah yardımcıları olsun bu mübarek günde evsiz kalanlara, yakınlarını kaybedenlere Allah sabırlar versin, valla izlerken bile kendimi tutamadım bide şu felaketlerden nemalanan yağmacılarıda Allah bildiği gibi yapsın inş.

kızlar ben kacayım.yatari kadar dinlendim.işime döneyim.hepinizi öptüm

ya ben ona neden üye olamıyorum yazıyorum herşeyi ama olmuyo neden kine?

gel beraber deeyelim. şimdi ana sayfayı aç. sağ tarafa hafta hafta hamilelikte yeni üyeylik yazan yeri tıkla gelen pencerede enüstek ikutuya email adresini yaz. gerisini alıştığımız şekilde doldur bakalım ne olacak.

CAMDANKALP,DOREMİ,BİLGEN82 hayırlı olsun!!!!Darısı başımıza..

FATOŞ ben de daha öğrenmedim biliyorsun belki yarın gösterir diye heves ediyorum ama ya göstermezse diye de kendimi alıştırmamaya çalışıyorum!!

Yarın benle birlikte POFIDI doktora gidiyor Yaren gidiyor başka??son gece artık!!
başka kim var kaçırmış oalbilirim ya internet bozuk gibi de ...

ya ben ona neden üye olamıyorum yazıyorum herşeyi ama olmuyo neden kine?

fatoş en üste isim hanesinin de üsyünde ki boş alana mail adresini yazıyorsun dimi .

benim jeton geç düştü orayı geç farkettimde ondan söyliyeyim dedim.

kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?

gözün aydın canım çok sevindim senin adına

kızlar ben kızıma patik ördüm dün akşam ama süslemedim ayakkabı gibi duruyo modeli. bide süslesem süper olucak

ya ben de birşeyler örmek istiyorum ama internette birşey bulamadım dergi mi almak lazım acaba. sen bize anlatsana nasıl ördüğünü. forumda elişi örgü bölümü var oraya koyarsan çok makbule geçer.

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim gözün aydın

gözün aydın canım maşallah

Ben Kocaeli İzmit merkezde oturuyorum :)

hoşgeldin özlem izmitli misin ben izmitliyim üniversiteyi de orda okudum

kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun kızlar melekleriniz sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim...

hoşgeldin aramıza... en azından ben ilk kez karşılaşıyorum... meleklerin ne güzel birden fazla hayırlısıyla kucağına alırsın insallah...

Merhaba bayanlar bende aranıza yenş katıldım ve 17 haftalık hamileyim bir oğluşumuz olacak allah kısmet ederse şubat annesi olcagım bizide aranıza alırmısınız:ecrin_bebek:

hoşgeldin oğluşun hayırlı olsun canım gözün aydın....

Esracığım o hafta bilgileri küçük insandan alıntı mıydı??? Orada birbirimizi bulma şansımız yok mu??

yok canım ordan almadım...

Hafta hafta gebelik

bebişlerini görenler gözünüz aydın kızlar halen önden gidiyor galiba listede.darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…