2010 Şubat Anneleri

yokmu çeyize yapıyoz 4köşeli aşk olsun kızlar yalnış yazmışım işte anlamadınızmı yani poğaça küstüm sizle:umursamaz: vermiyom işte size poğaça

ayyyyy
gülmekten öldüm
ben de diyorum bu bohça nedir ki
börek mi acaba diyorum.
ay canım afiyet olsun. ye şifa olsun bebişine

kavak yeleri varbu aksam onu bekliyom baslasin diye hic kacirmaz dim ama efe yok bakalim ne kadar guzel olcak bu aksamki bolum

Kızlar az önce kızımı okşadım uzun uzun konuştum onunla.Hadi kızım bi oyna annene ded,m.Yarım saat sonra gıdıklanma oldu karnımda.Başkası dese inanmam yaaa:ecrin_bebek:

eeee annesi duyuyolar bizi vala tuhaf cok ya karnımızda nasil mucizeler tasiyoruz nasil guzel :emir_bebek:

kavak yeleri varbu aksam onu bekliyom baslasin diye hic kacirmaz dim ama efe yok bakalim ne kadar guzel olcak bu aksamki bolum
hiç izlemedim.. pek dizilerle aram yok.
yazın papatyamın tekrarlarını izlemiştim. bir de aşkı memnu nun tekrarını izlemiştim. şimdi izlediğim hiçbişi yok

Kızlar az önce kızımı okşadım uzun uzun konuştum onunla.Hadi kızım bi oyna annene ded,m.Yarım saat sonra gıdıklanma oldu karnımda.Başkası dese inanmam yaaa:ecrin_bebek:

eee boşuna Allah anneye vermemiş dünyaya gelen minik insanı. bak nasıl eğitiyorsun öğretiyorsun alkisalkisalkis

sağol tatlım bende iyiyim opuyorumnanaktanbugün biraz bulantım vardı iki kere çıkardım sonra karın ağrısı derken akşamı ettim şimdide hafif var ağrım ama şükür çok şiddetli deil...

Bi tanesi canım bu akşam hiç bi şeyim olmamasına rağmen çıkardım.Midem bomboş kaldı yine.Üşütüyor muyuz ne yapıyoruz canım ya...

anlamadım canlarım ama sanki en başa dönüyoruz bulantı halsizlik ne bileyim yada üşüttük biz midelerimizi sizlerede geçmiş olsun:teselli:

Herkese geçmiş olsun canlar.Bence üşütmeden kaynaklanıyo.Malum havalar soğuk gidiyo bu aralar.Aman dikkat eedelim

Back
X