2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın nasılsınız benimde her yerim çatladı karnım hariç ama saglık olsun ne yapalım benim şuan ki tek düşüncemmbebeğim neden hareket etmiyoo acaba bi,r özrümü var allahım korusun tek düşüncem o kiloyu hiç düşünmüyom rabbim bebeğime saglık versin yeterkiii:(

ebrucum benimkide hiç oynamıyo bende çok üzülüyom ama öle düşünme canım çevremde bi çok insan ilk gebelikte 5 buçuk ayında hissetmiş korkma csanım benim.bende çatlağı hiç düşünmüyom valla.

ay ne bilim herkes çok hareketsiz tembelmi yok saa .... diyo allahım korusun ayın 28 de ayrıntılıya gdecem allah kısmet ederse orda detaylı olarak sorucam çok korkuyorum çünküüü

canım sağol özlemcim 1 saattir uğrasıyo
ama ben beceremedim kalın kafalımıyım neyim beceremedim
o takvimim hazırda buraya yapıştıramadım gitti:sm_confused:

niye kuşum çok basit hoşgeldiniz yazan yerden ismini tıkla çıkan yerden hakkımdayı tıkla orda kilo takip bölümü var sarı kalem var yanında ona tıkla açılan bölüme yapıştır bu kadar canım beceremezsen özelden şifreni at yapvereyim canım.

günaydınnn
kızlar dün doktora gittik Allaha çok şükür bi problem yok 3lü testte.
cinsiyetine de baktı, bu doktor da kız dedi, benim kız kesinleşti sanırıım. :)
çok güzel bi duygu, Allah her isteyene yaşatsın inşallah.
o kıpırtılarını gördüm başladı gözümden yaşlar süzülmeye.. eşimde öyle oldu, bacaklarını ayaklarını parmaklarını çok net gördük.
Ne yüce bi duygu yarabbim yaa, resmen bir mucize bebek oluşumu ve doğumu..
Allaha nasıl inanmaz bazı insanlar şaşıyorum..
Çok şükür rabbime.
inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız. . . :Saruboceq:

canım senı hıç uzmek ıstemem ama ılk bebegını kaybetme nedının neydı bende malesef ılk bebegımı kaybettım nasıl bı acı oldgnu cok ıı bılıyorum
bebeği besleyen damarda yetmezlik vardı canım. sebebi bilinmiyordu ama 3lü de riskli grupta çıkmıştı :gitme:
Herkese günaydın kızlaar. Valla bi Perşembe yoktum bakamadım iki gündür geçmiş okumaktan ancak gelebildim şimdiye:1shok: Ne çok kaynatmışsınız 100 sayfadan fazla geçmiş okudum birçok şeye yazmak istedim ama baktım baş edemem vazgeçtim:)

Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın.
Test sonuçları alan arkadaşlarımında gözleri aydın.

Herkese iyi hafta sonları olsun. Benim gibi çalışanlara da kolay gelsin :a015:
ay haftasonu çalışmak da ne zor iş. Allah yardım etsin benim eşim de yoğun çalışıyor. adamın yüzünü gören cennetlik fisfisfis

yok canım lafın gelişi 100 kilokaydirigubbakcemile3
ben bastan aşağı pehlivan gibi yağlanıyorum hergün
inşallah işe yarar

bre pehlivan çık meydane kaydirigubbakcemile3 ben de kendimi sumo güreşcisi gibi hissederdim yağlandıkça. ben 20 kilo almıştım geçen gebeliğimde :1shok:

canım sağol özlemcim 1 saattir uğrasıyo
ama ben beceremedim kalın kafalımıyım neyim beceremedim
o takvimim hazırda buraya yapıştıramadım gitti:sm_confused:

canım özlemin verdiği linki profilindeki hakkımda kısmını tıkla kilo takip yazan yere gel yanında kalem işareti var onu tıkla açılan yere yapıştır canım sonrada kaydet de bu kadar...

günaydınnn
kızlar dün doktora gittik Allaha çok şükür bi problem yok 3lü testte.
cinsiyetine de baktı, bu doktor da kız dedi, benim kız kesinleşti sanırıım. :)
çok güzel bi duygu, Allah her isteyene yaşatsın inşallah.
o kıpırtılarını gördüm başladı gözümden yaşlar süzülmeye.. eşimde öyle oldu, bacaklarını ayaklarını parmaklarını çok net gördük.
Ne yüce bi duygu yarabbim yaa, resmen bir mucize bebek oluşumu ve doğumu..
Allaha nasıl inanmaz bazı insanlar şaşıyorum..
Çok şükür rabbime.
inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız. . . :Saruboceq:

gözün aydın canım testin iyi çıkmış... kızınında maşallahı var demek Allah nazarlardan saklasın.... Sağlıklı sıhatli doğsunlar inşallahhhhhh... Rabbim sen onları koru... :Saruboceq:

gunaydın kızlarr :CüvCüv:
soyle bı baktım sayfalara herkes ıyı masallah moraller de ıyı :nazar:
aksama mısafırım gelebılır de gelmeyebılır de bende kaldım arada boyle saf saf oturuyorum :lepi:

türk kahvesi gözün aydın canım benim bebişin iymiş.haklısın canım allah hidayete erdirsin şu innamayanları sen adını sölemiştin unuttum neydi casnım.?didem miydi
diğer kızlar yazdıklarımı görmediniz mi hu neden cvp vermedinizzzzzzzzzz.

niye kuşum çok basit hoşgeldiniz yazan yerden ismini tıkla çıkan yerden hakkımdayı tıkla orda kilo takip bölümü var sarı kalem var yanında ona tıkla açılan bölüme yapıştır bu kadar canım beceremezsen özelden şifreni at yapvereyim canım.

valla yapamadım kuşum
şifrem 071982

kızlar bana msj gelmiş küçük insandan hamilelğiniz 37 hafta diye.nasıl oluyo anlamadım.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah fatoş hızlı gitmiş senin ufaklık.. solladın geçtin walla.... şaka bi yana satı yanlış mı girdin acaba canım...

turkkahvesı gozun aydın canım darısı basımıza...
fatos pzt gıdıcem kusum ya korkuyorum da bu aralar mıde bulantım kalmadı gectı. e bebegı de hıssedemıyorum henuz. ne bılıyım ınsanın mıdesı bulanırken bebegım ıyı en azından dıyo. e sımdı ne o var ne o var boyle ıkısının ortası bı donemdeyız bebegın saglıgını anlayabılecegımız hıcbısey yok. eskısı gıbı kasık agrım bacak agrım da kalmadı hepsı 4.aya gırınce bıttı walla... allah saglık versın ne dıyeyım :ecrin_bebek: bu arada 37 haftamı maşallah bızden mı saklıyon kıs yoksa :roflol:

Back
X