2010 Şubat Anneleri

Canım ben de bişeyle r örmek istiyorum ama. Tüm sülale seferber oldu örmeye.Ne yapçam bilmiyorum.
bende kımsede tık yok bana kaldı hersey galıba zaten babaanneyle de aramız ıı degıl tek basımıza yapcagız bişeyler artık[/QUOTE]

Canım benim ben sana annemin ördüklerinden gönderirirm..Damadıma feda olsun alkisalkisalkis
Benim kayınvaldem de beceremiyo ve zevksiz şeyler örüyo. öremese satın alıyo eşime dedim en sonunda alış verişe beraber çıkalım olmazsa diye.Yoksa ev hiç kullanmayacağım bebek kıyafetleriyle dolacak

bende kımsede tık yok bana kaldı hersey galıba zaten babaanneyle de aramız ıı degıl tek basımıza yapcagız bişeyler artık

Canım benim ben sana annemin ördüklerinden gönderirirm..Damadıma feda olsun alkisalkisalkis
Benim kayınvaldem de beceremiyo ve zevksiz şeyler örüyo. öremese satın alıyo eşime dedim en sonunda alış verişe beraber çıkalım olmazsa diye.Yoksa ev hiç kullanmayacağım bebek kıyafetleriyle dolacak[/QUOTE]

canım benım ayy cok saol kız ben senın kızı kesın alacam haa

HULEN VE HAVVA ÜÇÜMÜZÜN BEBİŞLERİ AYNI ZAMANDA GELECEK GALİBA HEPİMİZİN TAKVİMİ AYNI İLERLİYOR ... kaydirigubbakcemile5

gelsinler gelsinler. sabırsızlıkla bekliyoruzzz. sabah uyandığımda konuştum minikle biraz. sonra doğduğu ve ilk gördüğüm anı hayal ederken buldum kendimi. ve bi baktım ağlıyorum. ne sulu göz oldum yaw :utangac:

Kızlar ben alış verişe çıkıyorum Koca bebeğime (Kocam olur) ve minik bebeğime(kızıma) bayramlık bakalım. Havuzlu Han'a gidicem fiyatları yazarım gelince.Öptüm herkesi

kızlar annemde bana örecekti sonra waikiki de varmış güzelmişte gitmiş ordan almış örmeye hiç gerek yok dedi çok da güzelmiş

günaydın kızlar
ay yataktan kalkınca midem bulanıyor. herhalde açlıktan. ben birşeyler yiyeyim. cokacimcoook
canım kaça almış acaba?
kızlar battanite çok gerek oluyor diye okumuştum biryerden. benim 6 tane oldu iki tane de örme olsun istiyorum. birini ben öreceğim. diğerini de artık hazır alırım...

aaaa çok sevindim hayırlısı olsun inşallah canım ama esralar iyi olur kendi adım diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3

maşallah canım canın sağolsun ya bende kilo alıcam diye korkmuyorum bebeğim sağlıklı olsunda.... kilo hesabı yapanlarıda anlamıyorum... Ebru şallı 9. ayda en çok kilo alınıyo diye 8. ayda seeryanla aldırmış çocuğunu... bu insanlar ki insan diyemiyorum nasıl bi kafa yapısına sahipler ya........ :oklava:

100 kilo olsak nolur ya Allah bebişlerde bize sağlık versin
ben o kadını hiç sevmem bastan asağı heryeri yapma
bide kalıkmış kilo dersi veriyo uyuz:olmaz:

Kızlar ben alış verişe çıkıyorum Koca bebeğime (Kocam olur) ve minik bebeğime(kızıma) bayramlık bakalım. Havuzlu Han'a gidicem fiyatları yazarım gelince.Öptüm herkesi

aaaaaaaaaaaa delikafadulden
bayramlııkkkk
ben onu unutmuştum ya :1shok:
bayrama ne giyeceğim ben? hamilelik alsam beli bol geliyor normal kıyafet alsam sıkar ve ancak bir ay giyebilirim ona da yazık akannehir

