2010 Şubat Anneleri

ayy papatya ya bızdede yarın ve pazar mısafır vaR gelırken yollarda sele kapılmasalar bariiii kaydirigubbakcemile4
bızım ewe geldıgı kadar kıme mısafır gelıyodur acaba kızılay aş evi mubarek 3 gun bos durmuyo kııı

AkŞam eŞİm İŞten geldİ sİte aÇık akŞama kadar ordasın dİmİ dİyo evet dedİm bİde canım sıkılır dİyodun dİyo valla İİkİ varsınız burayı bulduktan sonra canım sıkılmıyo.

evet bende buranın mudavimioldumm hafta sonu giemiyom ama çatlıyomm :)

ebruli_59 nasılsın sana dediğim mağazaya baktım çarşamba günü ama fiyatlar yüksek geldi kot hamile pantolonu 100 tunikler 80-90 hamile elbisesi 115 fazla çeşitde yoktu ordaki bebek ürünleride pahalıydı

ayy papatya ya bızdede yarın ve pazar mısafır vaR gelırken yollarda sele kapılmasalar bariiii kaydirigubbakcemile4
bızım ewe geldıgı kadar kıme mısafır gelıyodur acaba kızılay aş evi mubarek 3 gun bos durmuyo kııı

bndede misafir çok olurdu ama sagolsunlar hamileligimle beraber azaldı.dinlen diyolar.yarın arkadaşlarımız antalyadan gelecekler 2 saat yol.bunlara kıyamıyorumkaydirigubbakcemile4

ebruli_59 nasılsın sana dediğim mağazaya baktım çarşamba günü ama fiyatlar yüksek geldi kot hamile pantolonu 100 tunikler 80-90 hamile elbisesi 115 fazla çeşitde yoktu ordaki bebek ürünleride pahalıydı

canım iyiyim sen nasılsın bende burada tek bir mağazada pantolon bulabildim 60 tl dedi henüz almadım ama mecbur alıcam sanırım ihtiyaç acıl ve seçenek yok sadece bir model var

bndede misafir çok olurdu ama sagolsunlar hamileligimle beraber azaldı.dinlen diyolar.yarın arkadaşlarımız antalyadan gelecekler 2 saat yol.bunlara kıyamıyorumkaydirigubbakcemile4

ya arkadaslar kuzenler yanı akranlar geldıgınde hıc ugrasmıyorum bende gıdın ne warsa hazırlayın yıyın ugrastırmayın benı dıyorum kendı ıslerını kendılerı yapıyolar :lepi:
ama agır mısafırlere oyle olmuyo kı pazar gunkulerde tam agır toplar zati bitmişim ben böhüüüüüüüüüü :oklava:
dertlendım yıne bakk :içelim:

UOTE=mydarling;9041695]hoşgeldin canım amin allah bozmasın canım[/QUOTE]

amin canım neşenimiz hiç bitmesin...

papatya bitirdin mi işlerini? yardıma gelelim bitmediyse ;)

ay bitermi azar azar bitti sayılır.şimdi prensesi banyo yaptırıp .banyo temizlenip.yarınki yemekerin bi bölümünü bugünden yapayım diyom,yarın erken gelirlir.bide berim huyum vardır.misafir varken iş yapmayı sevmem onlar geldiginde misafirlerimle ilgilenmeye severim.onun için bugünden başlayacagım.

anacım senin gelin pek nazlı çıktı.ya hemen bi iş yapsam yoruluyorum.pestilim çıkıyo.zelnepte doguracagım güne kadar evimi kendem temizledim.camlarıma kadar.bilmem anlatabildimmi.hani sana söylüyorum damadım sen anlaaaaa....

yaren benim babamda hemen parlardı anneme.annemde aglardı.ama biz asla sessiz kalmazdık babama hemen lafı kondururduk oda anneme sesini çıkaramazdı...annem öldü babama hadi artık rahat et demiştim ilk zamanlar.babam bi agladı bi agladı anlatamam.o kadar pişmandı yaptıklarına.ama çok geç giden gidiyo...yani bibniden birine bişey olsa üzülürler ama.bu yaşlılık birbirlerinin kıymetini bilmiyorlar.yeni nesil böyle yönlerden daha şanslı...

niye benım yazdıgım yazının yanında pınar sucuk reklamı cıkıyo kı hamıle topıkı arkadasım bura kaldırsınlar onu ordan tövbeeeeee kötükedihüso

delikafadulden

niye benım yazdıgım yazının yanında pınar sucuk reklamı cıkıyo kı hamıle topıkı arkadasım bura kaldırsınlar onu ordan tövbeeeeee kötükedihüso

delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 hehe
kız markette sucuklara fıstıklı salamlara bakıp bakıp geçiyorumm canım istiyo ama yemekde zararlı diolarr

KIZ ESMA BEN BU GÜN UÇMUŞUM SABAHTAN BERı BU ESMA CUMARTESı GıDECEKTı DıYOM BU GÜNÜDE CUMARTESı SANIYOM YARINI PAZAR NıYE PAZAR GıDıYO DıYOM DAHA BU GÜNÜN CUMA OLDUĞUNU YENı ANLIYOM.kaydirigubbakcemile3

Back
X