2010 Şubat Anneleri

Esracığım çok güzeldiler, harika bilgilerdi. Seni küstürdüğümüz için özür dileriz. Affet biziiiiiiiiiiiiiiii:)) Senin kızın adı neydi?

estafurullah canım küsmedim... ama bundan sonra sadece iyi haberlerini aldığım arkadaşlarımı tebrikle yetinicem.... kızıma büyük babaannemiz hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri melissa diyor bizde alıştık öyle sesleniyoruz ona ama bakalım... babamız azra adını çok beğeniyo bu ara kısmet....

kaydirigubbakcemile3
benimkiler yarım mandalina dan portakala döndü çok hoşuma gidio ama inş. kavuna dönmezz kaydirigubbakcemile3

benim doğumdan sonra bi kızım ikide karpuzum olcak bu gidişlekaydirigubbakcemile3
ay zaten irilerdi şimdi büyümeye basladılar

kızlar ben de haftasonu günlük giymek için leke jeans ten pantolon aldım çok rahat tavsiye ederim hem de 20 tl

kızlar demin bi topikte gors-dum gobuslerinin resmini koymuslar resim bende oydum profilimde bebis gisilerinin yanina koydum bi bakin davul gobusume:kedi:

volescim kuşum seninde göğüslerin büyüdü mü
varmı bi ağırlık ben bu gidişle
banu alkan la yarışıcam heralde:bbo:

Esracığım çok güzeldiler, harika bilgilerdi. Seni küstürdüğümüz için özür dileriz. Affet biziiiiiiiiiiiiiiii:)) Senin kızın adı neydi?
önemli değil canım affettim bile kızım mı olcak benim ??:)alkisalkisalkis
siz esra cım yazınca hep üstüme alınıyorum ...lülülülülülüsositososito
benim de adım esra dasırnaşık şey

esra cım morelini düzelt artık senin bu aralar acı kayıpların üst üste geldi biliyorum ama bide mucize var karnında demi şu profilindeki deprsyon halini değiştir güleç yüzlü resmine hiç yakışmıyo tatlımm

kızlar aranızda göğüsleri kocaman olan ve taşımakta zorluk çekenler var mı
ve bu durum için nasıl bi sütyen aldınız
ben nadide sultan gibi olmak üzereyimde

bende aynı durumdayım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar aranızda göğüsleri kocaman olan ve taşımakta zorluk çekenler var mı
ve bu durum için nasıl bi sütyen aldınız
ben nadide sultan gibi olmak üzereyimde

canım benimkilerde 80 di 85 oldular sütyenler dar geliyo valla artık almadım alıcam bende sütyen rahatsız ediyolar artık..:CüvCüv:

aaaa topikte bi adaşımın olduğunu bilmiyodum çok sevindim canım...

kızlar tesekkur edıyorum cok sagolun.............benım üçüde kız..............ınş hepımızın saglıkla ols..................ama ben sızden bıkac hafta erken doğururum....................benım tedavıyle oldu............bakalım ınş ıyı bı zamanda gelırler...........sız ınş gununuzu beklıceksınız...............

aryacım çok kullanışlı görünüyor güle güle kullan canım
esmacım çok hoşsun sen dua et karpuza dönmesin opuyorumnanaktan
pofidi penye sütyen aldım geceleri özellikle çok rahatsız oluyorum sağdan sola dönerken acıyorlar geceleri takıyorum

yaren güzel haberleri bekliyoruz canım senden

masallah bebıslerıne bız tekını zor tasıyoruz 3 tane zor valla Allah sabır versın
canım walla sizin henüz portakal kavun kıvamında ben karpuzlarla dolaşıyorum bilmem anlatabildimmi...

canım sen zayıf gornuyorsun resımlerınde o kadar buyuk mu kı senınkıler

Esra'cım (voles) melissamız için bence de güzel yüzünü güldür artık.
Esra'cım (escos) aman canım hiç birimiz incinip gücenmemeye çalışalm bu dönemde hepimiz çok hassasız ama bebişlerimiz bizden daha hassas...
Ultrasonda annenin mrali bozuksabebeğin de yüzü asık görünüyormuş bir arkadaşım birebir kendisi tecrübe etti.

Hem adaş adaş takılalım işte hepimiz.
Benim de adaşım var topikte. Burcuberuuuuuu. Ben de Burcu'yum ))

canım walla sizin henüz portakal kavun kıvamında ben karpuzlarla dolaşıyorum bilmem anlatabildimmi...

cnm benimde karpuzdular zaten omuzda yok bende direk göze çarpıolarkaydirigubbakcemile3 utanmaya başladım walla bady giyemiyorum artık.

kızlar iyi akşamlar kociş geldi ben çıkıyorum hepinizi öptümmm

iyiakşamlar tatlım

cnm maşallah 3 üz demek Allahım sağ sağlim kucağına almak nasip etsin.

kızlar demin bi topikte gors-dum gobuslerinin resmini koymuslar resim bende oydum profilimde bebis gisilerinin yanina koydum bi bakin davul gobusume:kedi:

cnm hemen bakıyorum merak ettimkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de haftasonu günlük giymek için leke jeans ten pantolon aldım çok rahat tavsiye ederim hem de 20 tl

güle güle giy cnm.
güzel canım güle güle geyin
teşekkürler şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…