100 kilo olsak nolur ya Allah bebişlerde bize sağlık versin
ben o kadını hiç sevmem bastan asağı heryeri yapma
bide kalıkmış kilo dersi veriyo uyuz:olmaz:

kızlar yırtıklardan haberiniz var değil mi?
ben geçen gebeliğimde sadece göbeğime yağ sürmüştüm. göğüslerim ve kalçalarım acayip yırtıldı. böyle kaşıdığımda bile elime geliyor :çok üzgünüm: bir çözümü de yokmuş. aynaya bakmak bile istemiyorum..
bence siz yine de dikkat edin. lohusaların %50si depresyona girermiş. bende girmiştim. gerçi benimkinde bebeğimi kaybetmekti sebebi ama vücudumu öyle görünce kendime güvenimi de kaybettim. :umursamaz: bir anda 18 yaşından 40 yaşına geçtim sanki. öyle hissettim görüntümden dolayı :kedi:

ben geçen gebeliğimde sadece göbeğime yağ sürmüştüm. göğüslerim ve kalçalarım acayip yırtıldı. böyle kaşıdığımda bile elime geliyor :çok üzgünüm: bir çözümü de yokmuş. aynaya bakmak bile istemiyorum..
bence siz yine de dikkat edin. lohusaların %50si depresyona girermiş. bende girmiştim. gerçi benimkinde bebeğimi kaybetmekti sebebi ama vücudumu öyle görünce kendime güvenimi de kaybettim. :umursamaz: bir anda 18 yaşından 40 yaşına geçtim sanki. öyle hissettim görüntümden dolayı :kedi:

canım senı hıç uzmek ıstemem ama ılk bebegını kaybetme nedının neydı bende malesef ılk bebegımı kaybettım nasıl bı acı oldgnu cok ıı bılıyorum

Herkese günaydın kızlaar. Valla bi Perşembe yoktum bakamadım iki gündür geçmiş okumaktan ancak gelebildim şimdiye:1shok: Ne çok kaynatmışsınız 100 sayfadan fazla geçmiş okudum birçok şeye yazmak istedim ama baktım baş edemem vazgeçtim:)

Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın.
Test sonuçları alan arkadaşlarımında gözleri aydın.

Herkese iyi hafta sonları olsun. Benim gibi çalışanlara da kolay gelsin :a015:

herkese günaydın nasılsınız benimde her yerim çatladı karnım hariç ama saglık olsun ne yapalım benim şuan ki tek düşüncemmbebeğim neden hareket etmiyoo acaba bi,r özrümü var allahım korusun tek düşüncem o kiloyu hiç düşünmüyom rabbim bebeğime saglık versin yeterkiii:(

tünaydın canlarım.güzel bir hafta sonu olur inşallah.
aryacım hadi güzel haberlerle gel canım.
escos paşan hayırlı olsun canım gözün aydın:nazar:
[COLOR="Lime"]pofidcim [/COLOR]büyütmüşün asyacığı gözün aydın canım son satını söle ben yapayım takvim kuşum.
volescim günaydın kuşum evde bilgisayar varmı senin.doğru diyoın canım her hafta miniklerimize yaklaşıyoruz.
bide kızlar bizim muhabbetler doğumdan sonrada devam etçek dimi canlar şubatta bitmeyecek yani.

yok canım lafın gelişi 100 kilokaydirigubbakcemile3
ben bastan aşağı pehlivan gibi yağlanıyorum hergün
inşallah işe yarar

tünaydın canlarım.güzel bir hafta sonu olur inşallah.
aryacım hadi güzel haberlerle gel canım.
escos paşan hayırlı olsun canım gözün aydın:nazar:
[COLOR="Lime"]pofidcim [/COLOR]büyütmüşün asyacığı gözün aydın canım son satını söle ben yapayım takvim kuşum.
volescim günaydın kuşum evde bilgisayar varmı senin.doğru diyoın canım her hafta miniklerimize yaklaşıyoruz.
bide kızlar bizim muhabbetler doğumdan sonrada devam etçek dimi canlar şubatta bitmeyecek yani.

canım sağol özlemcim 1 saattir uğrasıyo
ama ben beceremedim kalın kafalımıyım neyim beceremedim
o takvimim hazırda buraya yapıştıramadım gitti:sm_confused:

Back
X