cnm benimde aynılar kaydirigubbakcemile3 85 di 90 oldu şimdi 95 bulmuştur belkide ben destekli sütyen aldım.
bu arada kızlar annem bana gelirken bu marka hamile pantalonu ve bluzu almış bayıldım özellikle pantalon süper tavsiye ederim.
Hamile Giyim - Hell Klar
Esracığım çok güzeldiler, harika bilgilerdi. Seni küstürdüğümüz için özür dileriz. Affet biziiiiiiiiiiiiiiii:)) Senin kızın adı neydi?
kaydirigubbakcemile3
benimkiler yarım mandalina dan portakala döndü çok hoşuma gidio ama inş. kavuna dönmezz kaydirigubbakcemile3
estafurullah canım küsmedim... ama bundan sonra sadece iyi haberlerini aldığım arkadaşlarımı tebrikle yetinicem.... kızıma büyük babaannemiz hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri melissa diyor bizde alıştık öyle sesleniyoruz ona ama bakalım... babamız azra adını çok beğeniyo bu ara kısmet....
önemli değil canım affettim bile kızım mı olcak benim ??:)alkisalkisalkisEsracığım çok güzeldiler, harika bilgilerdi. Seni küstürdüğümüz için özür dileriz. Affet biziiiiiiiiiiiiiiii:)) Senin kızın adı neydi?
estafurullah canım küsmedim... ama bundan sonra sadece iyi haberlerini aldığım arkadaşlarımı tebrikle yetinicem.... kızıma büyük babaannemiz hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri melissa diyor bizde alıştık öyle sesleniyoruz ona ama bakalım... babamız azra adını çok beğeniyo bu ara kısmet....
kızlar aranızda göğüsleri kocaman olan ve taşımakta zorluk çekenler var mı
ve bu durum için nasıl bi sütyen aldınız
ben nadide sultan gibi olmak üzereyimde
benim doğumdan sonra bi kızım ikide karpuzum olcak bu gidişlekaydirigubbakcemile3
ay zaten irilerdi şimdi büyümeye basladılar
kızlar aranızda göğüsleri kocaman olan ve taşımakta zorluk çekenler var mı
ve bu durum için nasıl bi sütyen aldınız
ben nadide sultan gibi olmak üzereyimde
önemli değil canım affettim bile kızım mı olcak benim ??:)alkisalkisalkis
siz esra cım yazınca hep üstüme alınıyorum ...lülülülülülüsositososito
benim de adım esra dasırnaşık şey
volescim kuşum seninde göğüslerin büyüdü mü
varmı bi ağırlık ben bu gidişle
banu alkan la yarışıcam heralde:bbo:
kızlar tesekkur edıyorum cok sagolun.............benım üçüde kız..............ınş hepımızın saglıkla ols..................ama ben sızden bıkac hafta erken doğururum....................benım tedavıyle oldu............bakalım ınş ıyı bı zamanda gelırler...........sız ınş gununuzu beklıceksınız...............
canım walla sizin henüz portakal kavun kıvamında ben karpuzlarla dolaşıyorum bilmem anlatabildimmi...
kızlar iyi akşamlar kociş geldi ben çıkıyorum hepinizi öptümmm
canım walla sizin henüz portakal kavun kıvamında ben karpuzlarla dolaşıyorum bilmem anlatabildimmi...
kızlar iyi akşamlar kociş geldi ben çıkıyorum hepinizi öptümmm
aryacım çok kullanışlı görünüyor güle güle kullan canım
esmacım çok hoşsun sen dua et karpuza dönmesin opuyorumnanaktan
pofidi penye sütyen aldım geceleri özellikle çok rahatsız oluyorum sağdan sola dönerken acıyorlar geceleri takıyorum
saol cnm teşekkür ederim.
yaren güzel haberleri bekliyoruz canım senden
kızlar tesekkur edıyorum cok sagolun.............benım üçüde kız..............ınş hepımızın saglıkla ols..................ama ben sızden bıkac hafta erken doğururum....................benım tedavıyle oldu............bakalım ınş ıyı bı zamanda gelırler...........sız ınş gununuzu beklıceksınız...............
kızlar demin bi topikte gors-dum gobuslerinin resmini koymuslar resim bende oydum profilimde bebis gisilerinin yanina koydum bi bakin davul gobusume:kedi:
kızlar ben de haftasonu günlük giymek için leke jeans ten pantolon aldım çok rahat tavsiye ederim hem de 20 tl
teşekkürler şeker.güzel canım güle güle geyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?