Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkaşlar hepiniz duası kabul olsun inş.
herkese merhabalarrrrr Biz dr'dan geldin ve kızımızzzzzzzzzzzzzz olacak.Rabbim bu kadir gecesi gönlüme göre verdi kızlar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito
hepinizikadir gecesi mubarek olsun ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul olsun.
ya canım doktoruna danış öle karar verirsin bence bişey olmaz
eşinede anlat güzelce oldumu burdada olur olmazmı ama
bu gece çok dua et herşeyin hayırlısı canım ortayı bulmak lasım ama sen haklısın bence
aryacım ben hiç bir kadın kadar ince düşünen erkeğe rastlamadım.. kendiliğinden bir şeyleri düşünüp yapanı çok nadir bulunuyor bu modellerin şutarafagitti
ben de senin gibi kafama çok takardım bu konuyu.. birgün ablam dedi ki senin amacın ne?? istediğini yaptırmak mı yoksa kavga etmek mi??? kendiliğinden düşünüp yapmasını beklemen boşa stres yaratıyor, erkek kısmını iki cilveyle istediğin yola sokarsın, strese gireceğine istediğini almanın yollarına bak dedi... cidden çok değişti bakış açım sonraları.. şimdi hiç kavga etmiyorum böyle şeyler için.. önemli olan sonuç.. yapmak istediğim şey oluyorsa gerisi boşşşş:dance:
Ay galiba yanlış yaptım(
Katılmıyorumu işretlemişim. Hamilelik beni çok dikkatsizleştirdi ya.
herkese merhabalarrrrr Biz dr'dan geldin ve kızımızzzzzzzzzzzzzz olacak.Rabbim bu kadir gecesi gönlüme göre verdi kızlar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito
Fatoşcum ya teknoloji danışmanı gibisin valla. Bu sitedeki puan işini çözemedim ben hala. Nasıl veriliyor ve alınıyor. Anlatabilir misin? Mesala sana puan vermek için ne yapmam lazım?
evet fatoştan her eve lazımmmkaydirigubbakcemile3
bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle
evet fatoştan her eve lazımmmkaydirigubbakcemile3
gözün aydın canımmmmm... darısı benim başıma.. bugün 5 te öğrenecem inşşşşş
yaşasın fatoşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
[
Hadi cnm inşallah öğrenirsin sende.bir kız haberi aldık belki senden de bir oğlan haberi alırız eşit gidiyoryakaydirigubbakcemile5
ablan doğru demiş cnm da bende o yetenek yok.cilveliyimdir ama işimi hallettirecek kadar değil.bende kavga etmek istemiyorum cnm ondan böyle kendi kendimi yiyiyorum zaten.
bişi değil canım galiba benim msjıma yaptın puanım düşmüş olsun canın sağolsun.iyiki sizde varsınız.
allah biliyor ya gönlümden geçen kızzz... bebe mağazalarına bir giriyorsun herşey kız bebekler için ...a.s sağlıklı olsun da erkek olursa da neden erkek oldu demem ama keşke kız olsa![]()