2010 Şubat Anneleri

Ay galiba yanlış yaptım :((
Katılmıyorumu işretlemişim. Hamilelik beni çok dikkatsizleştirdi ya.

herkese merhabalarrrrr Biz dr'dan geldin ve kızımızzzzzzzzzzzzzz olacak.Rabbim bu kadir gecesi gönlüme göre verdi kızlar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito

hepinizikadir gecesi mubarek olsun ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul olsun.

okuyamadım yine geçmişi ara ara dönüp bakıyorum ama geçmişe yine döktürmüşsünüz.

herkese merhabalarrrrr Biz dr'dan geldin ve kızımızzzzzzzzzzzzzz olacak.Rabbim bu kadir gecesi gönlüme göre verdi kızlar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito

oooohhh Bir kzımız daha olacak desenize. Valla kızlar atakta. İnşallah hayırlı evlat olur canı. Sağlıkla huzurla gelsin dünyaya annesi. Senin de kandilin kutlu olsun.

ya canım doktoruna danış öle karar verirsin bence bişey olmaz
eşinede anlat güzelce oldumu burdada olur olmazmı ama

bu gece çok dua et herşeyin hayırlısı canım ortayı bulmak lasım ama sen haklısın bence

saol cnm bnm inşallah kendi der gidelim die.dr bişey diyeceğini sanmıyorum açıkçası.bakalım hayırlısı ne ise o olsun.ben bekliycem 1 gün daha açıcakmı bu konuyu.

aryacım ben hiç bir kadın kadar ince düşünen erkeğe rastlamadım.. kendiliğinden bir şeyleri düşünüp yapanı çok nadir bulunuyor bu modellerin şutarafagitti
ben de senin gibi kafama çok takardım bu konuyu.. birgün ablam dedi ki senin amacın ne?? istediğini yaptırmak mı yoksa kavga etmek mi??? kendiliğinden düşünüp yapmasını beklemen boşa stres yaratıyor, erkek kısmını iki cilveyle istediğin yola sokarsın, strese gireceğine istediğini almanın yollarına bak dedi... cidden çok değişti bakış açım sonraları.. şimdi hiç kavga etmiyorum böyle şeyler için.. önemli olan sonuç.. yapmak istediğim şey oluyorsa gerisi boşşşş:dance:

ablan doğru demiş cnm da bende o yetenek yok.cilveliyimdir ama işimi hallettirecek kadar değil.bende kavga etmek istemiyorum cnm ondan böyle kendi kendimi yiyiyorum zaten.

ben evi toplucaktım kızlar ama cnm istemedi birden vazgeçtim.geri oturdum akşamüstü toplarım başım çok ağrıo.

cnm tebrik ederim hayırlısıolsun.alkisalkisalkis cimcimeler çoğalıo.

hadi canım gözün aydın :nazar:hepizin inşallah canım duaları kabul olur.

Fatoşcum ya teknoloji danışmanı gibisin valla. Bu sitedeki puan işini çözemedim ben hala. Nasıl veriliyor ve alınıyor. Anlatabilir misin? Mesala sana puan vermek için ne yapmam lazım?

evet fatoştan her eve lazımmmkaydirigubbakcemile3

bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle

seninde kandilin mübarek olsun cnm.dualarımız kabul olur inşallah.:Saruboceq:

gözün aydın canımmmmm... darısı benim başıma.. bugün 5 te öğrenecem inşşşşş

evet fatoştan her eve lazımmmkaydirigubbakcemile3

yaşasın fatoşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

derinderencim melissacım hiç sesiniz çıkmıo sizin?esmacım seninde.napıosunuz kızlar.

[

gözün aydın canımmmmm... darısı benim başıma.. bugün 5 te öğrenecem inşşşşş

yaşasın fatoşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Hadi cnm inşallah öğrenirsin sende.bir kız haberi aldık belki senden de bir oğlan haberi alırız eşit gidiyoryakaydirigubbakcemile5

hep beraber yaşayalım esracım tabi kociş ve bebişlerimiz ailelerimizle.birbirimize dua edelim arkadaşlar bu gün.bu arada işi çözdün canım.

[

Hadi cnm inşallah öğrenirsin sende.bir kız haberi aldık belki senden de bir oğlan haberi alırız eşit gidiyoryakaydirigubbakcemile5

allah biliyor ya gönlümden geçen kızzz... bebe mağazalarına bir giriyorsun herşey kız bebekler için ...a.s sağlıklı olsun da erkek olursa da neden erkek oldu demem ama keşke kız olsa :utangac:

ablan doğru demiş cnm da bende o yetenek yok.cilveliyimdir ama işimi hallettirecek kadar değil.bende kavga etmek istemiyorum cnm ondan böyle kendi kendimi yiyiyorum zaten.

Valla canım o yetenek müthiş bişey olsa gerek. Bu konuda iddialı olan arkadaşlardan ders almak isterim. Nasıl yapılıyor bu cilve işi bi anlatın yahu.

bişi değil canım galiba benim msjıma yaptın puanım düşmüş olsun canın sağolsun.iyiki sizde varsınız.

Evet fatoşcum. İstemeden sana zarar verdim diye çok üzüldüm. Mehmet Efe bile anladı galiba üzüldüğümü:(( Ama ben seni bol bol puanlar bunu telafi ederim ve çok özür dilerim.

allah biliyor ya gönlümden geçen kızzz... bebe mağazalarına bir giriyorsun herşey kız bebekler için ...a.s sağlıklı olsun da erkek olursa da neden erkek oldu demem ama keşke kız olsa :utangac:

Allahım gönlüne göre hayırlısını sağlıklısını versin.o konuda haklısın herşey kızlara cidden.ama bu sene erkekler içinde güzel şeylere rastladım ben.bebeğine doya doya bak cnm bana şimdi 2 hafta görmemek zor geliyor.

Back
X