2010 Şubat Anneleri

vala bazilari 12 haftalik koymus resimlerini bizde hep koyalım hafta hafta kızlar guızel olmaz mi

benim ki gerci 25 hafta gibi kocaman allah nazarlardan saklasin da benim oglum olcak bence gobek resimlerine yorumlara baktim oglan gobekleri gogusten basliyo benimkide kocaman oyle

Merhaba kızlar.Umarım herkes iyidir.Kayınvaldemler yeni gitti ölüyom yorgunluktan.Belim kopuyo sanki kızlar.
Zeynepçim sinirlenmekte çok haklısın. Anlayışsız insanlarla karşı karşıyayız valla.Kız görümcem bi bulaşıkları yerleştirdi başka da bi şey yapmadı yahu :oklava:

:nazar::nazar::nazar:Kızlar maşallah göbişlerimize ben resim koyamıyorum.Eşim kızıyo.Neymiş bilgisayarım hacklenebilirmiş.Resimler başkasının eline geçebilirmiş.Falan filan.Sınir ediyo beni

meleksen koyalım arkadasım gec bıle kaldık vereliniortak
havvaesen walla bı ben sanıyodum bu dertten yanan bıde sen varmıssın bak yazık bıze ya cagırmıcam bı daha kımseyı walla senağlama

QUOTE=HavvaEsen;9085990]:nazar::nazar::nazar:Kızlar maşallah göbişlerimize ben resim koyamıyorum.Eşim kızıyo.Neymiş bilgisayarım hacklenebilirmiş.Resimler başkasının eline geçebilirmiş.Falan filan.Sİnir ediyo beni[/QUOTE]

e ıyıde sadece gobegını cekıyosun zaten kendını komple cekmıyosun kı gobegının resmını kım napsın :teytey:
benım esım de bu foruma takmıs butun gun napıyosun orda dıyo bana :umursamaz:

koyarız canım sikmayın canınızı tek dilsiniz benim evde kaynanam var tv de oturuyo tum gun bugun hali falan cektim isim biterken geldi yardim edicekmis esimden korktuguna bende biti dedim allah bizimle olsun kızlar

cnm inanmicaniz ama benim esim kendi oturup bakmican mi siteye diyo bende ona izin veriyorum oyun oynasin falan karsilikli anlasiyoz bilgisayar konusunda burasida olmasa vakit cekmez ki ama kızlar

Meleksen çok haklısın Allah yardımcımız olsun.Galiba bebklerimizin ssağlığı için takmamamız ggerekiyo.Görmezden, duymazdan geleceğiz işte.

kızlar ya beniim gogusumun uclari kasiniyo tatlı tatlı boyle bazen minicik yapiskan bisi cikiyo icinden sizde oluyomu

Kızlar ben kaçayım artık.Bebeğimle ilgilenemedim bugün hiç.Biraz uzanıp konuşayım meleğimle. Hepinize iyi geceler. Öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi....opuyorumnanaktan

ewet sırf tatsızlık cıkmasın dıye gormuyorum duymuyorum bazı seylerı yoksa bende bılırım cadı gelınlık yapmayı kötükedihüso
benımkıde sagolsun butun gun dızı ızlıyo tv de. ınternetten ındırıyo yabancı dızılerı butun gun ızlıyo bılg.da bana kalıyor walla hıc te sıkayetcı degılım :teytey:
hatta bazı forumlar war erkeklere hamılelıkle ılgılı bılgı verıyo su hafta soyle bu hafta boyle falan dıyo. heves edıyorum gırsın baksın bıraz ne oluyo ne bıtıyo bılsın sonra ben basım donuyo yada karnım acıktı dıyınce saf saf yuzume bakmasın dıye ama nirdeeeeeeeeeee :oklava:

kızlar ya beniim gogusumun uclari kasiniyo tatlı tatlı boyle bazen minicik yapiskan bisi cikiyo icinden sizde oluyomu

Canım benim ilk sütün o senin küçük insanda bugün okudum. Kolostrum denen ilk sütmüş.Sadece silin.Göğsünüzü sıkmayın diyodu.Gözün aydın.Darısı başımıza

sutumuz oluyo desene cnm doktora su kasintiyi sorcam krem falan yokmu diye iyi geceler sana cnm kzııznla bol bol konus op bizim icin

Back
X