Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen gün benim bebişin parmaklarını saydı doktor
kalbinede baktı acaba afp mi olduk yani
ben karar verdim gibi canım ya kendi hastahanemde normal 500 sezeryan 750 yaptıcam.
yada son aylarımda sorun yoksa ve son ay cesaretim gelirse atlas hastahanesinde normal doğum ücretsiz atlasta yapıcam.
ben yapıcam heralde ama araştırıyoruz genede bide bu fiyat sağlık güvenceniz yoksa benim sağlık güvencemde yok. eşimde yakın diye olsun diyor arabamızda yok çünkü gerçi doğuma kadar belki arabamız olursa hayrunnisayıda düşünüyoruz orası yarı fiyat çünkü
bu arada canım sen trakya tarafındanmışın sel etki etmedi inş. benim annemlerde çerkezköy deydi çok fena yağmur felan yağmış ama oradada bi hasar yokmuş.
YAV SİNEM ÖLE DEME 2LİNİN GÜVENİRLİĞİ YÜKSEK 3 LÜ 4 LÜ DÜŞÜK BENİM 2 Lİ RİSKLİYDİ TUAF OLUYORUM LÜTFEN BÖYLE YORUMLAR YAPMAYIN mafoldumben İNSANIN AKLINA ACABA MI DİYE GELİYO LÜTFEN.
hakkaten yaaaaaa oku oku bitmiyor bir denetim vardı gittim geldim allah hikaye olmuş..:)) 4 lü testi ben tıp merkezinde 150selam herkeze merhabalar kızlar ancak hızınıza yetişebildik.
cinsiyet öğrenenler olmuş gözünüz aydın kızlar.
bugün yine geçmişi 2-3 sayfa atlıyarak okuyabildim başka türlü iş yerinde olunca yetişemiyorum.
bende yarın kısmetse cinsiyetini öğrenmeye gideceğim 3 lü testte yaptıracağım.
biraz geç kaldım galiba ama 3 lü testi benim hastahane 110 tl ye yapıyormuş İstanbul dakiler siz hangi hastanede kaça yaptırdınız yazabilirmisiniz.çok uzak değilse ve rakam oynuyor ise başka hastanede yaptırırım.
xray lar zararlı değilmiş bebeğe canım. sadece metallere duyarlıymış. ben de uçak yolculuğu yapacağım.
ben karar verdim yapmıcam x ray doktor vs.. yok yok..
ben de, bu ara normal dogumda kampanya var 350 , sezeryan 1200 lerde geziormş diye duydum...kaydirigubbakcemile2normal 1750 de sezeryanı bilmiyorum canım.
evet aynen bana da öyle yaptı ama değişik bi makinayla felan bakmadı
canım ne tarafta oturuyosun sen çok pahalı bu fiyat yazık günah bi ihtiyacını görürsünüz bu parayla.. sonuçta fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı belli...
YAV SİNEM ÖLE DEME 2LİNİN GÜVENİRLİĞİ YÜKSEK 3 LÜ 4 LÜ DÜŞÜK BENİM 2 Lİ RİSKLİYDİ TUAF OLUYORUM LÜTFEN BÖYLE YORUMLAR YAPMAYIN mafoldumben İNSANIN AKLINA ACABA MI DİYE GELİYO LÜTFEN.
ben çorludayım canım çok şükür bir hasar falan yok burdada benimde kaynım ve kayınvalidemler çerkezköyde
hadiya akraba çıkıcaz dermişim kaydirigubbakcemile3
kızlar tekrar merhaba bebişimin cicilerini çektim ama boyut büyük geldiği için heralde yüklemiyo yaa sinir oldum onunla uğraşıyorum becerebilirsem size de haber vericem inş
öyle olucak galiba bizde 98 yılında fatihteydik orda bir özel hastane vardı hemşireleri tesettürlü falandı gerçi hala duruyomudur bilmiyorum
uff yarın 3 lü test var ben yaptırmasammı diyorum acaba ya bu saatten sonra allah korusun bebeğimde birşey olduğunu öğrensem ne olacak ki doğuma kadar olüp ölüp dirilirim eşime söyledim yok olmaz yaptıralım diyor ama yaptırmayada bilirim bilmiyorumyarın karar vereceğim.
canım hizliresim sitesinden rahat eklersin... Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting adresine gir resmi yükle bize gönderirkende forumlar3 yazan yerdeki linki kopyalayıp yazı yazdığımız yere yapıştır... sanırım burdan yüklersin...