2010 Şubat Anneleri

ARYAA kontrolemi gidecektin sen

evet şeker kocamı bekliyorum gelemedi kötükedihüso sinirim bozuldu geç kalıcaz 1 de randevum.melissada beklicek beni umarım çok bekletmem kızcağızı.

tünaydın canlarım.güzel bir hafta sonu olur inşallah.
aryacım hadi güzel haberlerle gel canım.
escos paşan hayırlı olsun canım gözün aydın:nazar:
[COLOR="Lime"]pofidcim [/COLOR]büyütmüşün asyacığı gözün aydın canım son satını söle ben yapayım takvim kuşum.
volescim günaydın kuşum evde bilgisayar varmı senin.doğru diyoın canım her hafta miniklerimize yaklaşıyoruz.
bide kızlar bizim muhabbetler doğumdan sonrada devam etçek dimi canlar şubatta bitmeyecek yani.

saol cnm bir gidebilsem.dua edin her gidişimde korkuyla gidiyorum.ilk hamileliğimden dolayı bir atamadım şu korkuyu üstümden

günaydınnn
kızlar dün doktora gittik Allaha çok şükür bi problem yok 3lü testte.
cinsiyetine de baktı, bu doktor da kız dedi, benim kız kesinleşti sanırıım. :)
çok güzel bi duygu, Allah her isteyene yaşatsın inşallah.
o kıpırtılarını gördüm başladı gözümden yaşlar süzülmeye.. eşimde öyle oldu, bacaklarını ayaklarını parmaklarını çok net gördük.
Ne yüce bi duygu yarabbim yaa, resmen bir mucize bebek oluşumu ve doğumu..
Allaha nasıl inanmaz bazı insanlar şaşıyorum..
Çok şükür rabbime.
inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız. . . :Saruboceq:

cnm gözünaydın.insan çok heycanlanıyor cidden.kucağımıza aldığımız günüde görürüz inşallah.:Saruboceq:

kızlar ben cıkıyorum doktora gıdenler ii haberlerle gelir inş.hepinizi optum gıdem ip alamzemuszemus

olsun kuşum yollar yagmur camur
ancak gelir yetişirsin
aman melissada beklesin kız boşver işi ne

cnm burda yağmur çamur yokki randevuya girmiş.gelsin sorucam:mymeka:o kadar aradım işlerini ayarla die.yarın maça gitmesine izin vermiştim geri alıcam izni.kötükedihüso zaten heycandan ölüyorum burda.kızcağız ektim sanıcak.tlf.da yok.onu bırak saatim kaçarsa dr da almaz.yoğun kadın özellikle cumartesileri.ay Allahım gerildim geliolar soldan soldan.akannehir

siteye girdiğin bilgileri kontrol et tatlım. bi yanlışlık olmuştur.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah fatoş hızlı gitmiş senin ufaklık.. solladın geçtin walla.... şaka bi yana satı yanlış mı girdin acaba canım...

turkkahvesı gozun aydın canım darısı basımıza...
fatos pzt gıdıcem kusum ya korkuyorum da bu aralar mıde bulantım kalmadı gectı. e bebegı de hıssedemıyorum henuz. ne bılıyım ınsanın mıdesı bulanırken bebegım ıyı en azından dıyo. e sımdı ne o var ne o var boyle ıkısının ortası bı donemdeyız bebegın saglıgını anlayabılecegımız hıcbısey yok. eskısı gıbı kasık agrım bacak agrım da kalmadı hepsı 4.aya gırınce bıttı walla... allah saglık versın ne dıyeyım :ecrin_bebek: bu arada 37 haftamı maşallah bızden mı saklıyon kıs yoksa :roflol:

kız sen doğurdun doğurucan desene kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah:nazar:
sormayın kızlar sancılarım başladı.
yok fatoşcum olmadı daha
kız sen neden açıyon çatlak niye olmuyo diyom özleminkini yaptım olmadı bende kendim yaptım inşallah beğenirsin.
buradan nasıl göndereceğimi bilmiyorum kiii
isteyen herkes mail adresini göndersin
elimdelki tüm modelleri göndereyim.

kuşum bende yolluyom msn adresimi.

ben çıkıyorum kızlar.
evi temizleteceğim.
biraz mutfağı toplamam lazım :kedi:

Back
X