Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar cnm yok ne demek kacmis olmadin cnm guzel konusuyoduk evet nasilsin bebisin nasil
bugun izmite dik cnm cok yoruldum oraya yapancilar subesine gitmistim yurt disi vatandasiyim ya bide onunla ugrastık 4 sat ordadil cok yorulduk esimle esim isten gelmisti sabah 2 sat uyudu ise giti aklim onda vala bu gece
bugun doktora gidip randevu alcaktik esim uyukusuz yorgun diye gitmedik carsamba giderim bos sa randevu almadan doktora gireriz doluysa persembeye randevu isticem ama ya cinsiyet gostermese korkuyom bizim yaramaz
ay evet patates salatası yapayım en iyisi... zaten hep imdadıma patates yetişir. rahat rahat yediğim sebzelerden biridir..ah cnm kıyamam bisiler ye ac durma patates hasla patates salatasi yap aksam koca bi tabak yedim sabaha kadar tok tutu yoksa gece sat 3 te bi karnım acikiyo boyle basim agriyo onun icin uyumadan biskivi bisi atistiriyom
canım sebze yemeklerı kolay pıser kabak taze fasulye falan hele de duduklude 20 dk surmez bıle. ama sandwıc falan yap domates falan koy ıcıne yada patates puresı falan yapabılırsın...