2010 Şubat Anneleri

kızlar yeni çizelge yaptım güzel olmuşmuu
bu arada bizim meleğimizin adı naz olcak inş. hayırlısıyla.
en baştan beri hep hayalimizdi..

süper isim cnm çizelgende çok tatlı olmuş.bende naz ismini çok seviyorum ama en yakın arkadaşım koydu yoksa bende koyardım herhelde.

CADIARZU olabilir ama benim doktorumun 2-3-4 boyutlu ultrasonu var bellkide 3 yada
4 boyutluyla baktı
bana ayrıntılı ultrason yapıyorum demedi ma yarım saat sürdü belki
hep banada gösteriyordu beyni kalbi eli omurgası vs.
tahmininm ayrıntılı ultrasondu çünkü bi dahay 24 haftaya girerken gidicem

cnm her dr farklı belki seninki yapmıştır o zaman.ama erken yapmış sanki.beni dr da parmaklarını saydı omurgasını gösterdi yarımsaat baktık 2 li test zamanı ama ayrıntılı ultrasyonda kalbine filan bakıolar senin dr vardır cnm bir bildiği.

arya bana ikili test te ense kalınlığını ölçerken doplerde baktılar ama 21 haftada çağırmadı başka yere gidip yaptırcam.

kızlar mama vaktimiz geldi.... birazdan geliriz kızımla biz...

afiyet olsun.

kızın ismi ile yaşasın canım sağlıkla gelsin Naz ismide çok güzel bende çok severim Naz ismini.

onda bakıldıysan tamamdır şeker seninki.opuyorumnanaktan

2. ultrasyon / renkli dopler / ayrıntılı usg hep aynı şeye diyorlar galiba ama ayrıntılı bazen renksizde olabiliyormuş.

Naz ismini bende çok severim canım, kardeşimin kızının ismi de Berra Naz,hayırlısı olsun isimleriyle yaşasınlar inş.çizelgende çok güzel olmuş eline sağlık

kızlar hepinizi öpüyorum hiç istemiyorum ama artık çıkmam lazım bankaya gidecem kendinize ve bebişlere iyi bakın byeopuyorumnanaktan

selam kızlar
bugün sağlık acğına gideceğim hem kaydımı yaptıracağım hem de rennin duo alacağım midem ok kötü.
siz nasılsınız?
türk kahvesi izelgen çok güzel olmuş
naz kızımızın annesi zevkli opuyorumnanaktan
bizim kızın adı yok hala CADIARZU

afiyet olsun.

kızın ismi ile yaşasın canım sağlıkla gelsin Naz ismide çok güzel bende çok severim Naz ismini.

2. ultrasyon / renkli dopler / ayrıntılı usg hep aynı şeye diyorlar galiba ama ayrıntılı bazen renksizde olabiliyormuş.

cnm bana dopler ile bakılmadı.o yüzden çağırmıştır herhalde 20.haftada.bana herzaman baktığı normal renksiz ultrasyonla baktı ama zaten sadece dış şeylere baktık.kalbi detaylı incelenmedi ya da beyni.
arya bana ikili test te ense kalınlığını ölçerken doplerde baktılar ama 21 haftada çağırmadı başka yere gidip yaptırcam.

cnm sanada bakmış dopler la belki ondan çağırmamıştır.ama sabit dr yoksa cidden edin doğuma kadar ona güvenmen lazım.

hı tamam o zaman ben dopplerde bakıldım yani o oluyo dimi
ayrıntılı ultrason

Dopler de kalbini izlerken kan akışını atardamar kırmızı toplar damar mavi olacak şekilde renkli boyuyorlar. Eğer öyle yaptıysa doğru makina.Bir de mesala kafa tasını incaliyor ayrıntılı olarak. Kafa ölçümleri çok öneml ayrıntılıda. Tüm iç organlarını ayrı ayrı kontol ediyorlar. Böbrekleri küçük zeytin gibi oluyo zaten :))
Ben de 18. haftada girdim ayrıntılaya. Doktorumun ultrasonu seninki gibi 2-4 boyutlu ve renkli. Aynı makina ile baktılar ama ayrınılıya profesör getirdi bakması için, yani kendisi bakmadı. Eğer doktorun ayrıca ayrıntılı ultrason için eğitim almışsa o zaman hiç bir sorun yoktur canım. Hiç kafanı takma.

