2010 Şubat Anneleri

benim de cok tatlı kasiniyo da kasimaya korkuyom yara yaparim yoksa diye :kedi: cok hasaslar vala bebek emerken napcaz

yalniz gögüslerimde ne agri ne kasinti ilk haftalarimda acayip agri var sonra kesildi
ama masallah büyümeye baya bi büyüdüler :bbo:

ıyı geceler bılgen meleksen ıyım canım yedın mı Şekerparelerı bakım ay uykum var yatacam galıba:

selam kızlar..

nasıl gidiyor bakalım. biz babaannemize geldik, bol bol yemek yiyoruz burada.:) kayseriye döndüğümde kaç kilo almış olacağım çok merak ediyorum..

neyse hepinizi çok öpüyorum, benim de sandalye üstünde 50-60 sayfa geçmiş okumaktan belim ağrıdı.yatayım artık..

ay bu arada escos'cum oğluşun hayırlı olsun. arya'cım senin de kız kesinleşmiş hayırlı olsun. mutlu03 hoşgeldin canım..

iyi geceler..

muck muckk...

[COLOR="DarkOrchid"]GÜNAYDINNNN kızlar topiği erkenden ben açtım bakalıma.s. inşaallah sorunsuz stressiz güzel bir hafta olur bizim için öpüyorum hepinizi...:)))))

günaydın kızlar bende kocişi gönderdim dedim bi bakayım esma yı merakla bekliyorum.inşallah güzel bir hafta olur.burdayım ama bilgisayar başında değilim accık uyuyucam uyanınca cvp yazarım sizlere.öptüm siz.

Back
X