ayyy ılk defema mı kız ben yazmıstım ama acaba benım oplana mı tepkı verdıkı eger oleyse aldık senın kızı valla
Kizlar bisey sorucam su son iki gündür karnimda hizli hizli damar atmasi gibi biseyler hissediyorum 20 30 saniye kadar suruyo bebisimin harekleri daha farkli oluyo. ya merak ediyorum ne bu sizce
sizde de oluyomu bu:uhm: bu arada 20.haftama girdim
galiba en son cinsiyeti ben öğrencem.hareketinide hissetmiyom of ofmafoldumben
Bilgencim canım benim hayırlı olsuun oğluşun.Kızlarını yeni öğrenen annelere de hayırlı olsun.
Canım benim kız, senin oğlanı beğendi tam senin yukardaki mesajını okurken karnımda döndü velet a.s.
ahaaa alıyoz senın kızı o zamannnn zemuszemus[/QUO
opuyorumnanaktan
Canım benim senden iyi dünür mü bulacağım. Bugün ilk defa hareket etti.O da senin oğlanın hatırına bak.Kıymetini bil opuyorumnanaktan
Canım o bende de oluyo.Araştırdım ama net bi şey blamadım. Okuduklarımdan şöyle bi sonuç çıkardım: Annenin kan miktarı bu haftalarda epey artıyo. Kalbin bebeğe pompalaması gereken kan da artıyo dolayısıyla. Bu da göbek kordonunu ve rahmi etkiliyo.
Bi de benim kalp ritmim de zaman zaman çok yükseliyo. normal olduğunu okumuştum. Bebebğe daha fazla oksijen gitmesi için.
Çok bilimsel gördğm kendimi :1shok:[/QUO
Saol canim bilgilerin için artik en ufak bi degisiklikte hemen meraklaniyo insan:CüvCüv:
ssk bagkur lu fıyatları bunlar bu arada ocak ayında yenı kanuna gore ozel hastane fıyatlarının cok azını karsılayacakmıs sgk kurumu
kızlar ben kızıma patik ördüm dün akşam ama süslemedim ayakkabı gibi duruyo modeli. bide süslesem süper olucak
canlarım geldım doktordannnn bebısımı gordum cok tatlıydııı 3lü için kan verdik veeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizde erkek yani oğlusum oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
PRENSESİM geliyo teyzoşlarrr
20cm boyunda 272 gr ağırlığın çok sağlıklı bi kızım varmış...
herşeyi normal kaburga kemiklerine kadar saydı doktor amcası
3lümüzde yapıldı kan+idrar verdik haftaya sonuç alcaz...
bende biraz yorgunum.evi temizliyorum yavaş yavaş .zeyno uyuyo.o uyunken bi dinleneyim karnımı doyurayım o aradada size bakayım dedim.yakızlar karnımdada bi kasılma var bugün hayırdır..kocişte iş yapma dedi ama ne yapayım cumartesi misafir var.iki gün iş yapsan agırdan.cumartesi yemeklerle ugraşırım...
Kizlar bisey sorucam su son iki gündür karnimda hizli hizli damar atmasi gibi biseyler hissediyorum 20 30 saniye kadar suruyo bebisimin harekleri daha farkli oluyo. ya merak ediyorum ne bu sizce
sizde de oluyomu bu:uhm: bu arada 20.haftama girdim
gözün aydın canım tebrikler kız mış kesinleşmiş maşallahhh
sende kesinleştirdin artık kızını.gözün aydınnn.
bilgen82 doremi ve camdankalp hepinizin gözü aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba bayanlar bende aranıza yenş katıldım ve 17 haftalık hamileyim bir oğluşumuz olacak allah kısmet ederse şubat annesi olcagım bizide aranıza alırmısınız:ecrin_bebek:
Merhaba bayanlar bende aranıza yenş katıldım ve 17 haftalık hamileyim bir oğluşumuz olacak allah kısmet ederse şubat annesi olcagım bizide aranıza alırmısınız:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?