2010 Şubat Anneleri

geçmişi tam olarak okumadan listeyi vermeyim şimdi, 50 sayfa falan kaldı :)

çıktım ben, görüşürüz yine, Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

kızlar çok mutuyum bu mübarek günün hatırına allah dualarımı kabul etti atamam olmuş milli egitimden aradılar yarın göreve başlıyorum allahım herkesin dualaını kabul etsin
camdan kalp seni çok iyi anlıyorum aynından bir tane de bizim evde var
üzülme sadece kendini ve bebişini düşün
değmez canım boşver

gözün aydın canım maşallah bebişler ne güzel uğurlu gelmiş sizlere... Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hayırlı kandiller olsun hepinize

görüşürüz canım iyi akşamlar.. sanada hayırlı kandiller olsun inşallah...

ay ben acıktım accık sanki ama accık accık uyuyayım bari kzılar zaman geçsin.

iyi uykular canım... hem dinlenmiş olursun biraz ...

Kızlar merhaba hastayım ya canım bişey yapmak istemiyor,allah herkesin işini rast getirsin,ev bakanlar kavga edenler canınızı sıkmayın herşeyin hayırlısı

canım nasıl oldun ıhlamur iyi gelmedimi hiç..

gene masalardan bişeler düşüp korkutmasında seni düzgünce yat uyu fatoş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben de çıkıyorum. Evime gidip ayaklaımı uzatacağım. Balon gibi oldular. Herkesi öpüyorum. Hayırlı kandiller

selam kızlar hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsun.allah dualarımızı kabul etsin.kimsenin muradını yarım bırakmasın.tayini çıkanlar, bebeğinin sağlık haberini alanlar hepinizin gözleri aydın.benimde yarın bir başvurum var.kpss den devlet memuru olarak dilerim kabul olur.ayrıca iftar açacaklara afiyetler olsun.....

selam kızlar hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsun.allah dualarımızı kabul etsin.kimsenin muradını yarım bırakmasın.tayini çıkanlar, bebeğinin sağlık haberini alanlar hepinizin gözleri aydın.benimde yarın bir başvurum var.kpss den devlet memuru olarak dilerim kabul olur.ayrıca iftar açacaklara afiyetler olsun.....

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım seninde kandilini tebrik ederim. inş güzel haber alısın allah yardımcın olsun

amin canım anahtarı almadan ev henüz bizim sayılmaz.eşden dosttan borçla alıcaz evimizi.ama boşuna dememişler borç yiğidin kamçısıdır diye.

gözün aydın canım maşallah bebişler ne güzel uğurlu gelmiş sizlere... Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Görüşürüz canım iyi akşamlar.. Sanada hayırlı kandiller olsun inşallah...

Iyi uykular canım... Hem dinlenmiş olursun biraz ...

Canım nasıl oldun ıhlamur iyi gelmedimi hiç..

Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla pek gelmedi sanırım evde limonlu içerim artık burda yoktu bebişim için bişeler yiyorum ama korkuyorum bişey olursa bide diye

sağol canım duaların için seninde kandilin mübarek olsun... yarında rabbim inşallah gönlündekini verir... hayırlı haberler alırsın....

herkese hayılı kandiller bende çıkıyorum... dua ederken benide hatırlayın sevgilerrr.......

yaren senınde kandılın mÜbarek olsun canım
kadıkadı allah ıŞını rst getırsın canım
esra uyuyamadım anacım
zeh gÜle gÜle anacım
havva esen gÜle gÜle canım benımde ayaklarım ŞıŞıyo.

Neyse bende Çıkayım barı voles harıÇ kımse bıŞey yazmıyokı ıyı kandıller ıyı akŞamlar herkese

slm arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. ama gittiğim doktor ve hastane hakkında şüphem var. haznedar hospitolium hastanesine civan kalafat'a gidiyorum ama pek memnun değilim. bilgisi olan giden varmı. şimdi hizmet hastanesin araştırıyorum orası hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilirimmi? teşekkürler

Neyse bende Çıkayım barİ voles harİÇ kİmse bİŞey yazmıyokİ İyİ kandİller İyİ akŞamlar herkese

canım bazen birine cvp yazarken o esnada yazılan diğer yazılar kaçabiliyo gözden benimde başıma geldi... geçen bende kızmıştım ama bende yapıyorum ne yazıkki... kızma canım kimseye... opuyorumnanaktan

neyse bende çıkayım bari voles hariç kimse bişey yazmıyoki iyi kandiller iyi akşamlar herkese
güle güle canım aşk olsun beni görmüyon galiba.
slm arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. Ama gittiğim doktor ve hastane hakkında şüphem var. Haznedar hospitolium hastanesine civan kalafat'a gidiyorum ama pek memnun değilim. Bilgisi olan giden varmı. şimdi hizmet hastanesin araştırıyorum orası hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilirimmi? Teşekkürler

hoş geldin canım araştır tabi içnde şüphe kalmasın

canım bazen birine cvp yazarken o esnada yazılan diğer yazılar kaçabiliyo gözden benimde başıma geldi... geçen bende kızmıştım ama bende yapıyorum ne yazıkki... kızma canım kimseye... opuyorumnanaktan[/QUOTE

NEYSE ÖLE OLSUN CANIM SANA LAFIM YOK ZATEN AMA BEN ÇOK HASTAYIM :delphin:

Back
X