selam kızlar valla hzıınıza yetişmek mümkün değil
okumakla bitmiyor geçmiş
atlaya atlaya geldim
nasılsınız? neler var neler yok?

kızlar bısey soracam ası yaptıran var mı yaptıranlar kacıncı haftadaydı sımdı gıdıp soracam bana 20. haftada gel demıslerdı ama bayrma tatılıne gelıyor sonrada 21 .haftda oluyorum sıze bı sorayım dedım

kızlar hepinizi öpüyorum hiç istemiyorum ama artık çıkmam lazım bankaya gidecem kendinize ve bebişlere iyi bakın byeopuyorumnanaktan

görüşürüz şeker dikkat et kendineopuyorumnanaktan

bende uzman tvyı sureklı takıp edenlerdenım gerc"ektende cok detaylı ve guzel bencede ordan bakın kzlar ...

evet gerçekten dr ağzından dinlemek daha gerçekçi geliyor banada.

selam kızlar
bugün sağlık acğına gideceğim hem kaydımı yaptıracağım hem de rennin duo alacağım midem ok kötü.
siz nasılsınız?
türk kahvesi izelgen çok güzel olmuş
naz kızımızın annesi zevkli opuyorumnanaktan
bizim kızın adı yok hala CADIARZU

cnm bende halen kayıt yaptırmadım.dr yaptırsanda olur aşı yaptırmasanda sana kalmış dedi.kararsızım.benim kızın adı da yok henüz derin ismi hoşumuza gidiyor büyük ihtimalle derin olucak herhalde fikir değişmezsek.araştırmadık henüz çok.

günaydın canım
gözün aydın canım oğluşun olacakmış negüzel
önce sana kızmı demişti canım.
şuan kaçıncı haftadasın.

gözün aydın canım

gözün aydın canım sağlıklıymış maşallah
19 haftayı doldurmuşun hala 3 hafta sonramı kesinleşir dio yaa anlamadım

cnm maşallah bebişine.banada erkeğe benzio dediler dediler kız çıktıkaydirigubbakcemile3 kordon o kordon:)

cnmcım sıkma canını artık hep böyle üzülecekmisin sen ya:çok üzgünüm: konuşarak çözemiyormusunuz sorunlarınızı?eşine şikayetlerini iletmiyormusun?

gözün aydın canım bir erkek daha geliyor galiba

günaydın canım... ya niye böyle oluyo gülşahcım ya... inşallah düzelicek buna çok inanıyorum ama yaşanmasaydı keşke... hala dediğimin arkasındayım ramazan çıksın sizinde aranız düzelicek...

maşallah canım ya oğluş mu geliyo... senin için hep kız geçiyodu aklımdan ama hayırlısı olsun inşallah canım.. :nazar:

canım hızlı yürüyünce bendede oluyo o... aslında yavaş yürümek lazım... bide bu haftalarda karın boşluğuna çıkıyo ya rahim oda sancı yapıyo... bişey yoktur Allahın izniyle... zaten miniğin ben iyiyim sinyallerini vermiş sana:)))

hepiniz sağolun kızlar daaaaaa bugüne kadar yani 5 haftadır kızımız olcak diyo biliyoduk iki defa özeline gittik doktorun kız demiştide bugün devletin doktoru erkeğe benziyo dedi usg biraz eski olduğundan üç hafta sonra daha kesin olabilir şu andaki yanıltıcıdır dide bide pozisyonu tersmiş ondanda tam emin olamadı şimdiye kadar kız biliyodukopuyorumnanaktan

Back
X