kızlar tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) ben de size kırılmıştım, son yazdığım mesaja kimse bişe yazmadı, kaç gündür özellikle yazmıyorum kimse farketmiyor

sonra neyse bugün kandil kırgınlık olmasın diye, kandilinizi kutladım, sadece volescim gördü.tşklr voles :hooray:
topik çok kalabalık artık, kime ne oldu, kim ne zaman dr'a gitti takip etmek çokk zorr.. o yüzden yine kendi kendime size küsmekten vazgeçtim :) çünkü size yazmaya yazmaya çatlıcam bigün burda..bana da yazık ama değil mi
neyse, aramıza bir hayli yeni arkadaş katıldı, hepsine tek tek hoşgeldiniz diyorum,Allah tamamına erdirsin inş.
veee dr'dan güzel haberlerle dönenler..sizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar.. inş test sonuçlarınız da iyi çıkar. topiğimizde 4 erkek,3 kız var,maşallah
vee hastalar papatyacım geçmiş olsun ben de grip olmuştum ve gerçekten normal zamana göre daha zor. ben kkb a gitmiştim hamile olduğumu da söylemiştim, ona göre bi ilaç yazdı, o ilaçları da kendi dr'umu arayıp söylemiştim, kullanabilirsin demişti. bol bol vitaminli yiyecekler ve dinlenmek lazım canım.kızına da dikkat et, ona da geçmesin bari. çok geçmiş olsun.
ve bulantılar. Allah sabır versin canlarım. az kaldı, birazcık daha dayanın..
vee benim bebişim. ben de artık bebişimin hareketlerini hissediyorum. artık psikolojik falan değil bu hissetiklerim gaz ya da bağırsak ya da kas da değil. resmen oğluşum tekme attı geçen gün.
vee merak ettiklerim. camdankalp ve fifa. 2 gündür yazmıyorlar, iyidirler inş.
biraz uzun oldu ama o kadar da hakkım olsun artık değil mi :kedi:
veee bittii...