günaydın kızlar
CORDE gözün aydın canım
günaydın canım nasılsın geçmişi okudum dün pek keyfin yokmuş ama boşver senin mucizen var kızın onu düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
CORDE gözün aydın canım
evet canım topuklu aldım valla özendim kociş yanımda olucak ya düşmem heralde :)
düşmezsin canım :)
güle güle giy
genede dikkatli olda giydikten sonra.
amin canım.. ben de dr a gidip hareketlerini gördüğüm zaman anlıyorum anne olacağımımrh kızlar hergün bende bişeyler yazyım diyorum işyerinde olduğum için bir şef var başımızda herşeye karışıyor evdede bilg. yok dün dr gittim çok şükür bebişim çok sağlıklı kalp atışlarınıda dıydum herşey yolundahihoyyyt ama cinsiyetini göstermedi bende ona hiçbişey alamıyorum neyse önemli olan sağlığı oda çok şükür iyi Allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunonun içerideki hareketlerini görünce hemen çıksın istiyor insan ne mükemmel bir duygu bu:teytey:
camdankalp günaydın canım nasılsın
saol canım... sen nasılsın bugün? moralin nasıl?
günaydın canım nasılsın geçmişi okudum dün pek keyfin yokmuş ama boşver senin mucizen var kızın onu düşün
mrh kızlar hergün bende bişeyler yazyım diyorum işyerinde olduğum için bir şef var başımızda herşeye karışıyor evdede bilg. yok dün dr gittim çok şükür bebişim çok sağlıklı kalp atışlarınıda dıydum herşey yolundahihoyyyt ama cinsiyetini göstermedi bende ona hiçbişey alamıyorum neyse önemli olan sağlığı oda çok şükür iyi Allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunonun içerideki hareketlerini görünce hemen çıksın istiyor insan ne mükemmel bir duygu bu:teytey:
bayram gelmiş neyime çakırgözlü :1no2:
iyim demek adet olmuş çok şükür kızım iyi ya gerisi boş...
gidişat hiç iyi değil canım...malesef
evet canım halada yok
zaten kızım beni ayakta tutan bunca şeye katlanmama neden olan
mrh kızlar hergün bende bişeyler yazyım diyorum işyerinde olduğum için bir şef var başımızda herşeye karışıyor evdede bilg. yok dün dr gittim çok şükür bebişim çok sağlıklı kalp atışlarınıda dıydum herşey yolundahihoyyyt ama cinsiyetini göstermedi bende ona hiçbişey alamıyorum neyse önemli olan sağlığı oda çok şükür iyi Allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunonun içerideki hareketlerini görünce hemen çıksın istiyor insan ne mükemmel bir duygu bu:teytey:
ben de bayramlık istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm bende evde topuklu var die mecbur alıyorum topuklu giyince belim çok ağrıo hamilelikten dolayı dr eğer topuklu giymeyedevam edersen son aylarında ayağa kalkamazsın bel ve sırt ağrısından dedi korktum.
günaydın kızlar
bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür ama doktor ne dese beğenirsiniz erkeğe benziyo dedi
daha önce hiç söylememişti cinsiyet bu devletteki doktorum şimdi erkeğe benziyo ama üç hafta sonra daha netleşir dedi:))
günaydın kızlar
bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür ama doktor ne dese beğenirsiniz erkeğe benziyo dedi
daha önce hiç söylememişti cinsiyet bu devletteki doktorum şimdi erkeğe benziyo ama üç hafta sonra daha netleşir dedi:))
gözün aydın cnm Allahım korusun meleğini cinsiyetinisaklıo demek genelde saklayanlar kız çıkıo ama hayırlısı cnm.hareketleri insanı çok mutlu edio cidden ben bazen kendi kendime gülüyorum hareket edince eşimde neoldu kıpraştımı dio.kıskanıo tabi o hissedemio die.kaydirigubbakcemile3
cnm sende çık bir bady de olsa al kendine.insan mutlu oluo bir saç tokasıda alsa.
günaydın kızlar
günaydın kızlar
iyim demek adet olmuş çok şükür kızım iyi ya gerisi boş...
gidişat hiç iyi değil canım...malesef
evet canım halada yok
zaten kızım beni ayakta tutan bunca şeye katlanmama neden olan