• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

gözün aydın caneylom cum:nazar:

cnm çok heycanlı ya içim kıpır kıpır oldu izlerken öyle bişey olsa ben uyumam herhalde bütün gece izlerim ayağını filan severim.kaydirigubbakcemile3

caneylom çok sevindim cnm herşey yolunda ne güzel:nazar:demek sizin muzur yaramazlığa başladı şimdidenkaydirigubbakcemile3

canım istanbulda olsan benim gittiğim hastane özel sosyal güvenliği olanlara 60 tlye yapıyorMUŞŞŞ bende yaptırmadım da fiyat aldım 19 agustosta gittiğimde yapacaklar

tatlım eger küçükköy sana ters gelmiyorsa Duygu Hastanesi Yeşim Hanım
gerçekten çok tatlı bir doktor tavsiye ederim fiyatlarda çok uygun
sezeryan zorunlu olursa 300 sen istersen 840
normal doğum sanırım ücretsiz ama emin değilim ben çok korktuğum için direk sezeryanı sordum :kedi:

hadi canım sende atlatmışsın hayırlısı olsun hayırlısıyla al yavrunu kucagına

merakla bekliyoruz canım eminim bir sorun yoktur
darısı başımıza bizde hayırlısıyla atlatırız inşallahkaydirigubbakcemile5

merhabalar...
bugün işe 11 de geldim sabah bi türlü uyanasım olmadı çok yorgun hissediyorum kendimi...
yazdıklarınızı hep okudum ama tek tek msj yazamadım...
kontrole gidenler inş hayırlı haberlerle gelirler...
sonuçları iyi çıkanlarında gözleri aydın olsun çok sevindim...

Herkese merhaba kızlar ben geceleri pek uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum, saat 11.30 da kalkabildim, geçmisi okuyayım derken epey zaman geçmiş :)) herkes iyi sanırım, bugün kontrolu olanlar iyi haberlerle gelir umarım, hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan

sağol cnm, mesajını yeni gördüm akşam görmemiştim, sen de iyisindir umarım

canım ben zaten bacaklarımı kıvırıp sağa ya da sola yatarım zaten ama nedense bu aralar gece pek uyuyamıyorum, yatış şeklimle ilgisi yok sadece uykum gelmiyor

canım uyumaktan da yoruluyormuş insan ben de bunu öğrendim kafamçokkarıştı

ben de cnm, sırtüstü ya da yüzüstü hiç yatamam

bazı dr.lar günde 1 -2 fincana kadar izin veriyormuş ama bence canınız çok çekerse arada için hergün içmeyin

ben normalde de kahve ya da çay çok içmediğim hatta hiç içmediğim için şimdi sorun olmuyor, sadece geçen nerden aklıma geldiyse çay çekti, onu da açık olarak 1 fincan içmiştim o yani, türk kahvesini severdim ama o da sohbetle olacak yoksa tek başıma aklıma gelip de içmem, şimdi evde de tek olduğum için hiçbirini içmiyorum aklıma bile gelmiyorlar,

sağol cnm benim, umarım hepimiz hep böyle güzel haberlerle devam ederiz,

canım gözünaydın bugünde güzel haberler var ne mutlu opuyorumnanaktan

Arya paylaşımın için sağol cnm, evet özellikle çay gerçekten de demir emilimini azaltıyor tiryaki olan arkadaşlar dikkatli olun

ben maalesef su fazla içemiyorum bu aralar, önceden ne güzel çok içerdim, ama başka hiçbir sıvıyı da tüketmiyorum, ne ypacağım ben böyle, evde olduğum için ihtiyaç hissetmiyormuyum ne işteyken bol bol içerdim,

ben de bazen öyle yapıyorum bakıyorum ben o kadar uyanıyorum onda tık yok çaktırmadan onuda uyandıracak şeyler yapıyorum, sırnaşık şey bazen de garibim kendiliğinden uyanıyor o da ne yapacağını şaştı delikafadulden

canım gözün aydın, inşallah yarın sonuçların da güzel çıkar

canım verdiğim bilgiler için sağol, opuyorumnanaktan

canım stress yapma, inşallah güzel haberlerle dönersin,:teselli:

kızlar hepinize teşekkür ediyorum biz atlattık çok şükür şimdi sırayla sizden bekliyoruz inşallah güzel haberleri sağlıcakma kalın hekpiniz

volescim paylaşımların için teşekkürler canım artık hamile elbisesi vaktimin geldiği doğru ama biraz daha sabrediyorum bir ay sonra inşallah ozaman alırım ben

inşallah canım ya bekliyoruz bakalım 2,5 saat var daha sen gitmedin demi daha doktora şutarafagitti

ben geçen çarşamba gittim 10+5 tik. herşey yolundaydı. hareketlerini seyrettirdi doktor. kolları bacakları durmuyo yaramazın. 3 hafta sonra bekliyorum dedi. 11 ağustos gibi gidicem. ikili test yapılacakmış. sabırsızlanıyorum valla. alkisalkisalkis

