Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol fatoş
sen benden 2 hafta teccrübelisin benim bebeğimde bir hafta sat haftasına göre büyük görünüyor sizinkş nasıl tahmini doğum 27 şubat gibi
selam bilge cnm bguun 17 hafta olduk beraber nasilsin nasil gidiyo
cnm ben 15 haftalik oldugumuz dan beri hisediyorum annem hamileden cok erken hep hisetmis bizi her halki anneme cektim ara sira tepikliyo gecen esime de tepik ati esim inanamadi kaydirigubbakcemile3
da iyi duycaz cnm bi 20 hafta gelsin ozaman uyutmicaklar bizi kut kut diye vurcaklar 22 hafta larda
yok tatlım yaptirmadim yarın doktordan randevu alcam persembe falan icin biz da cinsiyet te bilmiyoruz 15 haftalik ken bakmadi baska doktora gitik erken demisti aptal doktor:umursamaz:
ya simdi vatan gaste okuyorum da sinirim bozuldu 12 yasnda cocuk dogum yaperken olmus ya o da cocouk ya allahim nasil insanlar var cahil aptal ya :1shok:
slm canım nasılsın başladın mı kız örmeye.slm kızlar
selam bilge cnm bguun 17 hafta olduk beraber nasilsin nasil gidiyo
inan tatlim bu dunyada hersey oluyor 3 gun dogum yapmaya calismis sonrada olmus kanamadan cocuk iste boyle aptal ulkeler insanlar var allah hepimizi korusun[/QUOTamin canım allahım kullarına akıl fıkır versın
slm canım nasılsın başladın mı kız örmeye.
iyim canım sen nasılsın eşim oturuyo bilgisayara ce yapıp kaçıyorum burdayım ama başında değilim canımcım.