Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AkŞam eŞİm İŞten geldİ sİte aÇık akŞama kadar ordasın dİmİ dİyo evet dedİm bİde canım sıkılır dİyodun dİyo valla İİkİ varsınız burayı bulduktan sonra canım sıkılmıyo.
kızlar ben geldim bayaaa kaynatmışsınız.bugün neşeler yerinde valla.aman bozulmazın![]()
ayy papatya ya bızdede yarın ve pazar mısafır vaR gelırken yollarda sele kapılmasalar bariiii
bızım ewe geldıgı kadar kıme mısafır gelıyodur acaba kızılay aş evi mubarek 3 gun bos durmuyo kııı
ebruli_59 nasılsın sana dediğim mağazaya baktım çarşamba günü ama fiyatlar yüksek geldi kot hamile pantolonu 100 tunikler 80-90 hamile elbisesi 115 fazla çeşitde yoktu ordaki bebek ürünleride pahalıydı
kızlar ben geldim bayaaa kaynatmışsınız.bugün neşeler yerinde valla.aman bozulmazın![]()
bndede misafir çok olurdu ama sagolsunlar hamileligimle beraber azaldı.dinlen diyolar.yarın arkadaşlarımız antalyadan gelecekler 2 saat yol.bunlara kıyamıyorum![]()
esmacım maşaallah göbişinede bebişinede tabi,hayırlısı olsun ama sanki erkek gibi canım yarın öğrencen artık demi?
papatya bitirdin mi işlerini? yardıma gelelim bitmediyse![]()
niye benım yazdıgım yazının yanında pınar sucuk reklamı cıkıyo kı hamıle topıkı arkadasım bura kaldırsınlar onu ordan tövbeeeeee kötükedihüso
delikafadulden