iyi iyi bak aynı gün doktora gittik.benim doktor eyüle verdi randevuyu oyyy bayagı çok....ikili test için cumaya gidcem ama muayene olmayacagım sonuçları ögrenip gelcem.hadi sendende güzel haberler gelsin.5 mayıs olan birkaç arkadaşımaz daha var.pofidi,sevilayküçük.var.daha vardı ama hatırlayamadım

ay inşallah canım ya bakalım görücem bebişimi inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim çok heycanlıyımmmzemuszemus

ben geçen çarşamba gittim 10+5 tik. herşey yolundaydı. hareketlerini seyrettirdi doktor. kolları bacakları durmuyo yaramazın. 3 hafta sonra bekliyorum dedi. 11 ağustos gibi gidicem. ikili test yapılacakmış. sabırsızlanıyorum valla. alkisalkisalkis

GÖZÜN AYDIN CANIM:nazar:

saol canım bende iyi olmaya calisiyom bazen mide kalkiyo iniyo yaramazlar durmuyo bugun doktora giden arkadaslar cinsiyetini gordumu bebisinin eskiye pek bakmadim da kızlar

kızlar yarın misfirim gelecek.evi b..k götürüyo.ben bi evi temizleyeyim bari. amaan kim yapacak hiç istemiyorum ama offf

saol canım bende iyi olmaya calisiyom bazen mide kalkiyo iniyo yaramazlar durmuyo bugun doktora giden arkadaslar cinsiyetini gordumu bebisinin eskiye pek bakmadim da kızlar

canım yaramazlar demişsin ikiz falanmı...
ben gittim doktora bugün kızım olacak...

valla 1 kişi gördü aramızda kızı olucak arkadaşımızın bende bugün gidicem bakalım kısmetse söylerse doktorumuz görücezz öğrenicez:ecrin_bebek:

yok cnm tek aman ikiz olsa hepten cildiririm ne guzel canım allah anali babali buyutsun kızını kucacina almak nasip olsun dilerim saglikli bi sekilde icine hic dogdumu cnm kız olucagi

merhaba kızlar nihayet büyük günü atlattık çok şükür.bebegimiz gayet saglıklı herşey yolunda.dr ikili testler için hepsini istememe gerek yok bir kaç tanesi olsa yeter dedi.herşey anlaşılıyormuş.yaramaz kızlar hiç durmadı.bi duruyo elini emiyo hemen geri çıkartıyo.babak bacak üstüne atıyor sanırım çabuk sıkılıyo indiriyo tekrar, dönüp durdu.bu arada merak edenlere ben tam bugun 12.haftamız bitti.öyle muayene olduk.testerim perşembe çıkacak..cinsiyete gelince.....net degil ama kız gözüküyor gibi geldi dedi...teyzeleri kızım olacakmış yani.teeee eylüle kadar artık bebeşimi göremeyecegim....işte böleeee

aman da amann yesin onu teyzesi. :nazar:maşallah papatyacım, sen de hareketli görmüşsün. hııhh hııh hııhhhh ben demiştim kız olcak diye :) gerçekten 2 kız kardeş olmak harika bişey. Allah hayırlı ömürler versin ikisine de..inş test sonuçların da iyi çıkar canım, çok sevindim..

yok cnm tek aman ikiz olsa hepten cildiririm ne guzel canım allah anali babali buyutsun kızını kucacina almak nasip olsun dilerim saglikli bi sekilde icine hic dogdumu cnm kız olucagi

sagol canım.evet ilk beş haftalıkken bu kesin kız diyordum.yaklaşık 10 haftaya kadar öyle dedim.neden.benim geç döllenme olmuş yani olması gereken zamanda yumurta çatlamıyorda bir hafta sonra falan çatlıyor.öyle oldu sanırım.istatistik olarak geç döllenmede spermler epey bekliyo tabi yumurtalıgın açılmasını biz o dönemlerdede birşey yapmamıstık.nede olsa tahmini günleri geçtik diye yani.geride canlı kalan spermle döllenmiş oluyo.buda kız spermi daha uzun dayanabiliyo ya o yüzden bende bilimsel yaklaşmıştım.eşime bu kesin kız diyordum.oda öyle şeymi olur hiç belli olmaz diyordu arkadaşlarda caydırdı beni belli olmaz diye iyi dedim fark etmez kız erkek dedim. ama bak tuttu yani...

arkadaşlar benim sata göre 2 mart ta doğumum son konrolümde bebek daha büyük çıktı üstüne görmüş olabilşirsin dedi doktor 14 15 şubat doğum olabilir dedi sata göre mi hesap edicem toksa usg de çıkan boya göremi kafamçokkarıştı

Back
X