Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize merhaba kizlar bundan sonra bende hergun burdayim çalistigim için arada sirada ugruyodum
sabah çok kötü agrilarla uyandim kivrim kivrim sabah doktora götürdü esim çok korktum ya bebegime bisey olcak diye Allaha sukur kötü bisey yokmus
doktor asiri yorgunlukyan böyle kasilmalar olur dedi bütün gün ayaktayim isyerinde diye bide tansyonum epey düsük çikti diye
rapor verdi bol bol dinlen dedi.
Yani bende artik burdayim
kızlar meyvelı maden suyu yok kı. meyvelı soda war. soda ve maden suyu aynı seylermı kı. ben alırken uzerını okuyorum kımınde soda dıyor kımınde dogal mınerallı su yanı maden suyu...
o zaman hoşgeldin tekrardana.s.
sanada çok geçmiş olsun canım...
hepinize merhaba kizlar bundan sonra bende hergun burdayim çalistigim için arada sirada ugruyodum
sabah çok kötü agrilarla uyandim kivrim kivrim sabah doktora götürdü esim çok korktum ya bebegime bisey olcak diye Allaha sukur kötü bisey yokmus
doktor asiri yorgunlukyan böyle kasilmalar olur dedi bütün gün ayaktayim isyerinde diye bide tansyonum epey düsük çikti diye
doğru söylüyorsun soda ve maden suyu aynı şey değil. dikkat etmek gerek
çok geçmiş olsun cnm
bende yenı katıldım sayılır buraya gerçekten güzel paylaşımlar
sıcak kanlı samımı kışıler var
sanada güzel paylaşımlar cnm hoşgeldına.s.
dogru soyluyosun cicilibicili son aylar kıs zaten agırlasıcaz zor olur... neyse bende ekım sonu gıbı baslıyım dıyorum :) bol bol zıbın almak lazım aslında bez demı stoklasak yawastan kızlar :)
canım geçmişş olsun bol bol dinlen.hepinize merhaba kizlar bundan sonra bende hergun burdayim çalistigim için arada sirada ugruyodum
tamam canım çok saolevet cnm gelmiş. evde temizlik var o yüzden biraz geç cvp yazıyorum kusura bakma. battaniye modellerini gönderdim. birazdan yelek ve ceket modellerini de gönderirim tatlım
slm canım geçmiş olsun dikkat et kendineselam kızlarrr ...a.s.
geçmişi okudum herkes iyi maşaallahdoktora gidicekler hayırlı haberlerle gelsinler...
bende sabahtan beri iki kez çıkarttım iyiydim ben ne oldu anlamadım heralde midemi üşüttüm hemen gittim çorap giyindim daha iyiyim şimdi sanki kızlarrrrr amannnn dikkat edin karın ağrısı beter üşütmeyin kendiniziopuyorumnanaktan
canım bez olayını ebnde düşündüm ama kılosu boyu nasıl olacak eger uyumaz elımde kalır dıye çekınıyorum ama ıslak mendıl depolıcamopuyorumnanaktan
fatoş ve bilgen mailleriniz gönderilmiştir.
güle güle örün opuyorumnanaktan
20 haftaligim canim
gostermedı mı daha cınsıyetını kıyamam ınatcı bebek olucak desene :asigim: