2010 Şubat Anneleri

Kizlar bisey sorucam su son iki gündür karnimda hizli hizli damar atmasi gibi biseyler hissediyorum 20 30 saniye kadar suruyo bebisimin harekleri daha farkli oluyo. ya merak ediyorum ne bu sizce
sizde de oluyomu bu:uhm: bu arada 20.haftama girdim

Canım o bende de oluyo.Araştırdım ama net bi şey blamadım. Okuduklarımdan şöyle bi sonuç çıkardım: Annenin kan miktarı bu haftalarda epey artıyo. Kalbin bebeğe pompalaması gereken kan da artıyo dolayısıyla. Bu da göbek kordonunu ve rahmi etkiliyo.
Bi de benim kalp ritmim de zaman zaman çok yükseliyo. normal olduğunu okumuştum. Bebebğe daha fazla oksijen gitmesi için.
Çok bilimsel gördğm kendimi :1shok:

galiba en son cinsiyeti ben öğrencem.hareketinide hissetmiyom of ofmafoldumben

Canım benim sıkma canını.bebeğin ve sen sağlıklısınız. Seninki biraz inatçı çıkmış. Ultrasona girmesden göbeğini oynat. Benimki öyle açmıştı. Yılan dansı yaptırdı bana yattığım yerde yavvv

ahaaa alıyoz senın kızı o zamannnn zemuszemus

fatoş selam..............daha oğrenemedın mı cınsıyetını ama meraklanma ınş oğrenıersn saglıkla gelsınler de onemlı olan bu.........bazen ayrıntılıda oğrenenlerde oluyo..........hareketlerını bu ıkı hafta ıçınde duyarsın ınş.......ben ıkı üç gun cok hafıf hıssedıyorum..........ınş yırmıden sonra netleşır..............herkes ıyı ols ınş ben her nekadar subatta dogum taruıhım olsada cıogul old ıcın net bısey dıyemıyorum kızlar

ssk bagkur lu fıyatları bunlar bu arada ocak ayında yenı kanuna gore ozel hastane fıyatlarının cok azını karsılayacakmıs sgk kurumu

neyyyyy:1shok::1shok::1shok: 2 ay geç kaldık demek, tüh.. ay inş öyle olmaz ya..

kızlar ben kızıma patik ördüm dün akşam ama süslemedim ayakkabı gibi duruyo modeli. bide süslesem süper olucak

süsleyince resmini koy.bakalım zillini patiklerine..

canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözün aydın canım. pek mutlusun maşallah. erkek istiyordun demekki.Allah mutluluğunu daim etsin canım.

amann yesin onu teyzesi. maşallah gülşahcım..gözümüz aydın bu arada, rahatladık topikcenek :) yeni usg resmi vardır,koysana bakalım yeğenimize..

canım fazla yorma kendini. zaten tatil yorgunluğun çıkmadı daha, üstüne bir de temizlik.. şöyle görünen yerleri üstünkörü yapsan, sonra dinlene dinlene yapsan olmaz mı?

bence bebek hareketinin farklı versiyonudur :)) değişik tekme takdikleri uyguluyordur annesine..

Merhaba bayanlar bende aranıza yenş katıldım ve 17 haftalık hamileyim bir oğluşumuz olacak allah kısmet ederse şubat annesi olcagım bizide aranıza alırmısınız:ecrin_bebek:

Bende daha ögrenemedim bebegimin cinsiyetini doktor 22. haftadan önceye vermiyo randevu
iki haftam kaldi sabirsizlikla bekliyorum bende

fatoş ne zaman gitcen kuzum dr'a.

ayy bi de fatıma'nın bebisinin cinsiyetini merak ediyorum ben.sen zaman gidicen fatımacım dr'a.

Selam kızlar nasılsınız, geçmişi okumayı anca bitirebildim , bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın, darısı öğrenemeyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…