2010 Şubat Anneleri

camdan kalp büyümüş kız maşallah. allah kucağındada foto çektirmeyi nasip etsin.
mutlu hoşgeldin canım aramıza.

sağol fatoş
sen benden 2 hafta teccrübelisin benim bebeğimde bir hafta sat haftasına göre büyük görünüyor sizinkş nasıl tahmini doğum 27 şubat gibi

sağol fatoş
sen benden 2 hafta teccrübelisin benim bebeğimde bir hafta sat haftasına göre büyük görünüyor sizinkş nasıl tahmini doğum 27 şubat gibi

canım banada tahmini doğum 15 şubat dediler benimki sata göre küçük geç döllenme.ama haftasına görede ultrasonda büyük çıkıyo ben hiç hissetmedim sen hissedeiyon mu.

cnm ben 15 haftalik oldugumuz dan beri hisediyorum annem hamileden cok erken hep hisetmis bizi her halki anneme cektim ara sira tepikliyo gecen esime de tepik ati esim inanamadi kaydirigubbakcemile3

cnm ben 15 haftalik oldugumuz dan beri hisediyorum annem hamileden cok erken hep hisetmis bizi her halki anneme cektim ara sira tepikliyo gecen esime de tepik ati esim inanamadi kaydirigubbakcemile3

masallah cnm ya ne guzel yok bı de beklıyoz bakalım nolacak

da iyi duycaz cnm bi 20 hafta gelsin ozaman uyutmicaklar bizi kut kut diye vurcaklar 22 hafta larda

yok tatlım yaptirmadim yarın doktordan randevu alcam persembe falan icin biz da cinsiyet te bilmiyoruz 15 haftalik ken bakmadi baska doktora gitik erken demisti aptal doktor:umursamaz:

ya simdi vatan gaste okuyorum da sinirim bozuldu 12 yasnda cocuk dogum yaperken olmus ya o da cocouk ya allahim nasil insanlar var cahil aptal ya :1shok:

yok tatlım yaptirmadim yarın doktordan randevu alcam persembe falan icin biz da cinsiyet te bilmiyoruz 15 haftalik ken bakmadi baska doktora gitik erken demisti aptal doktor:umursamaz:

hayırlısı olsun cnm bende persmbe gıttım erken dedı baska bı doktora gorundum o da erkek dedı zemuszemus

inan tatlim bu dunyada hersey oluyor 3 gun dogum yapmaya calismis sonrada olmus kanamadan cocuk iste boyle aptal ulkeler insanlar var allah hepimizi korusun

Back
X