Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım canım çok şekerler bir ara da ben de çekip koycam bakalım ne zaman?? hepsi kutusunda duruyor dahaTeyzoşlar profilimizde meleğimin cicileri var bakmayanlar bakabilir.
fatolİnacım Çok ŞÜkÜr benİm 3lÜmde temİz Çıktı.
Kızlar bİ arkadaŞım vardı hamİle hep kız dedİler bu gÜn doĞum yapmıŞ ve sonuÇ erkek Şok Şok hİÇ bİ doktor erkek dememİŞ
ay inanmıyorum nasıl olur ????????????
baktım canım çok şekerler bir ara da ben de çekip koycam bakalım ne zaman?? Hepsi kutusunda duruyor daha
senin de gözün aydın canım
çok sağol darısı başınıxa inş.gözün aydın canım çok şükür
fatolİnacım Çok ŞÜkÜr benİm 3lÜmde temİz Çıktı.
aaa sen all pembe pembe bi çıksın pipili.evlat evlattır ama hazırlıkları farkediyor işte.
Bende !!!!:uhm:
sağol canım atlattık valla.kübrişinde sonucu ii çıktı biliyomuydun.çok sağol darısı başınıxa inş.
çok sevindim canım atlattık bunuda valla
kaçtım kızlar yağmur geliyor öpüldünüzzzz .
sağol canım atlattık valla.kübrişinde sonucu ii çıktı biliyomuydun.
güle güle canım dikkat et.
sağol canım benim koyun tabi görelim yiğenimizin ciclerini
canım gözün aydın.senin erkekmiydi bebiş.
SAĞOL CANIM BENİM KISKANMA TEYZESİfatoşş kuzum cicilerine baktım sımdı masallah cok guzeller ya kıskandım ama opuyorumnanaktan
OK ANLAŞTIKvereliniortaktmm önümüzdeki hafta resimlerini çeker koyarım sözzzz
BENCEDEmeleksen dogru soyluyosun teyıt ettırmek lazım :)
ayy sımdı o almıstırda pembıs pembıs cıcılerı... neyse saglıklı olsunda bebıs![]()
kızlar doyurdum karnımı geldımmm :CüvCüv:
esım 6 da cıkıyodu 5 te paydos etmısler bugun yagmura yakalanmasınlar dıye. resmen afet bolgesı ılan ettıler burayı ya allah sokakta kalanlara evsızlere hayvanlara yardım etsın bıde onlar var senağlama
Canım çok haklısın. Allah evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmemiz için bize güç versinahhh ahhh aynı korkuları bende tasıyorum. bu dunyaya bı bebek getırmenın ne anlamı var dıye cok dusundum. her gecen gun çivisi çıkıyor buranın. allah bılır onlar buyuduklerınde ne sartlarda yasıcaklar... allah hepsıne uzun ve saglıklı omurler versın...
Canım gözün aydın...selam kızlar
herkez iyidir inşallah
bugün 3lü testimin sonuçlarını aldım temizmiş çok şükür
rahatladım bunuda atlattık
meleksen dogru soyluyosun teyıt ettırmek lazım :)
selam kızlar
herkez iyidir inşallah
bugün 3lü testimin sonuçlarını aldım temizmiş çok şükür
rahatladım bunuda atlattık
slm kızlar nasılsınız? 4 lü test sonucumuzu aldık çok şükür temiz çıktı.
slm kızlar nasılsınız? 4 lü test sonucumuzu aldık çok şükür temiz çıktı.