Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu berru canım alıntı yap var ya onun yanoında kİ no ya basıyorsun hangİ msj almak İstİyosun en sonuncusunda İse alıntı yapa basıyosun o kadarcık
papatya teyzesİ teŞekkÜr ettİk.
canım ben bugün aldım ama daha kullanmadım kaşıntılarım 2 haftadır vardı fiyatı eczaneden 58 e aldım
pahalıymışta ama yapcak birşey yok dr a sorayımda /vazelini de sorcam olmadı alırım
hatta ben papatya nın yönteminimi denesem diyorum vazelin sürsem papatya kullanmış denemiş biri olarak bende denemeyi düşünüyorum açıkcası aynı işlevi yapan başka markaya boşuna para bayılmak istemiyorumda cimriliğim tutu bu aralar ama kolay kazanılmıyor işlev aynı ise neden fazla verelim dimi.
pahalıymışta ama yapcak birşey yok dr a sorayımda /vazelini de sorcam olmadı alırım
hatta ben papatya nın yönteminimi denesem diyorum vazelin sürsem papatya kullanmış denemiş biri olarak bende denemeyi düşünüyorum açıkcası aynı işlevi yapan başka markaya boşuna para bayılmak istemiyorumda cimriliğim tutu bu aralar ama kolay kazanılmıyor işlev aynı ise neden fazla verelim dimi.[/
CANIM BAK OLMUŞ BENİM YAZIMIDA YORUM YAPMAK İSTERSEN MESELA QUOTE]
YAZISI VAR MSJLARI AYIRIYO MOUSLA GEL ORAYA TIKLA YAZ.
Burcucum dİyelİm 3 tane msj almak İstİyorsun bİrİncİnİn yanındakİ sadece no ya basıyon İkİncİsİnİnde sadece no ya basıyorsun en son mesajda da ÜÇÜncÜde no ya deĞİl alıntı yapa basınca yazı yazdıĞımız yere otomatİk olarak gelİyo ok mu canım.
evet ya kızlar .test edilmiy yöntem bunlar.yeminle eçatlagım yok bir iki popomda var o kadar göbek .gögüz süper yani.sadece vazelin kullandım.banada doktorum önermişti.yag etkisi fazla oldugu için vazelinde.hemde ucuz.ben bundada vazelin kullanıyorum..bide unutmayın kış bebekleri oldugu için kışa göbekler kocaman olacak ve nem etkisi daha az olacak yani daha fazla yaga ihtiyacımız olacak çatlamaması için.
kızlar ben kaçar
size iyi sohbetler
malum yagmur geliyor diye herkes yollarda
anca gideriz eve
öpüyorum hepinizi
benim randevu pazartesi öglen
eger giremezsem o zmana kadar merak etmeyin beni
cinsiyeti bir ögreneyim aynen canlı yayın yapacagım size![]()
kızlar ben kaçar
size iyi sohbetler
malum yagmur geliyor diye herkes yollarda
anca gideriz eve
öpüyorum hepinizi
benim randevu pazartesi öglen
eger giremezsem o zmana kadar merak etmeyin beni
cinsiyeti bir ögreneyim aynen canlı yayın yapacagım size![]()
kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıcam birazdan kendinize iyi bakınn
kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıcam birazdan kendinize iyi bakınn
evet ya kızlar .test edilmiy yöntem bunlar.yeminle eçatlagım yok bir iki popomda var o kadar göbek .gögüz süper yani.sadece vazelin kullandım.banada doktorum önermişti.yag etkisi fazla oldugu için vazelinde.hemde ucuz.ben bundada vazelin kullanıyorum..bide unutmayın kış bebekleri oldugu için kışa göbekler kocaman olacak ve nem etkisi daha az olacak yani daha fazla yaga ihtiyacımız olacak çatlamaması için.
kızlar yani buradan şu sonuç çıkıyor ne olursa olsun cildi nemli tutmamız lazım ister pahalı krem olsun ister daha ekonomik olanı. Ama bana bir güzellik uzmanı ablamda ilk 6 ay lierac kullan sonra da vazeline geç demişti. O her gece vazelin sürüp pamuklu iç çamışırını da üstüne çekerek yatmış son 3 ay. harika bir yöntem demişti.
Bu arada vazelini de renksiz johnsonsbaby vazelin kullan demişti.
sen hangisini kullanıyorsun papatyam??
Esma görüşürüz canım:)
Burcu'cum, adaşım; vallahi bak çatlarsın. her gün sür ne sürersen sür ama hergün sür canım.